ایرلند

6 روش مهاجرت به ایرلند و بررسی شرایط آن

در سال‌های اخیر، مهاجرت به موضوعی بسیار مهم و پرطرفدار در میان افراد تبدیل شده است. در این میان، مهاجرت به ایرلند، یکی از مقاصدی است که افراد برای ادامه زندگی خود در یک کشور خارجی انتخاب می‌کنند. عموما افراد هدفی واحد و یکسان از مهاجرت به این کشور ندارند. هدف برخی از افراد، تحصیل در مدارس ایرلند است و بعضی دیگر در جست‌وجوی کار یا تشکیل زندگی جدید در این کشور هستند. همین امر، موجب شکل‌گیری روش‌های متعددی برای مهاجرت به ایرلند می‌شود که آشنایی با هر کدام از آن‌ها، لازمه موفقیت در این مسیر پرچالش و طاقت‌فرساست.

به‌ همین منظور، ما تصمیم گرفتیم مطلبی کوتاه، اما جامع در خصوص روش‌های مهاجرت به کشور ایرلند و بررسی شرایط هر کدام از آن‌ها در اختیار شما قرار دهیم. شما نیز اگر قصد مهاجرت به این جزیره زیبا را دارید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

آشنایی با کشور ایرلند در یک نگاه

قبل از اینکه برای مهاجرت به ایرلند دست‌ به ‌کار شوید، خوب است آشنایی مختصری با این کشور و شرایط جغرافیایی و اقتصادی آن داشته باشید. این آشنایی به سازگاری شما بعد از مهاجرت، کمک شایانی می‌کند.

کشور ایرلند زیباترین جزیره در جهان است که در شمال غربی اروپا قرار دارد. این کشور دارای دو بخش ایرلند شمالی و ایرلند جنوبی است. از این کشور به دلیل داشتن وسعت و مساحت بالا، به‌عنوان سومین جزیره اروپایی یاد می‌شود. زبان مردم این کشور، انگلیسی و ایرلندی است. از نظر جغرافیایی، کشور ایرلند بهترین وضعیت را دارد؛ این وضعیت مطلوب از آب و هوای معتدل ایرلند آغاز می‌شود و تا وجود مناظر بکر و طبیعت سرسبز قابل وصف است.

از نظر اقتصادی نیز شرایط مطلوب و ایده‌آلی را می‌توان برای این کشور متصور شد. رشد ناگهانی اقتصاد، وجود شرکت‌های معروف بین‌المللی نظیر مایکروسافت و گوگل و رونق فراوان کشاورزی در این کشور، آن را به یکی از ثروتمندترین کشورها در اروپا تبدیل کرده است. ضمن اینکه شرایط مطلوب‌تری برای یافتن کار بعد از تحصیل در ایرلند برای مهاجران وجود دارد. در مجموع، افراد با مهاجرت به ایرلند، زندگی آرام و مرفهی را در زیر سایه قوانین ساده و انسان‌دوستانه تجربه می‌کنند.

مزایا و معایب مهاجرت به ایرلند

با شرح کوتاهی که از ایرلند به شما ارائه دادیم، باید دانسته باشید که بعد از مهاجرت، شرایط کاملا ایده‌آلی برای زندگی در انتظارتان خواهد بود. با این حال، مهاجرت به ایرلند هم نظیر هر کشور دیگری، مزایا و معایب خودش را دارد. از مزایا و معایب مهم مهاجرت به این کشور، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سطح بالای رفاه و امنیت در کشور ایرلند
  • رواج زبان انگلیسی به‌عنوان زبان رسمی این کشور
  • امکان دریافت ویزای ایرلند برای همراهان متقاضی
  • امکان تحصیل و کار برای همراهان متقاضی بعد از اخذ ویزای همراه ایرلند
  • پایین ‌بودن نرخ بیکاری و رونق اقتصادی در آن
  • هزینه‌های نسبتا کم زندگی و تحصیل در ایرلند
  • به‌ رسمیت ‌شناختن تابعیت‌های دوگانه در ایرلند
  • شرایط آسان اخذ اقامت دائم ایرلند بعد از 6 سال زندگی در آن
  • آب ‌و هوای همیشه ‌بارانی این کشور برای برخی از مهاجرین مزیت و برای برخی دیگر عیب محسوب می‌شود.

مزایا و معایب مهاجرت به ایرلند

روش‌های مهاجرت به ایرلند

برای مهاجرت به ایرلند، روش‌های متعددی وجود دارند که استفاده از هر کدام، کاملا بستگی به هدف و وضعیت مهاجرتی شما دارد. قاعدتا هر یک از این‌ روش‌ها، شرایط متفاوتی را برای اخذ ویزای ایرلند به‌ دنبال خواهند داشت. ادامه مطلب به بررسی روش‌ها و شرایط مهاجرت به کشور ایرلند اختصاص دارد.

روش‌های مهاجرت به ایرلند

مهاجرت به کشور ایرلند از طریق تحصیل

یکی از اصلی‌ترین روش‌های مهاجرت به ایرلند، اقدام از طریق تحصیل است. سطح بالای علمی در دانشگاه‌های ایرلند، مهاجرت تحصیلی را به یکی از بهترین، مطمئن‌ترین و پرطرفدارترین روش‌های مهاجرت به این کشور تبدیل کرده است. در میان رشته‌های متعددی که در دانشگاه‌های معتبر ایرلند وجود دارند، تحصیل پزشکی در ایرلند را می‌توان بهترین نوع آن دانست. با این حال، رشته‌های متعدد دیگری نظیر جامعه‌شناسی، حقوق، داروسازی، جغرافیا، علوم زیستی و ادبیات وجود دارند که متقاضیان می‌توانند بر حسب رزومه و علاقه خود، یکی از این موارد را برگزینند.

امکان تقاضای تحصیل در این کشور، برای داوطلبان در 3 مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا فراهم شده است. ورود به هر کدام از این مقاطع، منوط به داشتن شرایط خاصی است که مهم‌ترین آن، داشتن مدرک زبان معتبر است. برای ورود به مقطع کارشناسی نمره 6 آیلتس، برای کارشناسی ارشد نمره 5. 6 آیلتس و برای دکترا داشتن حداقل نمره 7 کاملا الزامی است. شایان ذکر است که در کشور ایرلند، موسسات آموزشی متعددی جهت فراگیری زبان انگلیسی نیز وجود دارند. بنابراین، دانشجویان می‌توانند قبل از اقدام برای مهاجرت تحصیلی به ایرلند با شرکت در این دوره‌ها، آمادگی لازم را برای ورود به دانشگاه مورد نظر خود پیدا کنند.

عموما دوره‌های کارشناسی در ایرلند، 3 ساله، دوره کارشناسی ارشد 2 ساله و مقطع دکترا چیزی حدود 3 سال است. ضمن اینکه سال‌های تحصیل در هر مقطع، در برخی رشته‌ها می‌تواند کمی متفاوت باشد. از مزیت‌های مهم مهاجرت تحصیلی، بهره‌مندی از بورسیه‌های تحصیلی و امکان کار دانشجویی در ایرلند به هنگام تحصیل است.

از نکات مهمی که برای مهاجرت تحصیلی به ایرلند بایستی در نظر داشته باشید، این است که امکان اخذ ویزای همراه تنها برای دانشجویان دکترا وجود دارد. از جمله مدارک مهم برای اخذ پذیرش تحصیلی، بایستی به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه مدارک هویتی معتبر
  • ارائه مدرک زبان معتبر
  • ارائه توصیه‌نامه و انگیزه‌نامه
  • ارائه نامه پذیرش قبولی از دانشگاه مورد نظر در ایرلند
  • ارائه مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی

مهاجرت به کشور ایرلند از طریق تحصیل

مهاجرت به کشور ایرلند از طریق کار

بعد از مهاجرت تحصیلی به ایرلند که به‌عنوان بهترین راه مهاجرت به این کشور شناخته می‌شود، اخذ ویزای کاری یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به ایرلند است. قانون کشور ایرلند برای اخذ ویزای کاری مهاجران غیر اروپایی، داشتن جاب‌آفر یا پیشنهاد شغلی 2 ساله از سوی کارفرمای ایرلندی است. مدت‌زمان اعتبار این ویزا، عموما 6 ماه است که امکان تمدید 3 ساله آن هم برای متقاضیان مهاجرت کاری وجود دارد. در کنار داشتن جاب‌آفر، داشتن تسلط به زبان انگیسی یا ایرلندی، بهره‌مندی از سابقه کاری مناسب و داشتن سرمایه کافی از جمله پارامترهای مهم برای اخذ ویزای کاری به‌ حساب می‌آید.

ناگفته پیداست که اخذ ویزای کاری، پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد؛ آن دسته از افرادی که تصمیم به مهاجرت کاری گرفته‌اند، قبل از هر چیز، بایستی توانایی و تخصص لازم را در رشته کاری خود داشته باشند. اخذ جاب‌آفر از کارفرماهای ایرلندی نیز از دیگر شرایط مهم و اساسی برای گرفتن ویزای کاری است که توانمندی خاص خودش را می‌طلبد. در این مسیر پر چالش، افرادی که جهت اشتغال در مشاغل مورد نیاز کشور ایرلند اقدام می‌کنند، شانس موفقیت بیشتری برای دریافت ویزای کاری خواهند داشت. مهم‌ترین این مشاغل عبارتند از:

  • متخصص بیوتکنولوژی
  • متخصص تولید مواد غذایی و نوشیدنی
  • متخصص فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • متخصص طراحی وبسایت
  • تحلیلگرهای تجارتی و IT
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی الکترونیک
  • مهندسی علوم مواد طبیعی
  • مهندسی الکترون
  • مهندسی طراحی و ساخت‌و‌ساز
  • مدیران ارشد در بخش بهداشت عمومی و بهداشت درمانی
  • متخصص رادیولوژی و پرتو‌درمانی

مهاجرت به کشور ایرلند از طریق ازدواج

غیر از ویزای تحصیلی ایرلند یا گرفتن جاب‌آفر، راه‌های دیگری هم برای مهاجرت به ایرلند وجود دارند که ازدواج با شهروندی ایرلندی، یکی از آن‌هاست. مهاجرت به ایرلند از طریق ازدواج هم نظیر سایر روش‌ها، قواعد و ضوابط خاص خودش را دارد که ما در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

  • سن افراد بایستی از 18 سال بیشتر باشد.
  • قبل از هرگونه اقدامی برای اقامت ایرلند، شخص متقاضی بایستی به مدت 12 ماه، حضوری مستمر در خاک ایرلند داشته باشد (افراد برای داشتن اقامت 12 ماهه خود در خاک ایرلند، می‌توانند از طریق ویزای توریستی اقدام کنند).
  • جهت گرفتن اقامت ایرلند، لازم است حداقل 3 سال از تاریخ ازدواج شخص متقاضی با شهروند ایرلندی گذشته باشد.
  • به ‌ثبت‌ رسیدن ازدواج در دفاتر رسمی و ارائه مدارک لازم از دیگر شرایط گرفتن اقامت ایرلند است.
  • تکمیل فرم اظهارنامه در جهت سازگاری با قوانین کشور ایرلند و پایبندی به‌ آن‌ها، یکی دیگر الزامات مهم برای گرفتن اقامت این کشور است.

مهاجرت به کشور ایرلند از طریق تولد فرزند

در صورتی که بورسیه تحصیلی ایرلند به متقاضیان تعلق نگیرد یا امکان مهاجرت تحصیلی برای این دسته از افراد وجود نداشته باشد، تولد فرزند نیز می‌تواند راهی برای مهاجرت به ایرلند باشد. عموما دو سیستم کلی برای قانون تولد در کشورهای مختلف تعریف شده است که هر کشور، بسته به شرایط و ضوابطی که دارد، از یکی از این سیستم‌ها پیروی می‌کند. این دو سیستم، شامل قانون خاک و قانون خون می‌شوند که در نوع اول، محل تولد فرزند و در نوع دوم، تابعیت والدین از جمله پارامترهای مهم برای تعیین تابعیت فرزند خواهد بود.

کشور ایرلند از سیستم خون در قانون تولد فرزند پیروی می‌کند. به‌عبارتی در این کشور، تعیین‌ کننده تابعیت فرزند تازه متولد‌ شده، تابعیت والدین او و نه محل تولد فرزند است. در صورتی که هر دو والد یا یکی از آن‌ها، تابعیت ایرلندی داشته باشند، نوزاد به‌شکل خودکار تابعیت ایرلندی را در این کشور دریافت خواهد کرد. در صورتی که هیچ‌یک از والدین نوزاد، تابعیت ایرلندی نداشته باشند، بایستی برای اقامت قانونی خود از روشی دیگر اقدام کنند. در نهایت بعد از مدت 3 سال زندگی والدین و کودک در خاک ایرلند، امکان دریافت تابعیت ایرلندی برای هر 3 نفر وجود خواهد داشت.

مهاجرت به کشور ایرلند از طریق تولد

مهاجرت به کشور ایرلند از طریق سرمایه‌گذاری

از آنجایی که اقتصاد کشور ایرلند در وضعیت کاملا ایده‌آلی به‌ سر می‌برد، سرمایه‌گذاری نیز می‌تواند روشی مطمئن برای مهاجرت به ایرلند باشد. البته که امتیاز این روش در مقایسه با تحصیل رایگان در ایرلند، به‌مراتب پایین‌تر و کم‌ارزش‌تر است.

افراد در این روش، ضمن به‌همراه ‌بردن اعضای خانواده و اخذ ویزای طلایی ایرلند، می‌توانند بعد از 5 سال اقامت و گردش مالی بسیار قوی، موفق به دریافت اقامت دائمی ایرلند شوند. مدت‌زمان اعتبار ویزای سرمایه‌گذاری عموما 1 سال است که در صورت اتمام مهلت تا 2 و 3 سال قابل تمدید است. از جمله روش‌های سرمایه‌گذاری در ایرلند، بایستی از موارد زیر نام برد.

سرمایه‌گذاری در املاک

اولین و بهترین روش سرمایه‌گذاری در ایرلند، خرید ملک است. داشتن حداقل 2 میلیون یورو برای سرمایه‌گذاری در این حوزه الزامی است. در این روش، امکان دریافت اقامت 5 ساله در خاک ایرلند برای متقاضیان نیز وجود دارد.

سرمایه‌گذاری در اوراق قرضه

سرمایه‌گذاری در اوراق قرضه نیز می‌تواند یکی دیگر از روش‌های پرسود برای سرمایه‌گذاری در کشور ایرلند باشد. شایان ذکر است که داشتن 10 میلیون یورو برای خرید اوراق قرضه کاملا الزامی است.

سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ یا کارآفرینی

حداقل سرمایه لازم برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار در ایرلند، چیزی معادل 75 هزار یورو است. اشتغال 10 شهروند ایرلندی در طرح کارآفرینی و راه‌اندازی استارت‌آپ از جمله پیش‌شرط‌های لازم برای سرمایه‌گذاری است.

سرمایه‌گذاری در صندوق

از دیگر روش‌هایی که افراد می‌توانند با سرمایه‌گذاری در آن، به خاک ایرلند وارد شوند، سرمایه‌گذاری در صندوق است. در این روش، فرد متقاضی با داشتن حداقل سرمایه 1 میلیون یورو، می‌تواند در یکی از صندوق‌های مورد تایید دولت ایرلند سرمایه‌گذاری کند.

سرمایه‌گذاری در امور عام‌المنفعه

از دیگر روش‌های سرمایه‌گذاری در ایرلند، اختصاص سرمایه‌ای معادل 500 هزار یورو به یکی از رشته‌های هنر، ورزش یا بهداشت است. داشتن 5 شریک در این حوزه، می‌تواند مبلغ سرمایه‌گذاری را تا 100 هزار یورو کاهش دهد.

مهاجرت به کشور ایرلند از طریق پناهندگی

پناهندگی از جمله روش‌های غیر قانونی و پرخطر برای ورود به خاک ایرلند است. از آن ‌جایی که این روش، خطرات و مشکلات بسیار زیادی به‌ همراه دارد و در مواردی به قیمت جان افراد تمام می‌شود، ما هیچ توصیه‌ای به انجام آن نمی‌کنیم! با این ‌حال، جهت آشنایی بیشتر شما با این روش مهاجرتی، اطلاعاتی کوتاه را در اختیارتان قرار می‌دهیم.

طبق قوانین تعریف‌شده در کنواسیون ژنو پناهنده به شخصی اطلاق می‌شود که به دلایل مختلفی از سوی کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته است. این شخص به دلیل حفظ جان خود مجبور به ترک وطن و پناهنده‌شدن به کشوری خارجی می‌شود. عموما در تمام کشورها، اخذ پناهندگی منوط به قبولی افراد در مصاحبه ورودی است. تا مشخص‌شدن نتیجه مصاحبه هم افراد بایستی شرایط نامطلوب و آزاردهنده‌ای را در کمپ‌های پناهندگی متحمل شوند که همین امر، ریسک مهاجرت به ایرلند از طریق پناهندگی را افزایش می‌دهد. در نهایت اگر افراد از مصاحبه رد شوند، ناگزیر به ترک خاک کشور ایرلند خواهند شد.

هزینه‌های زندگی در ایرلند

برآورد دقیق از هزینه‌های زندگی در ایرلند، یکی از پارامترهای مهم برای موفقیت در امر مهاجرت است. شما قبل از اینکه برای مهاجرت به ایرلند اقدام کنید، لازم است ابتدا اطلاعاتی کامل و جامع از هزینه تحصیل در ایرلند یا هزینه زندگی در آن داشته باشید. عموما هزینه‌های زندگی در ایرلند، شامل اجاره مسکن یا خوابگاه دانشجویی، حمل‌ونقل، خوراک و پوشاک و امکانات رفاهی متعدد می‌شود. روش مهاجرتی، شهر محل سکونت و سبک زندگی متقاضیان از جمله عوامل تاثیرگذار در هزینه‌های زندگی در ایرلند خواهند بود.

جمع‌بندی

ایرلند به دلیل برخورداری از شرایط مطلوب اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و جغرافیایی، می‌تواند یکی از مقاصد برتر برای گردشگران باشد. روش‌های متعددی برای مهاجرت به ایرلند وجود دارند که بهترین آن‌ها، مهاجرت تحصیلی است.

متقاضیان مهاجرت، می‌توانند با انتخاب بهترین رشته‌ها برای تحصیل در ایرلند، شرایط کاملا مطلوبی از زندگی را در این کشور تجربه کنند. البته غیر از تحصیل، راه‌های دیگری نظیر یافتن کار، ازدواج، سرمایه‌گذاری یا تولد فرزند هم هست که ما تلاش کردیم در این مطلب به شرح کوتاه آن‌ها بپردازیم. شما کدام یک از این روش‌ها را برای ورود به خاک ایرلند انتخاب می‌کنید؟ برایمان بنویسید تا مطالبی را در آینده به بررسی بیشتر و جزئی‌تر آن اختصاص دهیم.

سوالات متداول

بهترین روش مهاجرت به ایرلند کدام است؟

در میان روش‌های مهاجرت به این کشور، می‌توان گفت بهترین روش، مهاجرت تحصیلی است.

حداقل هزینه برای سرمایه‌گذاری در ایرلند چقدر است؟

حداقل هزینه به نوع سرمایه‌گذاری متقاضی در ایرلند بستگی دارد. عموما خرید ملک و سرمایه‌گذاری در اوراق قرضه به بیشترین سرمایه از سوی افراد نیازمند است.

بعد از مهاجرت پزشکان به ایرلند چه وضعیتی در انتظار آن‌هاست؟

از آنجایی که دولت ایرلند برنامه‌ای مدون جهت ارائه خدمات درمانی به شهروندان خود دارد، می‌توان آینده‌ای درخشان با سود بالا را برای پزشکان مهاجر در این کشور متصور شد. ضمن اینکه شرایط بسیار آسانی هم برای مهاجرت این گروه از افراد به ایرلند وجود دارد.

هزینه زندگی دانشجویی در ایرلند چقدر است؟

هزینه زندگی دانشجویی در ایرلند به عوامل زیادی بستگی دارد که مهم‌ترین آن‌ها، نوع دانشگاه و شهر محل سکونت افراد است. با این‌ حال، میانگین هزینه زندگی برای دانشجویان، چیزی حدود 15000 تا 30000 یورو است. بهره‌مندی از بورسیه‌های تحصیلی و انجام کار دانشجویی، می‌تواند تا حد زیادی هزینه‌های زندگی در این کشور را کاهش دهد.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا