ویزای تحصیلی انگلستانانگلستان

ریجکتی ویزای انگلستان؛ از دلایل تا راهکارهای رفع آن

یکی از اصلی‌ترین نگرانی‌ها و دغدغه‌های افراد هنگام مهاجرت به انگلیس، مواجه شدن با ریجکتی ویزای انگلستان است. انگلیس کشوری پهناور واقع در منطقه بریتانیای کبیر است. این کشور به دلیل برخورداری از رفاه اجتماعی و سیستم قدرتمند آموزشی، مقصد مهاجرتی هزاران نفر از سراسر دنیاست.

اما مهاجرت به انگلستان و گرفتن ویزا، به همین سادگی‌ها هم نیست! این کشور قوانین بسیار سختی را برای پذیرش دارد که همین امر، موجب می‌شود تا سالیانه، افرادی زیادی با اتفاق ناگوار ریجکتی ویزای انگلستان مواجه شوند. خوشبختانه راهکارهایی جهت رفع ریجکتی ویزای انگلستان وجود دارند؛ اما قبل از آن، باید بدانیم اصلا چرا ویزای این کشور، ریجکت می‌شود؟ در ادامه این مطلب، همراه ما باشید تا به تمام سوالات و دغدغه‌های ذهنی شما در باب ریجکتی ویزای انگلیس پاسخ دهیم.

ریجکتی ویزای انگلستان

روش‌های متعددی برای مهاجرت به انگلستان وجود دارند که در هر یک از آن‌ها، احتمال اینکه افراد با ریجکتی ویزا مواجه شوند، بسیار زیاد است. عموما هم اصلی‌ترین دلیلی که منجر به ریجکتی ویزای انگلستان می‌شود، عدم آگاهی و نداشتن اطلاعات کافی متقاضی از شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت است. شاید بد نباشد قبل از اینکه به سراغ بحث اصلی، یعنی دلایل ریجکتی ویزای انگلستان برویم، با انواع ویزای انگلیس و شرایط اخذ آن‌ها آشنا شویم.

دلایل ریجکتی ویزای انگلستان

انواع ویزای انگلستان

دلایل و اهداف افراد از مهاجرت به انگلستان، می‌توانند با هم کاملا متفاوت باشد. یک نفر با آرزوی ادامه تحصیل وارد خاک کشور انگلستان می‌شود. در مقابل، دیگری با هدف راه انداختن کسب‌وکاری تازه و تشکیل زندگی جدید به این کشور مهاجرت می‌کند. برخی از افراد هم به قصد سرمایه‌گذاری و کارآفرینی یا دیدار با خانواده خود، قصد مهاجرت به انگلستان را دارند. دلایل و اهداف متعدد افراد از مهاجرت، موجب تعدد ویزای انگلیس شده است که در ادامه، محبوب‌ترین آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

ویزای توریستی انگلستان

از ویزاهای محبوب، اما کوتاه‌مدت انگلیس، ویزای توریستی این کشور است. این نوع ویزا، قابلیت ارائه در 3 دوره زمان 6 ماهه، 1 ساله، 2.5 ساله و 10 ساله دارد. بنابراین، افرادی که قصد مهاجرت توریستی به انگلستان را دارند، می‌توانند متناسب با مدت حضور خود در این کشور، برای اخذ یکی از این نوع ویزاها اقدام کند. داشتن دعوتنامه از سوی یک شهروند انگلیسی، می‌تواند منجر به سهولت در فرایند اخذ ویزای توریستی انگلستان شود. از جمله مدارک لازم برای اخذ این نوع ویزا، بایستی به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه پاسپورت با اعتبار 6 ماهه
  • ارائه 2 قطعه عکس
  • ترجمه انگلیسی مدارک هویتی فرد
  • ارائه گواهی لازم جهت اثبات تمکن مالی
  • ارائه اسناد مرتبط با ازدواج در صورت تاهل شخص متقاضی
  • ارائه گردش حساب در 6 ماه گذشته
  • ارائه بلیط سفر و رزرو هتل

ویزای تحصیلی انگلستان

شاید عنوان ویزای TIER4 به گوشتان خورده باشد. این، نامی است که برای ویزای تحصیلی انگلستان انتخاب شده است. آن دسته از افرادی که قصد تحصیل در مدارس و دانشگاه‌های انگلستان را دارند، بایستی برای اخذ این نوع ویزا اقدام کنند.

ویزای TIER4 برای تمامی مقاطع تحصیلی از دبستان تا دکتری وجود دارد. با این حال، شرط گرفتن این نوع ویزا، داشتن نامه پذیرش از کالج یا دانشگاه مورد نظر، داشتن مدرک زبان با نمره قبولی و تمکن مالی افراد است. طبیعتا عدم تکمیل مدارک مرتبط با زبان و عدم ارائه گواهی مبنی بر تمکن مالی، منجر به ریجکتی ویزای تحصیلی انگلستان می‌شود.

رفع ریجکتی ویزای انگلستان

ویزای کاری انگلستان

از دیگر ویزاهای محبوب انگلیس، ویزای کاری این کشور است که تحت عنوان ویزای TIER 2 شناخته می‌شود. داشتن جاب‌آفر از سوی کارفرمای انگلیسی یا در‌ دست داشتن عقد قرارداد کاری، از جمله پیش‌شرط‌های اساسی برای اخذ این نوع ویزاست. در فرم قرارداد کاری که از سوی متقاضی به سفارت تحویل داده می‌شود، بایستی تاریخ شروع ‌به کار فرد، حتما قید شده باشد.

فرد متقاضی، می‌تواند 3 ماه قبل از تاریخ ذکر شده در فرم قرارداد کاری، اقدام به اخذ ویزای کاری انگلستان کند. شایان ذکر است که داشتن تمکن مالی و برخورداری از مدرک زبان معتبر نیز از دیگر شرایط اخذ این نوع ویزا در کشور انگلیس است.

دلایل ریجکتی ویزای انگلستان

همان‌طور که دیدید، انواع مختلفی از ویزای انگلستان وجود دارند که مهم‌ترین آن‌ها، ویزای تحصیلی، کاری و توریستی این کشور هستند. حال دیگر شناخت این نوع ویزاها، کار ما را در بررسی دلایل ریجکتی انگلستان راحت کرده است! از مهم‌ترین عواملی که موجب می‌شوند، افراد در مسیر مهاجرت به انگلیس، با ریجکتی ویزای این کشور مواجه شوند، یکی از موارد زیر است.

تکمیل ناقص یا اشتباه اطلاعات موجود در فرم درخواست ویزا

اجازه دهید دلایل ریجکتی ویزای انگلستان را از ساده‌ترین و بدیهی‌ترین آن آغاز کنیم! در بسیاری از موارد، ناقص بودن یا نوشتن اشتباه و ناخوانای اطلاعات موجود در فرم درخواست ویزا، می‌تواند قدم اول برای ریجکتی ویزای انگلستان باشد.

بنابراین، توصیه ما به شما، این است که در هنگام تکمیل فرم درخواست ویزا، نهایت دقت و توجه را داشته باشید. ضمن اینکه شما می‌توانید جهت اطمینان بیشتر به کارشناسان ما در مجموعه مای‌ آرمان مراجعه و با سپردن این فرایند خطیر به آن‌ها، خیال خود را از بابت اخذ ویزا و تکمیل فرم راحت کنید.

عدم تعیین دقیق هدف و نوع ویزای انگلستان از سوی شخص متقاضی

قصد شما از مهاجرت به انگلستان چیست؟ آیا برای ادامه تحصیل به این کشور مهاجرت می‌کنید یا به قصد دیدار با خانواده، انگلستان را انتخاب کرده‌اید؟ تا هدفی مشخص از مهاجرت نداشته باشید، نمی‌توانید برای اخذ ویزای انگلستان اقدام کنید. اقدام ناآگاهانه و بدون دلیل شما برای مهاجرت ضمن تعیین نکردن نوع ویزا، اسباب ریجکتی آن را هم فراهم می‌کند.

فراموش نکنید که انگلستان از دسته کشورهای بسیار سختگیر با قواعد خاص خود برای پذیرش است. بنابراین، داشتن برنامه‌ای دقیق از جزئیات کامل سفر به این کشور، می‌تواند از ریجکتی ویزای انگلستان جلوگیری کند.

ارائه مدارک و گواهی بانکی اشتباه یا ناقص جهت اثبات تمکن مالی

یکی از پیش‌شرط‌های اساسی برای اخذ پذیرش ویزای انگلستان، ارائه شواهد و مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی افراد است. عموما این میزان تمکن مالی در انگلستان، بایستی چیزی حدود دو‌ برابر سرمایه‌ای باشد که با آن، قصد مهاجرت به این کشور را دارید. اگر این مقدار پول در گردش مالی چند ماه گذشته شما وجود نداشته باشد، احتمال ریجکتی ویزای انگلستان زیاد خواهد بود. ضمن اینکه ارائه مدارک جعلی و اشتباه یا عدم ارائه کامل اطلاعات بانکی، می‌تواند دلیلی دیگر برای ریجکت‌ شدن باشد.

از طرفی، برخی از متقاضیان برای اطمینان خاطر بیشتر، مقدار هنگفتی پول را بدون هیچ سند و مدرکی در حساب بانکی خود ذخیره می‌کنند! این امر، نه‌تنها موجب اخذ ویزای انگلستان نمی‌شود، بلکه به دلیل ایجاد شک و شبهه در ذهن افسر پلیس، می‌تواند منجر به ریجکتی ویزا شود.

وجود سوابق کیفری یا سوء پیشینه در پرونده شخص متقاضی

در انگلیس نیز مانند هر کشور دیگری، نداشتن سوء پیشینه و عدم سوابق کیفری از پارامترهای اساسی در پذیرش متقاضیان مهاجرت است. آن دسته از افرادی که به‌واسطه ارتکاب جرم، محکوم به 4 سال حبس شده‌اند، تقریبا هیچ شانسی برای دریافت ویزای انگلیس نخواهند داشت. شایان ذکر است که مخفی‌ کردن سوابق کیفری از افسر پلیس، تنها اوضاع را خراب‌تر می‌کند و در نهایت، موجب ریجکتی ویزای انگلستان می‌شود.

اخذ ویزای انگلستان

نداشتن دلایل کافی برای بازگشت به کشور خود

از دیگر مواردی که از آن، می‌توان به‌عنوان دلیل ریجکتی ویزای انگلستان یاد کرد، عدم ارائه مدارک لازم جهت بازگشت شخص متقاضی به کشورش است. مسئله اثبات بازگشت شخص متقاضی به کشور خود بعد از اتمام سفر، از جمله موضوعات مهمی است که در مصاحبه سفارت، مورد پرسش و بررسی قرار می‌گیرد. در این شرایط، شخص متقاضی بایستی مدارک لازم را جهت اثبات بازگشت خود به کشور در اختیار سفارت قرار دهد.

دارایی‌های موجود در ایران، مدارک شغلی و تحصیلی یا وابستگی‌های خانوادگی، از جمله مدارک و شواهدی هستند که بازگشت شخص متقاضی به کشور را ضمانت می‌کنند. این مدارک با عنوان گواهی تای (Tie) هم شناخته می‌شوند.

داشتن اقامت بیش از‌ اندازه در انگلستان در سفرهای قبلی خود به این کشور

اگر در سفرهای قبلی خود به انگلستان، بیش از حد مجاز تعیین‌ شده در ویزا در این کشور اقامت داشته‌اید، خودتان را برای ریجکتی ویزا آماده کنید! به‌عنوان مثال، اگر شما با ویزای توریستی 6 ماهه به انگلستان مهاجرت کرده‌اید و بعد از گذشت 7 ماه از این کشور خارج شده‌اید، احتمال ریجکتی ویزا زیاد خواهد بود. دلیل این نوع ریجکتی، عدم رعایت قوانین کشور انگلیس از سوی فرد متقاضی است.

عدم اعتبار پاسپورت فرد متقاضی

اگر تمامی مدارک لازم جهت اخذ ویزای انگلستان را در دست داشته باشید؛ اما پاسپورتتان اعتبار کافی نداشته باشد، با ریجکتی ویزای انگلستان مواجه خواهید شد. بنابراین، قبل از اقدام، از مدت اعتبار پاسپورت خود، اطمینان حاصل کنید. برای ورود به خاک انگلستان، داشتن پاسپورتی با حداقل 6 ماه اعتبار الزامی است.

عدم ارائه مدارک ازدواج در صورت تاهل

اگر متاهل هستید و تصمیم دارید با همسر خود به انگلستان مهاجرت کنید، لازم است مدارک مربوطه جهت اثبات تاهل را در اختیار افسر پلیس قرار دهید. بدون ارائه این مدرک، شما تنها به‌عنوان همراهی برای همسر شناخته می‌شوید و مشمول اخذ ویزای انگلستان نخواهید شد.

عدم پیروی افراد از فرایند اخذ ویزای انگلیس

سفارت انگلستان در ایران، مراحل خاصی را برای اخذ ویزای این کشور تعریف کرده است. این مراحل از تکمیل فرم درخواست ویزا و تحویل مدارک آغاز می‌شوند و با انگشت‌نگاری، پرداخت هزینه و مصاحبه به پایان می‌رسند. عدم رعایت ترتیب این مراحل یا درست انجام‌ ندادن آن‌ها از سوی شخص متقاضی، منجر به ریجکتی ویزای انگلستان می‌شود.

عدم استفاده فرد متقاضی از ویزای انگلیس در گذشته

اگر در گذشته، موفق به دریافت ویزای انگلستان شده‌اید اما به هر دلیلی، آن را مورد استفاده قرار نداده‌اید، ممکن است مشمول ریجکتی ویزای انگلستان شوید. البته شایان ذکر است که این مورد در مقایسه با سایر موارد ذکر ‌شده، با احتمال بسیار کمتری موجب ریجکتی ویزا می‌شود.

ریجکت شدن ویزای انگلستان

عدم مطابقت هدف با نوع ویزای انگلیس

آیا قصدتان از مهاجرت به انگلستان، راه انداختن یک کسب‌وکار جدید است، اما برای اخذ ویزای توریستی اقدام می‌کنید؟ اگر پاسختان مثبت است، تردید نداشته باشید که به دلیل عدم مطابقت هدف با نوع ویزا و مخفی‌کاری، با پدیده ناگوار ریجکتی ویزا مواجه خواهید شد!

سابقه اخراج یا دیپورت شدن از یک کشور

اگر در گذشته، سابقه اقامت در یک کشور خارجی را داشته‌اید اما به دلایل مختلف از آن کشور اخراج یا دیپورت شده‌اید، احتمال ریجکتی ویزای انگلستان زیاد خواهد بود. این احتمال، زمانی بیشتر می‌شود که دلیل اخراج شما، بی‌نظمی یا عدم احترام به قوانین موجود در یک کشور باشد. افسر پلیس در سفارت انگلستان با این تصور که رفتار غیر قانونی شما ممکن است دوباره در انگلستان نیز تکرار شود، درخواست ویزای شما را ریجکت می‌کند.

ارائه مدارک اشتباه، ناقص یا جعلی

با هر نوع هدفی که به انگلستان مهاجرت می‌کنید، بایستی فهرستی کامل و بدون نقص از مدارک را در اختیار سفارت قرار دهید. اگر تصمیم به مهاجرت کاری دارید، داشتن جاب‌آفر یا پیشنهاد کاری، شرط اساسی خواهد بود. اگر به قصد ادامه تحصیل در انگلستان، این کشور را انتخاب کرده‌اید، بایستی مدارک تحصیلی لازم را بدون هیچ‌گونه نقص و اشتباهی به سفارت انگلیس تحویل دهید. در نهایت، اگر به قصد گشت‌وگذار یا دیدار با خانواده، عازم انگلستان هستید، شرط ورودتان به خاک این کشور، ارائه مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی خواهد بود.

به‌ این‌ ترتیب، قبل از اقدام جهت اخذ ویزای انگلیس، لازم است اطلاعات خود را در باب شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت به این کشور ارتقا دهید. ارائه مدارک جعلی یا ناقص، نه‌تنها منجر به ریجکتی ویزای انگلستان می‌شود، بلکه شرایط را برای اقدام مجدد شما جهت اخذ ویزا پیچیده‌تر می‌کند. شما می‌توانید جهت اطلاع بیشتر از مدارک مورد نیاز برای اخذ هر نوع ویزا، روی مشاوره و راهنمایی کارشناسان حرفه‌ای ما در مای‌ آرمان حساب کنید.

3 راهکار طلایی برای رفع ریجکتی ویزای انگلستان

اگر به هر دلیلی، درخواست ویزای شما به انگلستان ریجکت شد، ایمیلی از سوی سفارت تحت عنوان ریجکتی و با ذکر دلایل آن، برای شما ارسال می‌شود. شما با دریافت ایمیل و آگاهی از دلایل ریجکت، با 3 راهکار طلایی می‌توانید اقدام به رفع ریجکت ویزای انگلستان کنید. در ادامه، به این 3 راهکار اشاره می‌کنیم.

درخواست دوباره برای اخذ ویزای انگلستان

ساده‌ترین و بهترین راه برای رفع ریجکتی ویزای انگلستان، این است که درخواستی دوباره برای اخذ ویزای انگلستان ارائه دهید؛ با این‌ تفاوت که در این روش، نه‌تنها با محدودیت زمانی مواجه نیستید، بلکه می‌توایند در آرامش مطلق، نواقص مدارک خود را نیز برطرف کنید. فراموش نکنید که در مسیر مهاجرت، ممکن است بارها و بارها فرایند اخذ ویزا را از صفر شروع کنید. پس ناامیدی را کنار بگذارید و تلاش کنید با مطالعه دقیق شرایط و جمع‌آوری درست مدارک، این‌ بار شانس خود را در دریافت ویزا ارتقا دهید.

اعتراض به ریجکتی ویزای انگلستان

راهکار دوم برای رفع ریجکتی ویزای انگلستان که روشی به‌مراتب پیچیده‌تر، زمان‌برتر و پرهزینه‌تر است، ارسال نامه اعتراض به ریجکتی ویزاست. شایان ذکر است که تمام ویزاهای انگلستان، مشمول این قاعده نمی‌شوند. عموما در ایمیل ارسال‌ شده از سوی سفارت، کسانی که حق اعتراض به ریجکتی ویزا را دارند، ذکر می‌شوند. طبق قوانین کشور انگلستان، افرادی با ویزاهای زیر، حق اعتراض به ریجکتی ویزای انگلستان را نخواهند داشت.

ویزای Tier2  انگلستان

این ویزا به‌عنوان ویزای کارگر ماهر هم شناخته می‌شود. ویزای کارگر ماهر، ویژه آن دسته از افراد متخصصی است که به دلیل داشتن جاب‌آفر یا دعوتنامه، شرایط کار و اقامت بلندمدت در انگلستان را دارند.

ویزای Tier1 انگلستان

این نوع ویزا، مختص افراد سرمایه‌گذاری است که قصدشان از مهاجرت به انگلستان، کارآفرینی یا ایجاد یک کسب‌وکار نوآورانه است. این ویزا، خود شامل چند نوع ویزا برای سرمایه‌گذاران، کارآفرینان، استعدادهای خاص و فارغ‌التحصیلان کارآفرین می‌شود.

ویزای Tier5 انگلستان

ورزشکاران یا کارکنان فعالیت‌های داوطلبانه، از جمله افراد واجد شرایط این نوع ویزا هستند. این ویزا را به‌نوعی می‌توان ویزای کار دانست؛ با این‌ تفاوت که افراد بعد از اخذ آن، مجاز به اقامت بلندمدت در کشور انگلیس نیستند.

اگر طبق محتوای ذکر شده در ایمیل سفارت، شما مجاز به اعتراض بودید، می‌توانید اقدام به اعتراض کنید. برای ثبت اعتراض، لازم است ظرف 28 روز، نامه اعتراض خود را در قالب ایمیل به همراه مدارک، درخواست نوع ویزا و دلایل ریجکتی به سفارت انگلستان ارسال کنید. عموما این مدت‌زمان، برای افرادی که در داخل انگلستان اقامت دارند، چیزی حدود 2 هفته است.

توجه داشته باشید که اگر به هر دلیلی در مدت‌زمان تعیین‌شده، موفق به ثبت اعتراض نبودید، بایستی جهت بررسی اعتراض، مدارک و شواهد لازم را جهت موجه ‌کردن این تاخیر در اختیار سفارت قرار دهید. شایان ذکر است که اعتراض به دلایل ریجکتی با پرداخت هزینه همراه است که میزان آن، هر سال تغییر می‌کند. در حال حاضر، این هزینه چیزی معادل 80 پوند و با احتساب جلسه دادرسی 140 پوند است. در نهایت بعد از ارسال نامه اعتراض و پرداخت هزینه، درخواست شما بررسی و نتیجه آن طی 2 تا 3 هفته بعد ارسال می‌شود.

درخواست بررسی دوباره پرونده و مدارک موجود در آن

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که مشمول قانون حق اعتراض به ریجکتی ویزا نمی‌شوید، می‌توانید جهت رفع این مشکل، درخواست بررسی دوباره پرونده را داشته باشید. شایان ذکر است که این راهکار نیز نظیر روش قبلی با محدودیت‌هایی همراه است. به عبارتی، همه متقاضیان، مجاز به ثبت درخواست بررسی دوباره پرونده نیستند. در این میان، تنها کسانی که به دلیل نقص مدارک، دچار ریجکتی شده‌اند، اجازه دارند با ارسال دوباره مدارک، شانس خود را برای دریافت ویزا امتحان کنند.

دقت کنید که در نامه ارسال ‌شده از سوی سفارت، بایستی حتما به موضوع ناقص ‌بودن مدارک اشاره شده باشد. در غیر این صورت، امکان بررسی دوباره پرونده و مدارک متقاضی وجود نخواهد داشت.

روش‌هایی برای جلوگیری از ریجکتی ویزای انگلستان

شناخت افراد از دلایل ریجکتی ویزای انگلستان، می‌تواند گامی موثر برای جلوگیری از بروز این اتفاق ناگوار در مسیر مهاجرت باشد. اگرچه نمی‌توان با اطمینان صددرصدی، اخذ ویزای انگلستان را تضمین کرد، با این ‌حال، می‌توان با رعایت نکات زیر، تا حد زیادی از ریجکت‌ شدن ویزا جلوگیری به‌ عمل آورد.

  • اگر با فرایند اخذ ویزای انگلستان و روند انجام آن آشنایی کافی ندارید، بهتر است ریش‌و‌قیچی را به‌ دست یک مشاور کاربلد و متخصص بسپارید! مشاوران ما در مجموعه مای‌ آرمان با داشتن تخصص و تجربه بالا، شما را از اولین گام تا رسیدن به مقصد نهایی همراهی خواهند کرد.
  • در گام بعدی، لازم است هدف و نوع ویزای درخواستی خود را متناسب با شرایطی که دارید، مشخص کنید. اگر شرایط تحصیل در انگلستان را ندارید، بهتر است شانس ورودتان به این کشور را از راه‌های منطقی‌تری امتحان کنید.
  • سومین و مهم‌ترین راهکار، این است که قبل از مراجعه به سفارت، فهرستی جامع از مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا را جمع‌آوری کنید. هرگونه نقص یا اشتباهی در مدارک ذکر شده، می‌تواند احتمال ریجکتی ویزای انگلستان را افزایش دهد.
  • ویزای همراه انگلستان یکی از انواع ویزاهای این کشور است که مشمول تمام متقاضیان نمی‌شود. بنابراین، اگر قصد دریافت چنین ویزایی را دارید، قبل از آن، مطمئن شوید که شرایط دریافت این ویزا را دارید یا خیر؟
  • تلاش کنید تا فرایند اخذ ویزای انگلستان را طبق مراحلی که تعریف شده است، انجام دهید. حضور به‌موقع شما در سفارت و طی‌کردن منظم مراحل، شانس شما در دریافت ویزا را بیشتر می‌کند.
  • از اعتبار پاسپورت خود قبل از مراجعه به سفارت، مطمئن شوید.
  • اگر قصد دریافت ویزای توریستی دارید، سعی کنید برنامه‌ای دقیق از جزئیات سفرتان را در اختیار سفارت قرار دهید.
  • فراموش نکنید با هر هدفی که به انگلستان مهاجرت می‌کنید، گواهیتای از جمله مدارک لازم برای سفارت انگلستان جهت اخذ ویزای این کشور خواهد بود.
  • برای داشتن سابقه درخشان سفر و افزایش اعتبار پاسپورت، بهتر است قبل از اخذ ویزای انگلیس، ویزای شینگن را دریافت کرده باشید.

سخن پایانی

در مسیر مهاجرت به انگلستان، چالش‌های زیادی پیش‌ روی افراد است که ریجکتی ویزا، شاید مهم‌ترین آن‌ها باشد. کشور انگلستان را بایستی از دسته کشورهای بسیار سختگیر در اخذ ویزا دانست که شرایط خاص خودش را برای پذیرش مهاجران دارد. این کشور که شرایط بسیار ایده‌آلی را برای شهروندان خود فراهم می‌کند، همه‌ساله مقصد مهاجرتی بسیاری از افراد از سراسر دنیاست. طبیعی به‌ نظر می‌رسد که کشوری با این آمار مهاجرتی، قوانین سختگیرانه‌ای را برای پذیرش داشته باشد!

خوشبختانه راهکارهای متعددی برای جلوگیری از ریجکتی ویزای انگلستان وجود دارند که مهم‌ترین و اساسی‌ترین آن‌ها، آگاهی متقاضی از شرایط اخذ ویزاست. ما در این مطلب، تلاش کردیم با پرداختن به موضوع ریجکتی ویزای انگلیس، احتمال بروز این پدیده تلخ را در مسیر مهاجرتی شما کاهش دهیم. شما نیز می‌توانید با سپردن این فرایند پیچیده و نفس‌گیر به کارشناسان کاربلد ما در مای‌ آرمان، شانس خود را در دریافت ویزای انگلستان بیشتر کنید.

سوالات متداول

متداول‌ترین دلایل ریجکتی ویزای انگلستان کدامند؟

وجود نقص و اشتباه در مدارک ارائه‌شده به سفارت، نداشتن تمکن مالی، جعل مدارک، عدم اعتبار پاسپورت، عدم مطابقت هدف افراد از مهاجرت با ویزای درخواستی و داشتن سوء پیشینه و…

نامه اعتراض به ریجکتی ویزا را به کجا باید ارسال کرد؟

اگر مشمول این نامه می‌شوید، کافیست نامه اعتراضتان را به همراه مدارک و دلیل ریجکتی در قالب یک ایمیل به سفارت ارسال کنید.

در صورت ثبت درخواست اعتراض، احتمال اخذ ویزای انگلیس وجود خواهد داشت؟

اگر بعد از بررسی، مشخص شد مدارک کاملا درست و بی‌نقص است و از طرف شما مشکلی وجود ندارد، امکان دریافت ویزا وجود خواهد داشت.

آیا امکان درخواست دوباره ویزا بلافاصله بعد از ریجکتی آن وجود دارد؟

بله، اما در اقدام دوباره، بایستی ایرادات مدارک در مرحله قبل به‌کلی برطرف شده باشد.

بهترین زمان برای اعتراض به ریجکتی ویزا چه موقع است؟

عموما افرادی که در خارج از انگلستان اقامت دارند، چیزی حدود 28 روز و کسانی که ساکن این کشور هستند، چیزی معادل 2 هفته زمان دارند تا به ریجکتی ویزا اعتراض کنند.

3/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

‫10 دیدگاه ها

  1. اگه ما ویزای توریستی ریکجت شده از انگلیس داشته باشیم بعد بخواییم برای ویزای تحصیلی انگلیس اقدام کنیم ممکنه اون ریجکتیه کار مارو خراب کنه؟

    1. مجتبی عزیز
      بله. مدارک باید کاملا بی عیب باشند.
      اگر نقصی مدرک بگیرید می تونید مجددا وقت بگیرید و نواقص رو برطرف کنید.

  2. سلام، همین‌طوری میخواستم برای اطلاعات عمومی بدونم با وجود تومن مالی، سابقه کاری عدم سابقه کیفری، با وجود دستور زبان انگلیسی درست خوانا، تعيين دقیق هدف،ارائه مدرک و سند ها بانکی کافی جهت تکمیل مالی، داشتن دلایل کافی برای بازگشت دوباره به کشور اعتبار پاسپورت فرد متقاضی، پیروی افراد از فرایند اخذ ویزای انگلیس،استفاده فرد متقاضی از ویزای انگلیس در گذشته، مطابقت ویزا، عدم ویزا و پاسپورت جعلی چه دلایلی دیگری برای رد شدن هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا