ویزای تحصیلی استرالیااسترالیا

علل ریجکتی ویزای استرالیا و راه‌حل رفع آن چیست؟

ریجکتی ویزای استرالیا ممکن است برای هر کسی که از این کشور درخواست ویزا می‌کند پیش بیاید. زمانی که شما با هرقصدی اعم از گردشگری، تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری و … در خواست ویزای استرالیا می‌دهید، ممکن است به دلایل مختلف با درخواست شما مخالفت شود. مهم نیست که چقدر اطلاعات و مدارک مربوط به درخواست ویزا را با دقت جمع‌آوری کنید؛ به ‌هر‌حال ممکن است چیز مهمی را از قلم بیندازید یا آنچه از شما خواسته شده است را به اشتباه تفسیر کنید.

برای اینکه شانس خود را برای موفقیت با درخواست ویزایتان بالا ببرید، دانستن دلایل رد ویزا می‌تواند کمک بسیار بزرگی باشد. با آگاهی به این دلایل، می‌توانید تمام مراحل مربوط به درخواست ویزا را کامل و با دقت انجام دهید. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی دلایل ریجکتی ویزای استرالیا و راه‌حل رفع آن بپردازیم.

بررسی دلایل ریجکتی ویزای استرالیا

بررسی دلایل ریجکتی ویزای استرالیا

استرالیا کشوری است که به‌لحاظ بعد احتماعی، اقتصادی و طبیعی برای افراد بسیار جذاب است. همین‌ها باعث می‌شوند تا شما با مقاصد مختلف مانند توریستی، تحصیل، کار و … تصمیم به مهاجرت به استرالیا بگیرید؛ اما ممکن است همیشه با درخواست ویزایتان موافقت نشود. در ادامه قصد داریم به بررسی علل ریجکتی ویزای استرالیا بپردازیم. در ابتدا دلایل عمده را با هم بررسی و سپس برای هر ویزا به‌طور جداگانه علل ریجکتی را عنوان می‌کنیم. برخی از رایج‌ترین علل رد‌ شدن ویزای استرالیا عبارتند از:

  • پاسپورت نامعتبر: یکی از اسناد مهم در فرآیند درخواست ویزا، پاسپورت شما است. پاسپورت باید در ده سال گذشته صادر شده و حداقل شش ماه پس از بازگشت از استرالیا اعتبار داشته باشد. همچنین پاسپورت باید از نظر فیزیکی سالم و دارای دو صفحه خالی باشد. در مواردی که پاسپورت‌ها این معیارها را ندارند، اداره مهاجرت ویزا صادر نمی‌کند.
  • فرم درخواست ناقص: فرم درخواست ناقص زمانی است که بخشی از فرم پر نشده باشد. یکی از خطاهای رایج برای بسیاری از متقاضیان این است که بخشی از فرم از دید آن‌ها پنهان بماند. اگر یک فرم درخواست ناقص ارسال کنید، به احتمال زیاد درخواست ویزای شما رد خواهد شد؛ پس با صرف زمان و دقت این کار را انجام دهید.
  • مشکلات شخصیتی: عدم رعایت شرایط ویزای استرالیا منجر به ریجکتی ویزای استرالیا می‌شود. در صورتی که ویزای شما به‌دلایل شخصیتی، مانند داشتن سوابق کیفری، مشکلات اخلاقی و … رد شود، ممکن است ویزای دیگری به شما داده نشود.
  • کمبود اسناد: هر درخواست ویزا به انواع مختلفی از مدارک پشتیبانی نیاز دارد. اگر مدارکی که برای اخذ ویزای استرالیا لازم است، ارائه ندهید، به احتمال خیلی زیاد درخواست شما رد می‌شود.
  • اسناد و اطلاعات غلط یا تقلبی: هنگام درخواست ویزای استرالیا، باید به تمام سوالات صادقانه پاسخ و تمام اطلاعات و اسناد را دقیق و دست‌نخورده ارائه دهید. اگر معلوم شود که اطلاعات نادرستی ارائه کرده‌اید، ممکن است درخواست ویزای شما رد شود.
  • الزامات بهداشتی: این مورد بخش مهمی از روند درخواست ویزا است. هر متقاضی برای دریافت ویزا باید تست‌های سلامت را پشت سر بگذارد. متاسفانه عدم توجه به این بخش، باعث رد ‌شدن تعداد زیادی از درخواست‌ها می‌شود. شرایط پزشکی که ممکن است از اعطای ویزا جلوگیری کند شامل HIV، سل، هپاتیت، مشکلات عمده قلبی و بیماری‌های روانی است.
  • الزامات مالی: هنگام درخواست برای ویزای استرالیا، باید اداره مهاجرت را از ثبات مالی خود مطمئن کنید. باید نشان دهید که بودجه کافی برای مهاجرت یا سفر به استرالیا را دارید. شما باید بنا به درخواست استرالیا، اطلاعات دقیقی درباره امور مالی خود برای اثبات ثبات مالیتان ارائه دهید؛ اطلاعاتی مانند صورت‌حساب‌های بانکی. هر گونه اختلاف در امور مالی متقاضی ممکن است منجر به ریجکتی ویزای استرالیا شود.
  • عدم پاسخگویی به درخواستهای اضافی: برآورده‌ کردن شرایط و تکمیل صحیح درخواست تنها بخشی از فرآیند ویزا است. پس از ارسال درخواست ویزا، اداره مهاجرت ممکن است از شما بخواهد که مدارک یا اطلاعات بیشتری ارائه دهید. به‌عنوان متقاضی باید در اسرع وقت و در بازه زمانی پیشنهادی پاسخگو باشید. اگر مدارک اضافی قبل از محدودیت زمانی دریافت نشود، ویزا رد خواهد شد.

دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی استرالیا

حالا که تصمیم به تحصیل در استرالیا گرفته‌اید، باید خود را برای مهم‌ترین بخش آن، یعنی دریافت ویزا آماده کنید. برای آن که با ریجکتی ویزای تحصیلی مواجه نشوید، باید با دلایل رد آن آشنا باشید. رایج‌ترین دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی استرالیا به شرح زیر هستند:

  • یکی از بزرگترین شرایط دریافت ویزای تحصیلی، گذراندن آزمون GTE است. نکته اساسی درباره این آزمون این است که دولت استرالیا مطمئن شود شما واقعا برای تحصیل در این کشور برنامه‌ریزی کرده‌اید. به‌عنوان یک متقاضی تحصیل در استرالیا باید از طریق مدارک و اسناد معتبر و همینطور ارائه یک بیانیه کتبی ثابت کنید که واقعا قصد تحصیل و کسب دانش در این کشور را دارید.
  • اگر قصد تحصیل در یک کشور انگلیسی زبان را دارید، باید انگلیسی صحبت کنید. این بدان معناست که برای تایید ویزای تحصیلی خود باید شرایط زبان انگلیسی را رعایت کنید. به عبارتی شما باید نتایج آزمون زبان انگلیسی خود، یعنی دریافت نمره قابل قبول در آزمون آیلتس یا تافل را را در کنار درخواست ویزای خود ارائه دهید. در صورت نداشتن این مورد، ویزای شما ریجکت می‌شود.
  • شرایط ورود به دانشگاه (علاوه بر داشتن مهارت‌های زبان انگلیسی) بسته به دوره، سطح تحصیلات و دانشگاهی که می‌خواهید در آن تحصیل کنید، متفاوت است. در صورتی که نتوانید این شرایط را برآورده کنید، ویزایی به شما تعلق نخواهد گرفت.
  • اگر قصد تحصیل در استرالیا و دریافت ویزای دانشجویی دارید، باید بتوانید توانایی خود را برای تأمین مالی هزینه‌های تحصیلاتتان در استرالیا اثبات کنید. بنابراین به‌عنوان یک متقاضی باید مطمئن شوید که می‌توانید اسنادی ارائه دهید که ثبات مالی و توانایی شما را برای تامین هزینه‌های تحصیلتان پوشش دهد. اگر چنین شرایطی ندارید، ویزای شما ریجکت خواهد شد.
  • معاینات پزشکی برای درخواست ویزای دانشجویی ضروری است؛ بنابراین قبل از ارسال درخواست ویزای دانشجویی، باید معاینات بهداشتی مورد نیاز را پشت سر بگذارید. همچنین برای دریافت ویزای تحصیلی استرالیا برای افراد زیر سن قانونی (18 سال)، باید بتوانید یک ارائه‌دهنده محل اقامت دانشجویی مورد تایید معرفی کنید.

دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی استرالیا

دلایل ریجکتی ویزای توریستی استرالیا

اگر قصد سفر به کشور زیبای استرالیا را دارید، در ابتدا باید مرحله دریافت ویزا را با موفقیت پشت سر بگذارید. برای این منظور لازم است با دلایل رد ‌شدن ویزای توریستی استرالیا آشنا باشید؛ وگرنه با خبر ناگوار ریجکتی ویزای استرالیا مواجه می‌شوید. برخی از دلایل ریجکتی ویزای توریستی استرالیا عبارتند از:

  • دولت استرالیا برخی از کشورها را جزو کشورهای پرخطر می‌داند. اداره مهاجرت درخواست ویزای شما را بر اساس کشور مبدا ارزیابی می‌کند. اگر از کشوری پرخطر درخواست دهید، احتمال رد درخواست شما بسیار زیاد است.
  • اگر در درخواست و اطلاعات شما ناهماهنگی و تناقض وجود داشته باشد، ویزای توریستی استرالیا رد خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تناقض در درخواست شما، نه تنها ویزای شما رد می‌شود، بلکه اجازه درخواست تجدید نظر هم ندارید.
  • شما قبلا با ریجکتی ویزای استرالیا مواجه شده‌اید. سابقه درخواست ویزا هم یکی از نکات ضروری است که توسط اداره مهاجرت ارزیابی می‌شود. اگر قصد دارید در آینده دوباره به استرالیا سفر کنید، رعایت شرایط ویزای استرالیا را جدی بگیرید.
  • هنگام درخواست ویزای استرالیا، باید برای حمایت از ادعای خود شواهدی ارائه دهید. اگر شواهد کافی نداشته باشید، مطمئنا رد ویزا در راه است. فقدان شواهدی که نشان‌دهنده انگیزه بازگشت شما به کشورتان باشد، یکی از شایع‌ترین دلایل رد ویزای توریستی استرالیا است. همچنین شما باید بتوانید از نظر مالی از تعطیلات برنامه‌ریزی‌شده خود حمایت کنید. در غیر این صورت برای اقامت خود در استرالیا باید اسپانسری داشته باشید که بتواند از نظر مالی شما را حمایت کند.

دلایل ریجکتی ویزای کار و سرمایه‌گذاری استرالیا

چه قصد کار داشته باشید یا قصد سرمایه‌گذاری در کشور استرالیا، باید شرایط لازم برای این منظور را داشته باشید. در این مسیر مهم است با علل احتمالی ریجکتی ویزای استرالیا آشنا باشید و تا حد امکان از آن جلوگیری کنید. دلایل ریجکتی ویزای کار یا سرمایه‌گذاری استرالیا به شرح زیر هستند:

  • شما باید شرایط لازم برای موقعیت شغلی که برای آن درخواست داده‌اید را برآورده سازید. همچنین اگر موقعیت شغلی مورد درخواستتان در واقعیت وجود نداشته باشد، ویزای کاری شما رد خواهد شد.
  • اگر شرکت یا کارفرمایی که به‌عنوان حامی در درخواست ویزای کاری شما معرفی شده است از نظر توانایی مالی قابل تایید نباشد، درخواست شما رد می‌شود.
  • برای سرمایه‌گذاری در استرالیا شما باید امتیاز کافی EOI داشته باشید. این امتیاز شامل شرایطی مانند مهارت زبان انگلیسی، سن، تجربه کار، مدرک تحصیلی و … است. اگر مجموع این امتیازات از 65 کمتر شود، با ویزای سرمایه‌گذاری شما موافقت نخواهد شد.
  • شما باید به‌طور شفاف برنامه‌های کاری آینده‌تان را ارائه دهید و برای آن گردش مالی کافی داشته باشید. در صورتی که چنین نکنید، ویزای شما رد خواهد شد.
  • برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری لازم است که حداقل به‌مدت دو سال صاحب کسب‌وکارتان بوده باشید؛ وگرنه درخواست ویزای شما رد می‌شود.

دلایل ریجکتی ویزای کار و سرمایه‌گذاری استرالیا

آشنایی با مراحل رفع ریجکتی ویزای استرالیا

هر چقدر هم که اطلاعات کامل و مدارک لازم برای سفارت استرالیا را ارسال کرده و از دریافت ویزای خود مطمئن باشید، باز هم ممکن است با رد ویزای خود شگفت‌زده شوید. در صورتی که درخواست ویزای شما برای استرالیا رد شود، شما می‌توانید برای درخواست تجدید نظر و رفع ریجکتی ویزای استرالیا مراحل زیر را دنبال کنید:

  • در دادگاه تجدید نظر اداری (AAT) درخواست دهید.
  • هزینه مربوط به تجدید نظر را پرداخت کنید.

درخواست در دادگاه تجدید نظر اداری (AAT)

اگر درخواست ویزای شما رد شد، باید در دادگاه تجدید نظر اداری دوباره آن را ارائه دهید. شما می‌توانید یک درخواست کتبی ارسال کنید یا به‌صورت آنلاین در وبسایت رسمی AAT تقاضای خود را ثبت کنید. به یاد داشته باشید که بررسی درخواست‌های آنلاین آسان‌تر است. زمان تجدید نظر بسیار محدود است و شما باید ظرف 28 روز پس از اعلام تصمیم، نانامه اعتراض خود را ارسال کنید.

اگر این مهلت را از دست بدهید، متاسفانه نه اداره مهاجرت و نه AAT اختیار تمدید محدودیت زمانی را ندارند.  مهم است که به خاطر داشته باشید، زمان تجدید نظر بر اساس دلیل رد ‌شدن ویزای شما و نوع ویزایی که درخواست داده‌اید متفاوت است. معمولا هنگام ارسال درخواست تجدید نظر، نیازی به ارائه هیچ مدرک اضافی ندارید؛ چرا که تمام مدارک شما برای AAT ارسال خواهند شد. البته ممکن است مواردی وجود داشته باشد که AAT از شما اطلاعات اضافی بخواهد که پس از ارسال درخواست این اتفاق می‌افتد.

پرداخت هزینه تجدید نظر

از شما خواسته می‌شود که برای بررسی درخواست، هزینه اضافی بپردازید که حدود 1826 دلار استرالیا است. در صورتی که پرداخت کامل هزینه باعث مشکلات شدید مالی برای شما شود، ممکن است واجد شرایط کاهش هزینه تا 50 درصد باشید. قبل از پایان مهلت ارسال درخواست تجدید نظر باید هزینه را پرداخت کنید. اگر درخواست تجدید نظر شما با نظر منفی مواجه شود، AAT تمام هزینه شما را بازپرداخت خواهد کرد. اگر با درخواستتان موافقت شود، تا حدود 50 درصد یا کمتر، هزینه شما بازپرداخت خواهد شد.

نحوه اعتراض به ریجکتی ویزای استرالیا

همان‌طور که در بالا توضیح دادیم، شما می‌توانید در اعتراض به ریجکتی ویزای استرالیا درخواست تجدید نظر کنید. اگر با تصمیمی که پس از درخواست تجدید نظر خود در AAT گرفته شده است موافق نیستید، می‌توانید برای بررسی قضایی درخواست دهید. این بدان معنی است که تصمیم ویزا در یک دادگاه قانونی بررسی می‌شود. ممکن است از شما خواسته شود که یک وکیل قانونی برای نمایندگی پرونده خود استخدام کنید.

در روش دیگر برای اعتراض به ریجکتی، شما می‌توانید یک نامه همراه با توضیحات لازم به سفارت استرالیا ارسال کنید. برای تضمین موفقیت اعتراض خود بهتر است از یک مشاور حقوقی یا وکیل مهاجرت باتجربه کمک بگیرید. به یاد داشته باشید که اولین قدم برای درخواست تجدید نظر و اعتراض، آگاهی از دلیل ریجکتی ویزایتان است. همچنین در پروسه اعتراض فراموش نکنید که حتما به مهلت‌ها و زمان‌بندی‌ها توجه داشته باشید.

نحوه اعتراض به ریجکتی ویزای استرالیا

اقدامات لازم برای جلوگیری از ریجکتی ویزای استرالیا

اگر با هر هدفی اعم از تحصیلی، توریستی، کاری و … قصد دریافت ویزای استرالیا را دارید، بهتر است برای جلوگیری از دردسرهای ریجکتی ویزا به یک سری نکات دقت کنید. خصوصا اگر در این راه همراه دارید و قصد دریافت ویزای همراه استرالیا هم دارید. برای جلوگیری از ریجکتی ویزای استرالیا، بهتر است به موارد زیر حتما دقت داشته باشید:

  • یک بررسی دقیق از الزامات ویزای استرالیا و دلایل رد‌ شدن آن داشته باشید. قبل از ارسال درخواست ویزا، اطمینان حاصل کنید که شما به‌درستی الزامات ویزای استرالیا را درک کرده‌اید و همه اطلاعات مورد نیاز را به‌صورت صحیح و کامل ارائه داده‌اید. بررسی دقیق الزامات نوع ویزا و تمامی مدارک مورد نیاز و آگاهی از علل ریجکتی ویزای استرالیا به شما کمک می‌کند تا از بروز خطاهای پرتکرار جلوگیری کنید.
  • از منابع معتبر استفاده کنید. اطلاعات و راهنمایی‌ها را از منابع رسمی و معتبر استرالیایی یا موسسات باتجربه در این زمینه به‌دست آورید. سفارت استرالیا و سایت رسمی اداره مهاجرت و تابعیت استرالیا (Department of Home Affairs) منابعی هستند که می‌توانند اطلاعات دقیق و به‌روز را درباره فرآیند دریافت ویزای استرالیا ارائه دهند.
  • اطمینان حاصل کنید که تمامی هزینه‌های مربوط به ویزا، اعم از هزینه درخواست ویزا و هزینه تحصیل، کار و زندگی در استرالیا، پرداخت شده باشند. همچنین، ارائه مستندات مالی کافی برای اثبات توانایی مالی خود برای تأمین هزینه‌های زندگی در استرالیا نیز الزامی است.
  • از ارائه اطلاعات نادرست یا تقلبی پرهیز کنید. ارائه اطلاعات نادرست یا تقلبی در مراحل درخواست ویزا می‌تواند منجر به رد‌شدن ویزای شما شود. تمامی اطلاعاتی که مورد نیاز هستند را به‌دقت و کامل ارائه دهید و از ارائه مدارک جعلی یا تقلبی خودداری کنید.
  • از ارائه درخواست‌های تکراری خودداری کنید. اگر درخواست ویزای شما رد شده است، بهتر است قبل از ارسال مجدد درخواست، به‌دقت دلایل ریجکتی ویزای استرالیا را بررسی و ضمن اصلاح مشکلات موجود، درخواست خود را مجددا ارسال کنید.
  • از یک مشاور حرفه‌ای کمک بگیرید. در صورت نیاز، می‌توانید به یک مشاور مهاجرت حرفه‌ای مراجعه کنید تا در فرآیند درخواست ویزا شما را به‌درستی راهنمایی کند.

جمع‌بندی

فرآیند درخواست ویزا یک فرآیند پیچیده است که ممکن است گاهی با ریجکتی رو‌به‌رو شود؛ حتی اگر از نظر خودتان تمام مراحل را به‌درستی پشت سر گذاشته‌اید. مهم است به یاد داشته باشید که رد ویزا لزوما به معنای پایان رویاهای مهاجرت یا سفر شما نیست. فقط کافیست پیش از هر اقدامی با دلایل ریجکتی ویزا آشنا باشید و تا حد امکان از این قضیه پیشگیری کنید. ما در این مطلب به بررسی دلایل ریجکتی ویزای استالیا و راه‌های رفع آن پرداختیم. در ادامه اگر پرسشی در این زمینه دارید، می‌توانید از راهنمایی متخصصان باتجربه مای‌آرمان استفاده کنید.

سوالات متداول

آیا امکان درخواست بررسی دوباره پرونده ویزای استرالیا وجود دارد؟

بله، در صورتی که از صحت اطلاعات و مدارک خود اطمینان دارید، می‌توانید برای بررسی دوباره درخواست دهید.

دلایل ریجکتی ویزای استرالیا چیست؟

مدارک ناقص یا تقلبی، مشکلات شخصیتی، مشکلات مربوط به الزامات مالی و …

آیا هزینه درخواست تجدید نظر ویزای استرالیا برگشت داده می‌شود؟

در صورتی که رای AAT برای تجدید نظر منفی باشد، کل هزینه بازپرداخت می‌شود؛ اما اگر نتیجه مثبت باشد، حدود 50 درصد هزینه به شما برگشت داده می‌شود.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام من از طريق ویزای همسر همه کارای مهاجرتم به استرالیا درست شده بود بعد از انجام آزمایشاتی و پلیس چکی که سفارت از من خواسته بود و من همه این هارو برای سفارت فرستادم، و آخرین گام برای رسیدن به ویزای استرالیا بود همسرم در لحظه آخر ویزای من را لغو کرد و به سفارت اطلاع داد که رابطه‌ ما به پایان رسیده ،بعد از یک ماه ایمیلی برای من ازسفارت آمد که ۲۸ روز وقت داشتم شکایت کنم و من به ریجکتی اعتراض کردم و وکیل مهاجرت در استرالیا هم شکایت نامه ای علیه همسرم تنظیم کرد ،اما بعد از گذشت ۶ماه هنوز جوابی دریافت نکردیم وحتی نمی‌دانم که ویزای من ریجکت شده یانه ؟ اگر ریجکت شده باشد امکان دارد که اصلا لازم نباشد به من‌اطلاع دهند؟

    1. مریم جان

      درود

      خیر. هر اتفاقی که در پرونده شما بیوفتد حتما به شما اطلاع میدهند. شما باید مدام به آدرس ایمیلی که برای پیگیری به شما دادند و یا شماره تلفنی که به این منظور هست تماس بگیرید و پیگیری کنید. این پروسه ها معمولا طولانی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا