خرید مستر کارت
خرید مستر کارت در زمینۀ تجارت و مبادلۀ بین المللی شیوه ای نو به حساب می آید. در دنیای پیشرفتۀ امروزی به دلیل وجود اینترنت دیگر نیاز به رفتن به بانک و حوالۀ بانکی نیست. مالیات بسیار کمی به این کارت تعلق می گیرد. علاوه بر مراودات اقتصادی و صاحبان کسب و کار، افراد عادی و مسافران خارجی نیز می توانند از این کارت بهره ببرند.
همچنین همراه داشتن پول نقد در سفرهای خارجی کار درستی نیست. امکان گم کردن و یا دزدیده شدن پول نقد زیاد است به همین دلیل برای جلوگیری از این موارد خرید مستر کارت به شما پیشنهاد می شود. مستر کارت دارای 140 شعبه در دنیاست و رتبۀ نخست برای تبادل پول در سطح بین المللی را دارد.
با خرید مستر کارت می توانید از داخل کشور خرید های بین المللی را انجام دهید. دقیقاً مانند کارت های بانکی داخل کشور عمل می کند. مستر کارت انواع مختلفی دارد در این مقاله قصد داریم شما را با انواع آن آشنا کنیم.
انواع مختلف خرید مستر کارت
سه نوع مستر کارت وجود دارد. مستر کارت مجازی، مستر کارت فیزیکی هدیه و مستر کارت فیزیکی که قابل شارژ است.
مستر کارت مجازی
هزینۀ خرید مستر کارت مجازی 7 دلار است. درون این کارت می توانید تا 500 دلار پول بریزید. مدت استفاده از این کارت تنها سه ماه است و بعد از آن منقضی می شود. تمام تراکنش هایی که با این کارت انجام داده اید در اینترنت بانکِ مرتبط با کارت شما موجود است.
با داشتن این کارت می توانید به راحتی هزینۀ وقت سفارت را پرداخت کنید. همچنین اگر قصد خرید از آنلاین شاپ ها را دارید این کارت به کمک شما می آید. با خرید مستر کارت مجازی این امکان را پیدا می کنید که به حساب پی پال خود نیز متصل شوید.
نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که در بعضی از سایت ها ذکر شده با کدام کارت ها می توانید پرداخت کنید. پس به قوانین سایت های مختلف توجه کنید. شاید با مستر کارت نتوانید پرداخت داشته باشید.
مستر کارت فیزیکی هدیه
این کارت تمام ویژگی های کارت مجازی را دارد. اما در بعضی موارد بهتر از آن نیز هست. به طور مثال تا یک سال می توانید از این کارت استفاده کنید. تا 1000 دلار می توانید آن را پر کنید. اما با این کارت نمی توانید از عابر بانک ها پول دریافت کنید. فقط برای خرید های اینترنتی و کارت کشیدن قابل استفاده است. پس برای مسافرت می تواند گزینۀ مناسبی باشد. از دیگر ویژگی هایی که باید به آن توجه کنید، غیر قابل شارژ بودن این کارت است.
شاید سؤال پیش بیاید که اگر داخل کارت هدیۀ شما مبلغی موجود باشد و تاریخ انقضای آن نزدیک باشد به دلیل قابل شارژ نبودن این کارت با مبلغ باقی مانده چه باید کرد؟
برای این کار باید کارت دیگری داشته باشید. کارت مجازی و یا کارت فیزیکی قابل شارژ به کمک شما می آید. می توانید مبلغ باقی مانده را کارت به کارت کنید. تنها پنج دلار به عنوان کارمزد از حساب شما کم و بقیۀ آن منتقل می شود.
روش دیگر برای انتقال مبلغ داخل کارت هدیه، درخواست مجدد کارت مجازی است. باید وارد سایت اصلی مستر کارت شوید و درخواست خود مبنی بر صدور کارت جدید با موجودی کارت فعلی را بدهید. تنها با کسر سه دلار از حساب شما کارت جدید با اعتبار سه ماهه برای شما صادر می شود.
کارت فیزیکی قابل شارژ
برای صدور و خرید کارت فیزیکی که بتوان آن را شارژ کرد تا 21 روز زمان لازم است. کارمزد صدور این کارت از 100 دلار شروع می شود. این کارت هر سال تا مبلغ 30.000 دلار می تواند قابلیت شارژ داشته باشد. اعتبار این کارت دو سال است. در سال دوم با توجه به کارکرد سال قبل می توانید کارت را شارژ کنید.
به دلیل آنکه کارت های قابل شارژ هزینۀ صدور بالایی دارند معمولاً زمانی افراد به سراغ آنها می روند که در سال نیاز زیادی به استفاده از آن داشته باشند. به طور مثال افرادی که سفر های خارجی زیادی می روند و نمی خواهند پول نقد به همراه ببرند.
ارز پایۀ خرید مستر کارت چیست؟
ارزی که برای مستر کارت ها در نظر گرفته شده است دلار آمریکاست. در حقیقت کارت و شارژ مبلغ داخل آن به دلار آمریکا صورت می گیرد. اما می توانید با این کارت سایر ارزهای مورد نیازتان مانند دلار استرالیا را نیز پرداخت کنید. مبلغ شما به ارز مورد نظر تبدیل شده و از حسابتان کم می شود.
آیا این کارت ها امنیت دارند؟
در حالت کلی زمانی که مبلغی را خرج می کنید بیشتر پول شما حفظ می شود تا زمانی که آن را در کارت نگه می دارید. به این شکل که اگر پرداختی صورت بگیرد ولی کالا یا خدمات به دست شما نرسد می توانید پول خود را پس بگیرید. کارت های بین المللی به دلیل نداشتن رمز دوم باید در نگه داشتن آنها دقت زیادی شود. در بعضی از مستر کارت ها، بعد از خرید می توانید کارت را قفل کنید تا کسی نتواند از کارت شما استفاده کند. پس این ترفند را همیشه به خاطر داشته باشید تا مورد سوء استفاده مالی قرار نگیرید.
آیا مستر کارت همان ویزا کارت است؟
در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که کارت های بین المللی انواع و اسامی مختلفی دارند. مستر کارت و ویزا کارت دو کارت مجزای بین المللی هستند که در ایران شهرت زیادی دارند. در دنیا کارت های دیگری با نامهای یونی کردیت و امریکن اکسپرس وجود دارند. اما در ایران بیشتر از این دو کارت استفاده می شود.
بد نیست که بدانید مستر کارتی که برای شما صادر می شود به نام خود شماست. مانند سایر کارت های بانکی کشور خودمان. همچنین اگر مبلغ داخل کارت تمام شد، داخل ایران می توانید آن را شارژ کنید.
چرا ایرانیان مستر کارت می خرند؟
- در ایران معمولاً به اهداف مختلفی خریداری می شوند. اما بیشتر به هدف خرید از سایت های اینترنتی در خارج از کشور به کار می آیند و به این طریق می توانید پرداخت ارزی داشته باشید.
- همچنین بلیط پرواز های خارجی را با قیمت مناسب، از وب سایت های اصلی شرکت های هواپیمایی خریداری کنید.
- خودتان از سایت های خارجی هتل رزرو کنید.
- آزمون آیلتس و سایر آزمون های بین المللی را بدون واسطه ثبت نام کنید.
- هزینۀ گرفتن وقت سفارت را به راحتی آنلاین پرداخت کنید.
- اگر سفارت هزینه های مهاجرتی شما را به صورت آنلاین دریافت کند خرید مستر کارت به کمک شما آمده و به راحتی می توانید مبلغ مورد نظر را واریز کنید.
- زمانی که ویزای تحصیلی می گیرید مبالغی جهت هزینۀ ثبت نام، بیمه، کتابخانه و حتی هزینۀ ارزیابی مدارک را می توانید مستقیماً خودتان پرداخت کنید.
- در زمان چاپ مقالۀ خود در ژورنال های خارجی می توانید هزینۀ چاپ را پرداخت کنید. همچنین اگر قصد شرکت در کنفرانس های بین المللی را دارید، داشتن این کارت مزیت زیادی برای شما به همراه خواهد داشت.
- خرید کالا یا کتاب از سایت های خارجی
- با خرید مستر کارت می توانید انواع قالب های گرافیکی، فیلم های علمی و آموزشی، مقالات علمی و پژوهشی را به راحتی خریداری کنید.
جمع بندی
خرید مستر کارت به عنوان کارت بانکی بین المللی مزایای زیادی برای شما به همراه می آورد. با این کارت تمام خرید های اینترنتی و مراودات ارزی خود را می توانید انجام دهید. اما راه حل دیگری نیز وجود دارد. می توانید برای گرفتن وقت سفارت، خرید قالب سایت، خرید بلیط هواپیما و یا رزرو هتل به جای خرید مستر کارت از مشاوران آرمان من کمک بگیرید. ما پیشنهادات خوبی برای شما داریم. با ما تماس بگیرید. ما در تمام مراحل سفرتان شما را همراهی خواهیم کرد.