استرالیا

مهاجرت به استرالیا؛ رویای زندگی و تحصیل در کشور کانگوروها

این روزها بسیاری از افراد برای داشتن یک زندگی بهتر، رفاه بیشتر یا تحصیل در برترین دانشگاه‌های جهان به فکر مهاجرت هستند و به مقصدهای متعددی فکر می‌کنند. یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی در سراسر جهان و به‌خصوص در میان ایرانی‌ها، کشور استرالیا است.

مهاجرت به استرالیا امکان زندگی در بالاترین سطح از رفاه جهانی را برای افراد به ارمغان می‌آورد؛ به‌ویژه آن‌که دولت این کشور طرح‌های حمایتی مختلفی را در پشتیبانی از مهاجران به تصویب رسانده است. این مقاله می‌خواهد سری به صفر تا صد مهاجرت به استرالیا بزند، شرایط اخذ ویزا و هزینه‌های آن را بررسی کند و بهترین راه‌های ورود به خاک استرالیا را توضیح دهد. اگر قصد مهاجرت دارید اما نمی‌دانید استرالیا مقصد خوبی برای شما است یا نه، پس این یادداشت را دوستِ راهنمای خود بدانید.

معرفی کشور استرالیا؛ مهد کانگوروها و همزیستی با حیوانات

استرالیا به کشور کانگوروها معروف است. این کشور پرطرفدار هر ساله جزو برترین مناطق جهان از نظر شاخص رفاه زندگی قرار می‌گیرد. کسانی که در استرالیا زندگی می‌کنند، به‌راحتی می‌توانند اهداف خود را پی بگیرند، در برترین دانشگاه‌ها تحصیل کنند و فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری و خرید ملک داشته باشند. به همین علت بسیاری از افراد در سایر کشورها تصمیم می‌گیرند راه مهاجرت به استرالیا را در پیش بگیرند و این کشور را به‌عنوان مقصد خود برای ادامه زندگی انتخاب ‌کنند.

موقعیت جغرافیایی استرالیا

استرالیا بزرگترین کشور قاره اقیانوسیه و در مجموع، ششمین کشور پهناور جهان است که در نیم‌کره جنوبی زمین قرار دارد. پایتخت این کشور، کانبرا نام دارد. اغلب شهرهای استرالیا در نوار شرقی و جنوب شرقی این کشورِ توسعه یافته‌اند؛ مناطقی که به اقیانوس آرام و دریای تاسمان مشرف هستند.

آب‌ و هوا در استرالیا

برای مهاجرت به استرالیا باید بدانید آب ‌و هوای آن چگونه است تا ببینید می‌توانید با آن دوست شوید یا خیر. برخلاف تصوری که عموم مردم دارند، استرالیا از آب‌ و هوای معتدلی برخوردار نیست. اکثر نقاط این کشور تحت ‌تأثیر آب ‌و هوای گرم و خشک است و میزان بارش در آن‌ها به زحمت به 300 میلی‌متر می‌رسد. البته بخش دیگری از این کشور دارای آب‌ و هوای ساحلی و معتدلی است که محیط مناسبی را برای رشد انواع گونه‌های گیاهی و جانوری فراهم می‌کند. بی‌دلیل نیست که این کشور به پناهگاهی محبوب برای کوالاها، کانگوروها و انواع حیوانات دریایی تبدیل شده است.

جمعیت و زبان استرالیا

استرالیا برخلاف مساحت بزرگی که دارد، کشور پرجمعیتی نیست. جمعیت این کشور مطابق آخرین سرشماری 26 میلیون نفر است که 30 درصد از این تعداد را مهاجران به خود اختصاص داده‌اند. این آمار نشان می‌دهد مهاجران به‌خوبی به سطح بالای زندگی و رفاه در استرالیا پی برده‌اند و به همین علت این کشور را به‌عنوان مقصد خود در نظر گرفته‌اند.

زبان اصلی مردم استرالیا، انگلیسی است. نزدیک به 72 درصد از مردم، معادل 18 میلیون نفر، به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند. سایر زبان‌هایی که در این کشور به آن‌ها صحبت می‌شود، ماندارین، عربی، ویتنامی، ایتالیایی و اسپانیایی است. نتیجه چیست؟ این‌که برای رفتن به استرالیا باید روی سطح زبان انگلیسی خود حسابی کار کنید.

نظام سیاسی استرالیا

نظام سیاسی استرالیا یک نظام لیبرال دموکراسی است که تحت حاکمیتی پادشاهی و مشروطه قرار دارد. در استرالیا، افراد می‌توانند با هر عقیده، دیدگاه و نگرشی که دارند، آزادانه زندگی کنند. به همین علت این کشور یکی از مهدهای دموکراسی در جهان به حساب می‌آید و شما قرار نیست به‌خاطر عقاید و طرز نگرشتان تفتیش شوید یا از ابراز آن‌ها ترسی داشته باشید. با این شرایط، چه کسی دوست ندارد به استرالیا برود؟

معرفی کشور استرالیا؛ مهد کانگوروها و همزیستی با حیوانات

دلیل مهاجرت‌پذیری استرالیا

چند سالی است که کمبود نیروی جوان و متخصص در برخی از کشورها به‌شدت احساس می‌شود. استرالیا یکی از همین کشورها به حساب می‌آید. از طرف دیگر نرخ جمعیت در استرالیا روبه‌کاهش است و همین عامل این کشور را با خطر کمبود نیروی کار در آینده تهدید می‌کند. در همین راستا، دولت استرالیا با حمایت از مهاجران، به‌خصوص افراد متخصص، دانشجو و سرمایه‌گذار سایر کشورها در تلاش است تا نیروی مورد نیاز خود را تأمین کند.

اعطای ویزاهای مختلف به افراد واجد شرایط، اعطای اقامت دائم یا موقت به مهاجران قانونی، امکان کار دانشجویی در استرالیا و کار برای دیگر مهاجران در این کشور و افزایش حقوق و امکانات آن‌ها از مهم‌ترین خدمات دولت استرالیا به شمار می‌رود.

از سوی دیگر بسیاری از افرادی که قصد ادامه تحصیل یا زندگی در خارج از کشور را دارند، مهاجرت به استرالیا را ترجیح می‌دهند. دلیل این انتخاب آن است که در این کشور نرخ بیکاری بسیار پایینی وجود دارد، امکان کارآفرینی در این کشور باعث می‌شود شرکت‌ها و کسب‌وکارهای بسیاری ظهور و رونق پیدا کنند و حمایت از استارتاپ‌های نوپا باعث مهاجرت شرکت‌های دانش‌بنیان به این کشور می‌شود.

دلیل مهاجرت‌پذیری استرالیا

مزایای مهاجرت به استرالیا

چرا مهاجرت به استرالیا طرفداران بسیاری دارد؟ چه مزایایی با ورود به خاک استرالیا در اختیار افراد قرار می‌گیرد؟ بگذارید با اقتصاد استرالیا پیش برویم. استرالیا یکی از برترین اقتصادهای جهان را در اختیار دارد و اقدامات موثری را در جهت کنترل تورم و ثبات قیمت‌ها انجام می‌دهد. به همین دلیل همواره در میان 10 رتبه نخست برترین اقتصادهای جهان ایستاده است.

از سوی دیگر شاخص بالای زندگی در استرالیا از نظر آموزش، سلامت، رفاه و مسکن سبب شده است تا این کشور در جایگاه پنجم بهترین کشورهای جهان برای زندگی قرار بگیرد. هزینه آموزش در استرالیا تا پایان مقطع دبیرستان برای دانش‌آموزان رایگان است. اغلب مهاجران می‌توانند از بیمه درمانی برخوردار شوند. هزینه‌های مربوط به مسکن و رفت‌وآمد نیز به‌اندازه‌ای مناسب است که حتی با کار دانشجویی می‌توانید از عهده آن‌ها بربیایید.

از دیگر دلایلی که می‌توان فهمید چرا استرالیا یک مقصد پرطرفدار است، می‌بایست به امنیت این کشور اشاره کرد. شهروندان و مهاجران در استرالیا از بیشترین سطح امنیت برخوردار هستند. دلایل دیگر به پذیرش راحت مهاجران توسط شهروندان استرالیایی، سطح فرهنگی بسیار عالی، درآمد مطلوب برای اکثر اقشار جامعه، حتی بازنشستگان و افراد کم‌توان، آب‌وهوای مناسب، امکان اخذ بورسیه تحصیلی استرالیا برای دانشجویان و آزادی بیان بازمی‌گردد.

بهترین استان‌های استرالیا برای مهاجرت

درباره استان‌های استرالیا چیزی می‌دانید؟ این کشور دارای 6 ایالت و 2 منطقه شمالی و مرکزی است. ایالت‌ها عبارت‌اند از کویینزلند، ویکتوریا، تاسمانی، استرالیای جنوبی، استرالیای غربی و نیو‌ساوت‌ولز. بزرگترین ایالت استرالیا از نظر مساحتی، ایالت استرالیای غربی و از نظر جمعیتی، ایالت نیوساوت‌ولز با بیش از 8 میلیون‌نفر هستند.

از مشهورترین شهرهای استرالیا می‌توان به سیدنی، مبلورن، بریسبن، آدلاید، کانبرا، پرت، هوبارت و داروین اشاره کرد. پرجمعیت‌ترین شهر استرالیا، شهر سیدنی در ایالت نیوساوت‌ولز است که بیش ‌از 6 میلیون‌نفر جمعیت دارد. از میان تمام شهرهای این کشور، شهرهای ملبورن، سیدنی و تاسمانی بهترین مقاصد تحصیل و زندگی در هنگام مهاجرت به استرالیا محسوب می‌شوند.

ملبورن یکی از ارزان‌ترین شهرها با آب ‌و هوای معتدل به شمار می‌رود که بهترین دانشگاه‌ها و مراکز علمی را نیز در خود جای داده است. هزینه زندگی دانشجویی در استرالیا به‌ویژه در ملبورن نسبت به سایر شهرها ارزان‌تر خواهد بود. کسب‌وکارها در ملبورن خیلی سریع پا می‌گیرند و رشد می‌کنند، درآمدها در این شهر بسیار مطلوب است و یکی از بزرگترین مناطق گردشگری در استرالیا و جهان به حساب می‌آید.

علاوه‌بر ملبورن باید به سیدنی اشاره کرد. در سیدنی همه چیز در بالاترین سطح خود قرار دارد. سطح امکانات سیدنی بسیار پیشرفته‌تر و به‌روزتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. موقعیت جغرافیایی و آب‌ و هوای بی‌نظیر این شهر سبب شده تا افرادی که تمکن مالی زیادی دارند، سیدنی را محلی برای تجارت و سرمایه‌گذاری خود در نظر بگیرند. از طرفی سیدنی یک شهر نسبتا گران‌قیمت است و هزینه‌های بیشتری را نسبت به سایر شهرها به خود اختصاص می‌دهد.

بهترین استان‌های استرالیا برای مهاجرت

مناسب نبودن مهاجرت به استرالیا برای برخی از افراد

برای مهاجرت به استرالیا باید تمام جوانب را در نظر گرفت. این کشور در کنار تمام شرایط مطلوب و وسوسه‌کننده‌ای که دارد، ممکن است با سلیقه خیلی از افراد جور نباشد. برخی از ویژگی‌های استرالیا به‌گونه‌ای هستند که امکان دارد بعضی از افراد را از مهاجرت به این کشور بازدارند. مثلا باید به زیست حیوانات در نواحی شهری اشاره کرد. استرالیا یکی از سخت‌گیرانه‌ترین قوانین را در خصوص حیوانات دارد و افرادی که در این کشور زندگی می‌کنند، حق ندارند آسیبی به گونه جانوری این کشور بزنند. این مسئله برای افرادی که علاقه چندان زیادی به حیوانات ندارند یا از آن‌ها می‌ترسند، می‌توان دردسرآفرین و ناخوشایند باشد.

موضوع دیگر به هزینه‌های بالای زندگی در استرالیا برمی‌گردد. با آن‌که برخی از ایالت‌ها ارزان‌تر از بقیه هستند اما با وجود این باز هم هزینه‌ها می‌توانند نسبت به یک کشور اروپایی در سطح بالاتری قرار بگیرند. از سوی دیگر قیمت برخی از خدمات دولتی در استرالیا زیاد است و شاید از عهده هر کسی برنیاید. به‌طور مثال بیمه درمانی هزینه بسیار زیادی دارد، آموزش و تحصیل برای دانشجویان بین‌المللی هزینه چشم‌گیری را به دنبال خواهد داشت و حمل‌ و نقل در برخی از شهرها با قیمت گرانی تمام می‌شود.

موضوع دیگر به احساس انزوای افراد برمی‌گردد. استرالیا یک قاره جدا شده در نیم‌کره جنوبی است و فاصله بسیاری زیادی تا مغرب‌زمین دارد. از طرفی دیگر برای سفر به استرالیا باید ساعت‌های بسیار طولانی را در هواپیما بمانید. اگر بخواهید از ایران به استرالیا بروید، حداقل باید 10 ساعت را در پرواز بگذرانید. یک پرواز از سیدنی به نیویورک می‌تواند بیش از 19 ساعت طول بکشد. همچنین برخی از پروازها از مبدأ استرالیا به اروپا بیشتر از 16 ساعت زمان می‌برند. به همین علت برای بسیاری از افراد این دوری آزاردهنده است؛ در حالی‌ که خیلی‌های دیگر چنین مشکلی را ندارند و به آن عادت کرده‌اند.

از دیگر مواردی که باید درباره مهاجرت به استرالیا بدانید، قانون‌هایی سفت و سخت درباره احتمال ورشکسته ‌شدن شرکت‌ها توسط حامیان مالی، تعداد بسیار زیاد مهاجران در سطح کشور، عدم آشنایی مردم این کشور با سایر زبان‌های زنده دنیا، امکان برخوردهای نادرست با مهاجران، پدیده‌های طبیعی متعدد و ناگوار (مانند حمله ملخ‌ها یا عنکبوت‌ها) و آب‌ و هوای گرم و خشک مناطق شمالی و غربی این کشور است. حال ریش و قیچی برای انتخاب استرالیا، دست خودتان است.

راه‌های مهاجرت به استرالیا

استرالیا یکی از کشورهایی است که بیشترین تعداد ویزا را برای ورود به خاکش مهیا می‌کند. مردم اغلب کشورهای جهان برای مهاجرت یا سفر به استرالیا به ویزا نیاز دارند؛ بنابراین کمی کار سخت می‌شود اما نگران نباشید، چرا که دولت استرالیا خیلی سریع به درخواست ویزای افراد پاسخ می‌دهد و نیازی نیست برای ماه‌های طولانی منتظر خبری از وضعیت ویزای خود باشید.

از طرف دیگر برای مهاجرت به استرالیا راه‌های بسیاری پیش‌ روی افراد قرار دارد. شما می‌توانید برای مهاجرت به کشور کانگوروها یکی از راه‌های زیر را در نظر داشته باشید:

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت کاری
  • مهاجرت برای پیوستن به خانواده (اسپانسرشیپ)
  • مهاجرت از راه ازدواج
  • مهاجرت به‌شیوه global talent
  • مهاجرت از طریق تولد فرزند

هر کدام از این راه‌ها دارای ویزاهای مخصوص‌به‌خود هستند. برای اینکه بخواهید مهاجرت به استرالیا داشته باشید، باید ببینید به کدام شیوه قصد ورود به خاک این کشور را دارید و برای گرفتن کدام ویزا باید اقدام کنید. از طرفی هزینه‌های مربوط به این روش‌ها باهم متفاوت است. بنابراین پیش از هر چیز مشخص کنید که از چه طریق قصد اخذ ویزای استرالیا را دارید.

انواع ویزاهای مهاجرت به استرالیا

هر کدام از روش‌هایی که در بالا معرفی شد، ویزای مخصوص‌به‌خود را دارند. در ادامه ما قرار است این ویزاها را معرفی کنیم.

انواع ویزاهای مهاجرت به استرالیا

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا با عنوان ویزای subclass 500 شناخته می‌شود. این ویزا به شما فرصت می‌دهد تا 5 سال در استرالیا اقامت داشته باشید. همچنین از طریق این ویزا می‌توانید به کار دانشجویی پاره‌وقت در استرالیا مشغول شوید.

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری در استرالیا

برای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری می‌توانید دو ویزای Subclass 888 و Subclass 188 دریافت کنید. این دو ویزا چه تفاوتی با هم دارند؟ ویزای Subclass 888 از نوع ویزاهای دائمی است؛ در حالی ‌که ویزای Subclass 188 اقامت موقت را برای شما به همراه دارد. از طریق ویزای Subclass 188 می‌توانید به‌مدت 5 سال در استرالیا بمانید و در صورت تمایل برای تمدید آن اقدام کنید. این سرمایه‌گذاری هم می‌تواند از طریق خرید ملک باشد، هم از طریق کارآفرینی و سرمایه‌‌گذاری بر روی کسب‌وکارها.

مهاجرت کاری به استرالیا

برای مهاجرت کاری به استرالیا با ویزاهای متعددی روبه‌رو هستید که بسته به شرایط کاریتان باید بررسی کنید کدام مورد مناسب شما است.

ویزای Subclass 400 استرالیا

این ویزا به ویزای کار موقت در استرالیا ارتباط دارد. پس از اخذ این ویزا می‌توانید به‌مدت 3 الی 6 ماه و نه‌ بیشتر در استرالیا اقامت داشته باشید. کار شما باید به‌گونه‌ای غیرمستمر باشد؛ چرا که نمی‌توانید بیشتر از مدت گفته‌ شده در این کشور بمانید.

ویزای Subclass 887 استرالیا

این ویزا یک نوع ویزای دائمی برای کار در استرالیا به حساب می‌آید. البته برای دریافت این ویزا باید از قبل یک ویزای کار موقت دریافت کنید و تنها در یک ناحیه مشخص از استرالیا مشغول‌به‌کار و زندگی بوده باشید. از طریق این ویزا می‌توانید برای دریافت اقامت دائم می‌توانید اقدام کنید.

ویزای Subclass 189 استرالیا

این ویزا برای کارگران یا ساکنان نیوزلند است که قصد مهاجرت به استرالیا و کار در این کشور را دارند.  ویزای 189 ساب‌کلاس برای افرادی مناسب است که در یک مهارت به سطح بالایی دست یافته‌اند و می‌توانند به امتیاز بالایی در اداره مهاجرت استرالیا برسند.

ویزای Subclass 190 استرالیا

ویزای ساب‌کلاس 190 یک ویزای ایالتی است که از طریق یکی از 6 ایالت استرالیا یا قلمروهای آن به شما اهدا می‌شود. این ویزا به افرادی اهدا می‌شود که زیر 45 سال سن دارند، در یک رشته به تخصص و سابقه کار کافی دست یافته‌اند و یکی از ایالت‌های استرالیا به اسپانسرینگ این فرد پرداخته است.

ویزای Subclass 187 استرالیا

ویزای 187 یک ویزای مناسب در جهت حمایت از افرادی است که به استرالیا مهاجرت کرده‌اند. برای دریافت این ویزا باید از قبل ویزای کار موقت داشته باشید و یک ایالت نیز اسپانسرینگ شما را برعهده بگیرد.

ویزای Subclass 186 استرالیا

این ویزا نوعی مجوز ورود به خاک استرالیا است که از طریق کارفرمایان به کارمندان غیراسترالیایی و افراد واجد شرایط اهدا می‌شود. در صورتی که بتوانید کارفرمایی را برای همکاری با خود راضی کنید، می‌توانید ویزای 186 ساب‌کلاس را به دست آورید.

مهاجرت به استرالیا برای پیوستن به خانواده

برای افرادی که تمایل دارند به خانواده خود در استرالیا ملحق شوند، بیش از 30 نوع ویزا وجود دارد که برخی از آن‌ها از همه مهم‌تر هستند.

  1. ویزای همسر و شریک زندگی: Subclass 100 & Subclass 801
  2. ویزای والدین: Subclass 103
  3. ویزای والدین سالمند
  4. ویزای فرزندان
  5. ویزای والدین ناتنی: Subclass 143

در صورتی که قصد گرفتن هریک از این ویزاها را دارید، یادتان نرود که ادامه مطالب را از دست ندهید.

مهاجرت به استرالیا از راه ازدواج

اگر بخواهید از طریق ازدواج با یک فرد استرالیایی، مهاجرت به استرالیا داشته باشید، می‌توانید دو ویزای Subclass 820 و Subclass 801 را دریافت کنید. ویزای Subclass 801 برای اقامت موقت و ویزای Subclass 820 برای اقامت دائمی است. برای دریافت اقامت دائمی از طریق ویزای Subclass 820، باید از قبل ویزای Subclass 801 را دریافت کرده باشید.

فراموش نکنید برای اخذ ویزا از این طریق حتما باید یک ‌سال از ازدواجتان بگذرد؛ یعنی به دولت استرالیا نشان دهید شما به‌خاطر همسرتان و ماندگاری ازدواج خود به این کشور می‌روید؛ نه فقط برای آنکه ویزای استرالیا را بگیرد. راستی حتما همسرتان باید استرالیایی یا دارای اقامت کامل استرالیا باشد.

مهاجرت به استرالیا به‌شیوه گلوبال تلنت

ویزای گلوبال تلنت که با عنوان Subclass 858 شناخته می‌شود، به کارآفرینی و استعدادهای درخشان اختصاص دارد. این ویزا یک ویزای دائمی است و به افرادی که واجد شرایط کارآفرینی و راه‌اندازی کسب‌وکار در استرالیا هستند، تعلق می‌گیرد.

مهاجرت به استرالیا به‌شیوه گلوبال تلنت

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

یکی از محبوب‌ترین راه‌هایی که برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد، مهاجرت از طریق تحصیل است. شرایط بی‌نظیری که دانشگاه‌های استرالیای برای دانشجویان فراهم می‌کنند، توجه هر فردی را به سمت این کشور می‌کشاند. برای مهاجرت تحصیلی استرالیا لازم است تا شرایط دریافت ویزا و انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاه را بدانید.

ویزای تحصیلی در استرالیا با عنوان Subclass 500 شناخته می‌شود و امکان حضور پنج‌ساله را به دانشجویان بین‌المللی در این کشور می‌دهد. اگر شما متقاضی این ویزا هستید، در ادامه می‌توانید با مراحل دریافت آن آشنا شوید:

  1. اول از هر چیزی نوع و مکان آموزشی را که می‌خواهید انتخاب کنید. آیا می‌خواهید در یک کالج درس بخوانید؟ آیا به آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای علاقه دارید؟ دوست دارید در کدام شهر درس بخوانید؟
  2. سپس به سراغ دوره‌ها و رشته‌هایی که می‌خواهید بروید. ببینید رشته مد نظر شما در کدام دانشگاه و در کدام شهر وجود دارد. اگر می‌خواهید، می‌توانید به سراغ دانشگاه‌های درجه‌یک استرالیا بروید. دانشگاه آدلاید و دانشگاه ملبورن در لیست برترین دانشگاه‌های جهان قرار دارند.
  3. قدم بعدی آن است که برای دریافت ویزای ساب‌کلاس 500 درخواست دهید. اخذ این ویزا نزدیک به 620 دلار هزینه در پی خواهد داشت. از طرف دیگر برای دریافت این ویزا باید شرایط و مدارک‌تان را بررسی کنید و آن‌ها را برای اداره مهاجرت استرالیا بفرستید. چه مدارکی لازم دارید؟ لیست زیر را ببینید:
  • تأییدیه ثبت‌نام CoE. این تأییدیه به‌معنای ثبت‌ نام در دانشگاه و پرداخت شهریه اولین ترم درسیتان است.
  • مدرک GTE. این مدرک نوعی نگارش هدف و سابقه شما است و با دادن آن به سفارت استرالیا ثابت می‌کنید که به دنبال اخذ اقامت موقت نیستید؛ بلکه هدفتان فقط تحصیل در استرالیا است.
  • گواهی سلامت
  • مدرک زبان انگلیسی (آیلتس 6.5 به بالا و تافل 79 به بالا)
  • بیمه دانشجویی در استرالیا (OSHC)
  • مدرک تمکن مالی (باید بتوانید گردش مالی خود را افزایش دهید و به کشور استرالیا ثابت کنید که توانایی پرداخت هزینه‌های خود را حداقل به‌مدت یک‌ سال در این کشور دارید.)
  1. مدارکتان را به زبان انگلیسی ترجمه کنید و آن‌ها را به همراه درخواستتان برای ویزا بفرستید.
  2. هزینه اقامت خود را در استرالیا تأمین کنید. بر اساس آخرین آمار، یک دانشجوی کارشناسی در استرالیا به بیش از 30 هزار دلار در سال نیاز دارد. اگر بتوانید از یکی از دانشگاه‌ها بورسیه تحصیلی استرالیا را بگیرید، میزان زیادی از هزینه‌های خود را کاهش می‌دهید.
  3. در گام بعدی و پس از تأیید اولیه مدارکتان، می‌توانید به سراغ اجاره اقامتگاه بروید. خوابگاه‌های دانشجویی و سوییت‌های کوچکی هستند که می‌توانند نیازهای شما را در طول مدت اقامتتان در استرالیا برآورده سازند. اکثر این اقامتگاه‌ها دارای لوازم ضروری از جمله وسایل آشپزخانه، وسایل خواب و لوازم نشیمن هستند.

اجاره اقامتگاه را می‌توانید به‌صورت اینترنتی و آنلاین انجام دهید تا هنگام مهاجرت به استرالیا و ورود به آن استرس و نگرانی نداشته باشید. بر همین اساس می‌توانید به سایت‌های اجاره منزل دانشجویی در استرالیا سر بزنید.

با گرفتن ویزای دانشجویی و مهاجرت به استرالیا اجازه دارید 40 ساعت در هفته به کار دانشجویی مشغول شوید و بخشی از هزینه‌های خود را تأمین کنید. همچنین می‌توانید اعضای خانواده خود را به استرالیا دعوت کنید. حتی در صورتی که پدر و مادر سالمندی دارید که نگهداری از آن‌ها برعهده شما است، می‌توانید برای آن‌ها ویزا بگیرید و در طول مدت اقامت خود، آن‌ها را کنار خود داشته باشید. استرالیا یکی از معدود کشورهایی است که چنین امکاناتی را برای دانشجویان بین‌الملل خود فراهم می‌کند. علاوه‌ بر این هزینه تحصیل در استرالیا بسیار به‌صرفه است؛ به‌خصوص اگر بخواهید در شهر ملبورن تحصیل کنید.

چگونگی مهاجرت به استرالیا از طریق کار

یکی دیگر از راه‌های اخذ ویزای دائم استرالیا آن است که از طریق کار وارد این کشور شوید. این یکی از مرسوم‌ترین و راحت‌ترین راه‌ها برای ورود به خاک استرالیا به حساب می‌آید. در این شیوه می‌توانید همسر و فرزندانتان را نیز همراه خود به استرالیا ببرید و از طرفی امکان آموزش یا ادامه تحصیل در این کشور را نیز خواهید داشت. اما پیش از هر چیز باید بدانید برای کدام موقعیت و از چه طریقی قصد اقامت در استرالیا را دارید. این شما و این هم ریز و درشت ورود به استرالیا از طریق ویزای کاری (Job Offer).

روش‌های اخذ ویزای کار در استرالیا

برای این کار می‌توانید به روش‌های مختلفی اقدام کنید. به‌طورمثال:

  • اگر به دنبال کار موقت در استرالیا هستید، پس باید به دنبال اخذ ویزای Subclass 400 باشید.
  • اگر می‌خواهید به استرالیا بروید و در یک رشته به تخصص دست پیدا کنید، پس ویزای Subclass 407 گزینه مناسب شما است.
  • شاید هم قصد داشته باشید از راه کار به اقامت دائم برسید؛ پس باید ویزای Subclass 887 را پیگیری کنید.
  • اگر با یکی از کارفرمایان استرالیایی به توافق برای همکاری رسیده‌اید؛ پس وقت را غنیمت بشمارید و به دنبال ویزای Subclass 186 باشید.
  • گاهی نیز ممکن است یکی از نواحی استرالیا یا ایالت‌ها اسپانسرینگ (sponsoring) کار شما را در استرالیا برعهده بگیرند. در این حالت شما با مسئولان و کارفرمایان این ایالت‌ها به توافق می‌رسید و برای اخذ ویزای اقدام خواهید کرد. برای گرفتن این ویزا می‌بایست به‌صورت مداوم جاب‌آفرهای موجود در سایت ایالت‌ها را بررسی کنید. سپس کارهای مربوط به ثبت‌ نام و تکمیل مشخصات خود را انجام دهید. به میزانی که مشخصات شما کامل و مطابق استاندارد ایالت‌ها باشد، امتیاز بیشتری دریافت خواهید کرد. این امتیازدهی بر اساس سطح زبان شما، سابقه کاری در حوزه مدنظر، تحصیلات، سن و میزان تمکن مالی شما محاسبه خواهد شد.

روش‌های اخذ ویزای کار در استرالیا

اقدام‌کنندگان برای ویزای کاری استرالیا

سایت اداره مهاجرت استرالیا لیستی را از افرادی که می‌توانند متقاضی ویزای Job Offer باشند، منتشر کرده است که بر این اساس افراد زیر صلاحیت اخذ چنین ویزایی را دارند:

  • افراد متخصص و ماهر
  • کارآموزان کوتاه‌مدت
  • کارگران متخصص
  • سرمایه‌گذاران و مدیران کسب‌وکار باتجربه
  • کارآفرینان

در صورتی که جزو یکی از افراد فوق هستید، پس می‌توانید به مهاجرت به استرالیا یک قدم نزدیکتر شوید.

شرایط مورد نیاز برای کار در استرالیا

برای اینکه بتوانید ویزای اسکیل ورکر (Skilled Worker) استرالیا را دریافت کنید، شرایط زیر را از نظر بگذرانید و مطمئن شوید که آن‌ها را دارید:

  • حتما باید در زمینه‌هایی تخصص داشته باشید که کشور استرالیا به آن‌ها نیاز دارد.
  • در زمان اقدام برای مهاجرت بهتر است سن شما کمتر از 40 سال باشد.
  • حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشید.
  • از سلامت روانی و شخصیتی کامل برخوردار باشید.
  • توسط یکی از کارفرماهای استرالیایی انتخاب شده باشید.
  • از مهارت‌های زبانی و مدرک زبان برخوردار باشید. (آیلتس 5 به بالا، تافل 70 به بالا)
  • بتوانید تعهد بدهید که برای مدت 2 سال در استرالیا حضور خواهید داشت.
  • از قوانین استرالیا پیروی کنید و در سایت ارزش‌های مورد قبول در استرالیا امضای خود را به ثبت برسانید.

در صورتی که شرایط فوق را داشته باشید و بتوانید امتیازهای مربوط را دریافت کنید، پس می‌توانید به فکر بستن چمدان بیفتید.

البته یک نکته دیگر؛ این شرایط برای افرادی است که می‌خواهند به‌صورت فردی به استرالیا مهاجرت کنند. سازمان‌هایی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند، باید به سراغ شیوه کارآفرینی در استرالیا بروند و شرایط این مدل ویزا را بررسی کنند.

نحوه محاسبه امتیاز در استرالیا

اگر دوست دارید بدانید چگونه برای دریافت ویزا به شما امتیاز داده می‌شود، پس باید بدانید برخی از فاکتورها برای دولت استرالیا اهمیت زیادی دارد. این فاکتورها تعیین می‌کند که آیا می‌توانید مهاجرت به استرالیا را یک شانس اصلی در نظر بگیرید یا خیر. این امتیازدهی به شرح زیر است:

امتیاز بر اساس سطح زبان انگلیسی

  • دارای سطح انگلیسی خوب: 5 امتیاز
  • دارای سطح انگلیسی مسلط: 10 امتیاز
  • دارای سطح انگلیسی برتر و کامل: 20 امتیاز

امتیاز بر اساس میزان تجربه در حوزه کاری

  • کمتر از 3 سال: 0 امتیاز
  • 3 تا 5 سال: 5 امتیاز
  • 5 تا 8 سال: 10 امتیاز
  • بیش از 8 سال: 15 امتیاز

امتیاز براساس سن متقاضی

  • 18 تا 25 سال: 25 امتیاز
  • 25 تا 33 سال: 30 امتیاز
  • 33 تا 40 سال: 25 امتیاز
  • 40 تا 45 سال: 15 امتیاز

امتیاز بر اساس سطح تحصیلات

  • کسب مدرک دکتری از یکی از دانشگاه‌های استرالیا یا سایر موسسات آموزشی استاندارد: 20 امتیاز
  • کسب مدرک کارشناسی یا کارشناسی ‌ارشد از دانشگاه‌های استرالیا یا سایر موسسات آموزشی استاندارد: 15 امتیاز
  • کسب مدرک دیپلم از یکی از موسسات استرالیایی: 10 امتیاز
  • کسب یک گواهی یا گواهی‌نامه جهت شرکت در یک دوره آموزشی معتبر و گرفتن تخصص: 10 امتیاز

امتیاز بر اساس مشخصات شریک زندگی (زبان، تحصیلات و تخصص)

در صورتی پارتنر و شریک زندگی یک فرد دارای سطح زبان عالی، تحصیلات مناسب و تخصص در یک حوزه باشد: 5 امتیاز

امتیاز بر اساس نحوه انتخاب توسط دولت استرالیا (بر اساس انتخاب ایالتی یا حمایت مالی و اسپانسرشیپ)

اگر فرد توسط یک ایالت پذیرفته باشد یا یک ایالت فرد را تحت حمایت مالی خود قرار دهد: 5 امتیاز

امتیاز بر اساس اینکه آیا فرد در استرالیا آموزشی دیده است یا خیر

اگر فرد تحصیلات خود را در استرالیا گذرانده باشد، چه دوران مدرسه و چه مقاطع دانشگاهی: 5 امتیاز

امتیاز بر اساس اینکه آیا فرد در استرالیا یک دوره کار تخصصی گذرانده است یا خیر

در صورتی که فرد قبل از دریافت ویزای دائمی برای مهارجت به استرالیا توانسته باشد با ویزای موقت، یک سال در یک پوزیشن تخصصی کار کرده باشد: 5 امتیاز

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده

خیلی از افراد هستند که می‌خواهند به همراه خانواده خود و از طریق گرفتن ویزای همراه استرالیا به این کشور بروند. برخی‌ها نیز دوست دارند به سایر اعضای خانواده‌شان در استرالیا بپیوندند. آیا شما هم جزو یکی از این دو دسته هستید؟ درصورت مثبت بودن پاسخ، ادامه مطلب برای شماست.

در صورتی که بخواهید همسر خود را به استرالیا ببرید، دو نوع ویزا وجود دارد: ویزایی موقت و ویزایی دائمی. برای گرفتن ویزای دائمی باید حتما در ابتدا ویزای موقت داشته باشید. اما هر کدام از این دو نوع ویزا خود دارای دو ویزای دیگر هستند:

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده

اخذ ویزا برای همسرتان؛ زمانی‌که شما در استرالیا هستید

این ویزا برای زمانی است که شما زودتر از همسر خود به استرالیا رفته‌اید و حال به فکر آن هستید که شریک زندگیتان را نیز به استرالیا ببرید. در این حالت می‌توانید برای دو ویزای موقت Subclass 820 و دائمی Subclass 801 اقدام کنید.

اخذ ویزا برای همسرتان؛ زمانی که شما در استرالیا نیستید

این در شرایطی است که بخواهید همراه با همسرتان و در یک زمان به استرالیا بروید. پس باید همزمان برای اخذ ویزای شریک زندگیتان نیز اقدامات لازم را انجام دهید. در این شرایط می‌توانید برای دو ویزای موقت Subclass 309 و دائمی Subclass 100 اقدام کنید.

اما اگر والدین شما در استرالیا باشند و بخواهید به آن‌ها ملحق شوید، شرط سنی در اینجا مورد بررسی است. در صورتی که زیر 18 سال باشید، می‌توانید با گرفتن ویزای Subclass 590 برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید. این ویزا امکان تحصیل در مدارس استرالیا را برای شما فراهم خواهد کرد؛ یک تحصیل رایگان در سرزمینی جدید و در کنار دوستانی متفاوت.

اما تصور کنید که می‌خواهید برای تحصیل رایگان در استرالیا و دانشگاه‌های آن اقدام کنید؛ در حالی ‌که پدر و مادر خود را نیز باید با خود ببرید (شاید سالمند هستند و شما مسئول نگهداری از آن‌ها هستید). در این صورت می‌توانید برای اخذ ویزای Subclass 500 برای آن‌ها نیز اقدامات مورد نیاز را انجام دهید. مراحل زیر را باید به‌ترتیب پیش ببرید:

  • نامه‌ای باید تهیه کنید که نشان دهد همچنان که شما در حال تحصیل هستید، مسئولیت مراقبت از والدینتان را نیز برعهده دارید.
  • مدارک مورد نیاز را جمع‌آوری کنید. (شامل پاسپورت، مدارک شناسایی و نامه از دانشگاه)
  • این مدارک را در سایت اداره مهاجرت استرالیا بارگذاری کنید.

نکته مهمی که شاید گفتن آن خالی از لطف نباشد، این است که اگر فردی فرزند ناتنی خانواده‌ای باشد، تمام موارد فوق در مورد او نیز صدق خواهد کرد. در واقع دولت استرالیا تفاوتی میان فرزندان، چه تنی و چه ناتنی، قائل نیست اما نوع ویزا متفاوت خواهد بود. والدینی که رابطه خونی و نسبی با فرزند خود ندارند، باید برای اخذ ویزای Subclass 143 اقدام کنند. اما مراحل گرفتن ویزا فرقی با موارد فوق ندارد.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری

یکی از راه‌هایی که از طریق آن می‌توانید خیلی سریع به استرالیا بروید، سرمایه‌گذاری در این کشور است، اما این کار سرمایه عظیمی می‌خواهد. پس اگر سرمایه خوبی در دست‌وبال خود دارید، وقت آن است شانس خود را از طریق مهاجرت به استرالیا و سرمایه‌گذاری در این کشور امتحان کنید. برای سرمایه‌گذاری در استرالیا می‌توانید دو ویزای دائمی Subclass 888 یا موقت Subclass 188 داشته باشید. حال بیایید ببینیم شرایط دریافت این ویزاها به چه صورت است.

در صورتی که بخواهید ویزای موقت دریافت کنید، می‌توانید به مدت 5 سال در استرالیا اقامت داشته باشید. در این مدت می‌توانید همسر و فرزندان خود را نیز به استرالیا ببرید. هزینه این ویزا در دو قسط از شما اخذ می‌شود که به شرح زیر است:

  • قسط اول

برای فرد متقاضی: 6270 دلار استرالیا

برای فرزندان زیر 18 سال: 3135 دلار استرالیا

برای سایر اعضای خانواده و فرزندان بالای 18 سال: 1565 دلار استرالیا

  • قسط دوم

برای فرد متقاضی: 979 دلار استرالیا

برای اعضای خانواده: 489 دلار استرالیا

در صورتی که اعضای خانواده بالای 18 سال از سطح زبان انگلیسی خوبی برخوردار نباشند، باید هزینه مازاد دیگری پرداخت کنید که زمان پرداخت آن به شما اعلام خواهد شد.

زمان اعلام نتیجه توسط سفارت استرالیا در این روش ممکن است تا 42 ماه طول بکشد. این بستگی به فرم تقاضای شما و میزان تکمیل‌ بودن مدارکی دارد که بارگذاری می‌کنید. از سوی دیگر باید در امتیازدهی دولت استرالیا، امتیازی بالای 65 به دست آورید تا بتوانید مجوز ورود به استرالیا را کسب کنید. همچنین برای مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه‌گذاری باید گردش حسابی معادل 2.5 میلیون دلار در حساب بانکی‌تان داشته باشید.

در صورتی که بتوانید این ویزا را اخذ کنید، می‌توانید پس از اتمام مدت اقامتتان برای اخذ ویزای دائمی نیز مراحل لازم را اجام دهید. ویزای دائمی که با عنوان Subclass 888 شناخته می‌شود، به شما اجازه سرمایه‌گذاری دائمی در استرالیا، کارآفرینی در این کشور و امکان اخذ اقامت دائم را خواهد داد.  مدت دریافت این ویزا ممکن است تا 34 ماه طول بکشد و هزینه آن نیز 3025 دلار استرالیا خواهد بود.

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

راستش را بخواهید دولت استرالیا با پناهندگان ارتباط خوبی ندارد. پناهندگان در استرالیا در کمپ‌هایی زندگی می‌کنند که به‌هیچ‌وجه شرایط ایده‌آلی در آن‌ها برقرار نیست. از سوی دیگر خطرات مهاجرت به استرالیا از راه غیرقانونی می‌تواند جان و مال افراد را تهدید کند؛ بدون آنکه فردی پاسخگو باشد.

به همین علت پیشنهاد می‌شود هرگز به سراغ چنین راه‌هایی نروید و سعی کنید از راه‌های قانونی و اصولی به مهاجرت فکر کنید. شاید هزینه مهاجرت قانونی بسیار زیادتر از مسیرهای غیرقانونی باشد، اما ارزشش را دارد. نه جانتان به خطر می‌افتد و نه مجبور به تحمل شرایط سخت زندگی در کمپ‌های استرالیا خواهید بود.

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

وکیل مهاجرت برای اخذ ویزای استرالیا

راستش را بخواهید مهاجرت به استرالیا همیشه با یک شرایط گل و بلبل پیش نمی‌رود. خیلی‌ها تمام مدارک خود را برای اخذ ویزا تخویل می‌دهند اما پس از مدتی می‌بینند که سفارت استرالیا با اعطای ویزا به آن‌ها موافقت نکرده است. در این شرایط چه باید کرد؟

در چنین حالتی ما می‌گوییم پیش‌گویی بهتر از درمان است. خیلی از موسسات و افراد هستند که می‌توانند شما را در امر مهاجرت یاری کنند؛ به‌شرط آنکه معتبر و قابل ‌اطمینان باشند. وکیل‌های مهاجرتی یکی از همین افراد هستند. یک وکیل مهاجرتی تلاش می‌کند تا کمترین وقفه در کار شما پیش بیاید و تمام اقدامات با سرعت لازم انجام شوند. هنگامی که کار خود را به وکیل‌های مهاجرتی می‌سپارید، می‌توانید مطمئن باشید که همه چیز قرار است خوب پیش برود. وکیل‌های مهاجرتی امکان برگشت ویزا، باطل ‌شدن آن، عدم همکاری سفارت، عدم قبولی از طرف کشور استرالیا و مواردی از این دست را به حداقل می‌رسانند و در عوض می‌توانند ویزای تحصیلی یا کاری را برای شما به ارمغان بیاورند.

بهترین رشته‌ها برای تحصیل در استرالیا

پیش‌تر هم اشاره شد که برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا باید بدانید که این کشور در صورتی اجازه ورود و تحصیل را به شما می‌دهد که به تخصص و دانش شما نیاز داشته باشد. برخی از رشته‌ها در این کشور به‌شدت خواهان متقاضی از کشورهای مختلف هستند و به همین دلیل، اگر برای این رشته‌ها اقدام کنید، ویزای خود را راحت‌تر و سریع‌تر دریافت خواهید کرد. می‌دانید کدام رشته‌ها؟ لیست زیر را نگاهی بیندازید:

  • عمران و معماری
  • نقاش ساختمان
  • رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی
  • تحلیلگر سیستم
  • مهندس زیست پزشکی
  • پژوهشگر محیط زیست
  • رسانه و دیجیتال
  • مهندس نفت و مهندس برق
  • تبلیغات و بازاریابی
  • فیزیک و ژئوفیزیک
  • مدیر تولیدات صنعتی
  • نرم‌افزار
  • مهندسی و علوم پایه (ژئوتکنیک)
  • منابع انسانی
  • تکنسین شیمی
  • مهندس سازه

اگر بخواهیم به‌طورکلی بررسی کنیم، علوم انسانی و رشته‌های مهندسی بیشترین تقاضا را از سمت کشور استرالیا دارند. به همین علت زمینه‌هایی چون رسانه و دیجیتال، انواع مهندسی، رشته‌های علوم پایه، بازاریابی و مدیریت، جامعه‌شناسی و مردم‌شناسی جزو بهترین رشته‌ها برای تحصیل در استرالیا به شمار می‌روند.

در کنار این رشته‌ها، برخی شغل‌ها نیز مانند پزشکی و پیراپزشکی به‌شدت پرطرفدار هستند و از طرفی کمبود آن‌ها در استرالیا بسیار احساس می‌شود. به همین علت خیلی از افراد به دنبال تحصیل پزشکی در استرالیا هستند و می‌خواهند تخصص خود را در این کشور ادامه دهند.

نکته جالب توجه آن است که پزشکان، به‌ویژه جراحان در طی چند سال گذشته پردرآمدترین افراد در استرالیا بوده‌اند. یک جراح متوسط سالیانه می‌تواند بیش از 420 هزار دلار درآمد داشته باشد و دکترهای بیهوشی درآمدی بیش از 300 هزار دلار در سال دارند. به همین علت اگر ببینید هر روزه تعداد زیادی از پزشکان به این کشور مهاجرت می‌کنند، جای تعجب نخواهد داشت. در رتبه‌های بعدی پردرآمدترین رشته‌ها می‌توان به‌ رشته‌های بازاریابی و حوزه‌های مالی اشاره کرد که حسابی در استرالیا پرطرفدار هستند.

بهترین راه مهاجرت به استرالیا

اگر طرفدار پروپاقرص استرالیا باشید، احتمالا دوست دارید بدانید بهترین راه برای ورود به این کشور کدام یک از مواردی است که بررسی شدند. حقیقت آن است که اگر دانشجو هستید یا می‌خواهید ادامه تحصیل دهید، مهاجرت از طریق تحصیل تحصیلی به استرالیا بهترین گزینه است. این روش هم در زمان کمتری به سرانجام می‌رسد، هم امکان کار بعد از تحصیل در استرالیا برای شما فراهم می‌شود و علاوه‌بر این‌ها، هزینه تحصیل و زندگی در استرالیا در مقایسه با خیلی از کشورها کمتر است و این مسئله برای دانشجویان یک برد به حساب می‌آید.

بهترین راه مهاجرت به استرالیا

راحت‌ترین و سریع‌ترین راه مهاجرت به استرالیا

راحت‌ترین راه مهاجرت به استرالیا، اقدام از طریق جاب‌آفر است. اگر بتوانید در سایت‌های مربوط به سفارت استرالیا و ایالت‌های این کشور موقعیت شغلی مناسبی پیدا کنید که با مهارت، تخصص و شرایط شما جور باشد، خیلی راحت می‌توانید باقی کارها را پیش ببرید. از طرفی حتی از این طریق امکان ورود به استرالیا را خواهید داشت؛ بدون آنکه زبان انگلیسی بدانید یا مدرکی داشته باشید. بله؛ این رازی است که به شما و کارفرمای شما بستگی دارد. در صورتی که بتوانید شرایط همکاری را با یک کارفرمای استرالیایی هماهنگ کنید، امکان این را خواهید داشت که به استرالیا بروید و به‌موازات کارتان، در کالج‌های آموزش زبان شرکت کنید.

همچنین این شیوه به شما فرصت این را می‌دهد تا خانواده خود را نیز همراهتان به استرالیا ببرید؛ در حالی‌ که در سایر روش‌ها این امکان کمی سخت و طاقت‌فرساست. نکته دیگر و مثبت این شیوه به زمان انجام‌ شدن کارهای شما بازمی‌گردد. از طریق جاب‌آفر می‌توانید به استرالیا بروید و فقط چندماه طول بکشد.

البته اگر سرمایه نسبتا زیادی در حساب بانکیتان است، پس می‌توانید به مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری فکر کنید. این روش شاید راحت باشد اما کمی زمان می‌برد.

تبدیل رویای استرالیا به زندگی در استرالیا

استرالیا قطعا یکی از محبوب‌ترین مقاصدی است که افراد برای مهاجرت خود انتخاب می‌کنند. این را حتی می‌شود از نرخ مهاجرت به این کشور که روزبه‌روز در حال افزایش است، فهمید. شهرهای سرسبز و ساحلی این کشور همواره مقصد بسیاری از مهاجران و گردشگرانی هستند که نمی‌خواهند دل از فضای بکر، زیبا و پیشرفته این کشور بگیرند. به همین دلیل راه اقامت دائم و اخذ ویزا را در پیش خواهند گرفت. این مقاله درباره صفرتاصد مهاجرت به استرالیا نوشته شد. اگر شما نیز فکر مهاجرت به استرالیا را در سر می‌پرورانید، امیدواریم این مقاله توانسته باشد به شما کمک کند.

علاوه‌بر این باید بگوییم اگر نمی‌دانید اولین قدم مهاجرت را از کجا و چگونه بردارید، نگران نباشید. مشاوران تیم تخصصی مای آرمان در کنار شما هستند تا این مسیر را هموار و راحت طی کنید. هر سوالی یا مسئله‌ای که برای شما پیش آمد، می‌توانید با مای آرمان تماس بگیرید یا به مشاوران این تیم پیام بدهید تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود. یادتان باشد اگر اصولی و با یک راهنمای کاربلد جلو بروید، استرالیا دیگر یک رویا نخواهد بود؛ بلکه تنها یک پرواز با آن فاصله خواهید داشت.

سوالات متداول

برای مهاجرت به استرالیا به مدرک زبان نیاز است؟

بله؛ برای مهاجرت به استرالیا بهتر است مدرک زبان آیلتس یا تافل داشته باشید.  در صورتی که قصد تحصیل داشته باشید، نمره آیلتس شما باید 6.5 یا بیشتر و نمره تافل شما باید 79 یا بیشتر باشد. در صورتی که قصد مهاجرت از طریق ویزای جاب‌آفر یا سایر ویزاها را دارید، آیلتس 5.5 نیز مورد قبول واقع می‌شود.

آیا امکان اخذ ویزای دائم پس از تحصیل در استرالیا وجود دارد؟

بله. در صورتی که بتوانید پس از پایان دوران تحصیلیتان در استرالیا در یک شرکت یا سازمان مشغول‌ به ‌کار شوید، امکان این را خواهید داشت که جای پای خود را در استرالیا محکم کنید و به فکر اخذ ویزای دائم بیفتید.

برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای جاب‌آفر چه شرایطی مدنظر است؟

اگر قصد مهاجرت به استرالیا دارید آن هم از طریق ویزای جاب‌آفر؛ پس باید شرایط ذیل را داشته باشید:
–        سن شما در دوران اقدام برای اخذ ویزا باید در بازه 18 الی 45 باشد.
–        دارای مدرک زبان حداقل 5 به بالا باشید.
–        از سلامت روان برخوردار باشید.
–        حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشید.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

‫6 دیدگاه ها

  1. سلام ودرود
    من مهندس ارشد راه وساختمان هستم ۵۱سال سن دارم وفرزندانم هم یک پسر۲۷ساله فوق لیسانس ساختمان ویک دختر ۳۵ساله معمار دارم همسرم خانه دار است وشرکت محدود ساختمانی هم دارم تجربه خوبی در بازسازی وتعمیرات واجراوسرپرست کارگاه ساختمانی وپروژه های عمرانی دارم وقصدمهاجرت به استرالیا رادارم ایا امکان موفقیت وجود دارد

    1. محمدهادی عزیز
      با توجه به اینکه شما 51 سال سن دارید و در کشور استرالیا محدودیت سنی بسیار مهم هست، احتمال کرفتن ویزای استرالیا برای شما بسیار ضعیف هست. برای شما بهتر هست که انگلستان رو انتخاب کنید.

  2. اینجانب برای کارگری در زمینه های خدمات نطافت چی .کار در رستوران.زنبور داری سر رشته دارم

    1. احسان قانع منفرد عزیز. 

      اگر با مهارت‌های ذکر شده قصد مهاجرت کاری به استرالیا را دارید راه بسیار دشواری در پیش روی شماست. برای مهاجرت کاری به کشورهای انگلیسی زبان یکی از نکات اصلی که باید اثبات شود این است که فرد مهارتی دارد که در کشور مقصد بسیار مورد نیاز است. 
      با این این حال اگر قصد ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان را دارید تا راحت تر به بازار کار این کشورها وارد شوید با مشاوران ما تماس بگیرید تا اطلاعات کامل را رایگان در اختیار شما قرار دهند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا