آلمان

سرمایه گذاری در آلمان

برای اینکه به کشور آلمان مهاجرت کنید و زندگی موفقی در این کشور داشته باشید، راه‌های متعددی وجود دارد. ادامۀ تحصیل، کار، ازدواج و سرمایه گذاری از بهترین روش‌های اخذ اقامت کشور آلمان است. در میان این راه‌ها، روش سرمایه گذاری در آلمان است که طرفداران ویژۀ خود را دارد. برای اینکه در این کشور سرمایه گذاری کنید، نیاز به مبلغ مشخصی سرمایه دارید و همچنین شرایطی را باید داشته باشید که ما در این مطلب به همۀ آن‌ها اشاره کرده‌ایم. پس از خواندن این مطلب تمام نکات مهم در زمینۀ سرمایه گذاری در کشور آلمان را درخواهید یافت.

روش‌های اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان

بر طبق قوانین کشور آلمان، سرمایه گذاری برای اتباع خارجی در این کشور کاملاً آزاد بوده و هر فرد خارجی می‌تواند در این کشور سرمایه گذاری کند و برای نظم بخشیدن به کسب و کار خود و همچنین مدیریت آن، اقامت این کشور را دریافت کند. ابتدایی‌ترین قدم برای اقامت در آلمان از این طریق این است که بازار و همچنین شرایط اقتصادی آن کشور را در نظر بگیرید، چرا که در بسیاری از موارد سرمایه گذاری‌های نادرست منجر به از بین رفتن کل سرمایۀ فرد می‌شود. از آنجایی که بازار اقتصادی آلمان یک بازار توسعه یافته است، می‌توان نسبت به سرمایه گذاری در این کشور امیدوار بود. آلمان یکی از کشورهای حوزۀ شینگن بوده و شهروندان کشورهای مختلف اتحادیۀ اروپا در این کشور سرمایه گذاری کرده‌اند و اغلب دارای بیزینس هستند به همین دلیل بازار این کشور یکی از پویاترین بازارها در میان کشورهای جهان است. به طور کلی، سرمایه گذاری در این کشور به 4 طریق قابل انجام است:

1- راه اندازی کسب و کار بر اساس فعالیت‌های فردی

اگر در یک زمینۀ خاصی تخصص و مهارت دارید، مانند رستوران، فروشگاه مواد غذایی، کافی شاپ و یا پوشاک، و قصد دارید در کشور آلمان سرمایه گذاری کنید، بدون اینکه شرکتی ثبت کنید، می‌توانید با اخذ مجوز از واحد صنفی مربوطه، اقدام به راه اندازی آن کسب و کار و سرمایه گذاری در کشور آلمان شوید.

2- ثبت شرکت در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان

چنانچه یک شرکت معتبر و فعال در کشور ایران دارید و می‌خواهید در آلمان در حوزه‌ای مشابه با مسئولیت‌های محدود فعالیت کنید، می‌توانید در شرکتی مشابه با همان فعالیت‌ها در این کشور شروع به کار کنید. حداقل مبلغ سرمایه برای ثبت شرکت در آلمان 25 هزار یورو است.

3- ثبت یک شرکت تضامنی

مراحل ثبت چنین شرکتی، همانند ثبت شرکت‌های معمولی بوده و تنها تفاوت آن در میزان اعتبار آن و همچنین مسئولیت‌های مختلف سهامداران است.

4- تأسیس شعبه و یا دفتر نمایندگی

اگر یک تولیدی، شرکت بازرگانی و یا یک مجموعۀ بزرگ در ایران دارید، بر طبق قوانین سرمایه گذاری آلمان شما یک تاجر هستید و می‌توانید یک شعبه از شرکت خود در این کشور تأسیس نمایید.

حداقل میزان سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان

برای سرمایه گذاری در کشور آلمان باید هزینه‌های سالانۀ یک شرکت را در نظر بگیرید، همانطور که گفته شد 25 هزار یورو مبلغ مناسبی برای سرمایه گذاری در کشور آلمان بوده و این مبلغ باید با توجه به هزینه‌های زیر، متناسب باشد:

  • مبلغ حقوق یک سال خود فرد به عنوان مدیر عامل
  • حقوق دوازده ماه کارمندانی که استخدام می‌کنید.
  • هزینۀ اجارۀ دفتر کار به مدت یک سال
  • هزینه‌های جانبی مانند تبلیغات، خرید تجهیزات و دیگر امکانات در صورت نیاز

با احتساب این هزینه‌ها مبلغ گفته شده برای سرمایه گذاری در آلمان مناسب بوده و افراد با داشتن این مبلغ می‌توانند به وسیلۀ یکی از روش‌های گفته شده در این کشور سرمایه گذاری نمایند.

مدارک مورد نیاز برای سرمایه گذاری در آلمان

برای اینکه اقامت آلمان را از این طریق اخذ نمایید، باید مدارکی را تهیه کنید، این مدارک به شرح زیر هستند:

  • مدارک شناسایی
  • مدارک مالی و اثبات تمکن مالی مطلوب و داشتن سرمایۀ کافی
  • مجوز کار از ادارۀ ثبت شرکت کشور آلمان
  • مدرک سابقۀ فعالیت در ایران به مدت حداقل یک سال برای تأسیس یک شعبه و یا دفتر نمایندگی

دریافت اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در آلمان

برای دریافت اقامت از این طریق باید ابتدا تمام مدارک خواسته شده توسط سفارت آلمان را ترجمه کرده و برای تأیید مدارک به سفارت ارسال نمایید. مدارک شما به وسیلۀ افسران سفارت مورد بررسی قرار خواهد گرفت. توجه داشته باشید که علاوه بر مدارک، یک طرح توجیهی نیاز دارید. این طرح توجیهی باید برای تأیید به وکلای آلمانی فرستاده شود تا در ادارۀ ثبت شرکت در آلمان ثبت شده و مجوز فعالیت اقتصادی شما صادر شود. پس از آن می‌توانید نسبت به اخذ ویزای سرمایه گذاری خود اقدام کنید. گفتنی است که فرآیند دریافت اقامت از این طریق مدت 7 الی 10 ماه اغلب به طول می انجامد. مراحل سرمایه گذاری در آلمان به صورت مختصر به شرح زیر است:

  • انجام امور محضری مانند دریافت گواهینامه‌ها
  • مراجعه نمودن به ادارۀ بزرگ بازرگانی و بررسی طرح توجیهی اقتصادی
  • مراجعه کردن به ادارۀ ثبت شرکت در آلمان برای ثبت بیزینس
  • بررسی املاک تجاری در قسمت‌های مختلف آلمان
  • افتتاح حساب بانکی
  • اقدامات مربوط به امور مالیاتی

بعد از اینکه تمام این مراحل را طی کردید و طرح توجیهی شما توسط ادارۀ ثبت شرکت‌ها در آلمان پذیرفته شد می‌تواندی نسبت به اخذ ویزای سرمایه گذاری کشور آلمان اقدامات لازم را انجام داده و به این کشور مهاجرت نمایید.

مزایای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان

کشور آلمان به دلیل قدرت اقتصادی بالا و همچنین سطح رفاه مناسب، یکی از مقاصد محبوب برای سرمایه گذاری محسوب می‌شود. سرمایه گذاران بزرگی در سرتاسر جهان در این کشور کسب و کار راه انداخته و یا در شرکت‌های سهامی عام، سرمایه گذاری کرده‌اند. سرمایه گذاری در این کشور دارای مزیت‌های زیادی است که در اینجا به آن‌ها می‌پردازیم:

  • نیاز نداشتن به مدرک زبان در بدو ورود
  • مدت کوتاه فرآیند اخذ اقامت کشور آلمان
  • اجازۀ همراه بردن خانواده
  • راه اندازی یک کار در یکی از امن‌ترین و همچنین پویاترین مقاصد اقتصادی در جهان
  • حقوق و درآمدی مشابه شهروندان مختلف اتحادیۀ اروپا
  • مجوز زندگی در کشور آلمان و تمام کشورهای حوزۀ شینگن
  • افتتاح حساب بین المللی بانکی بدون دریافت مالیات
  • مالکیت و داشتن صد در صد سهام شرکت
  • کسب اعتبار شغلی جهت تجارت با دیگر شرکت‌های دنیا
  • دریافت کمک‌های دولتی و همچنین تخفیفات ویژه جهت حضور در انواع نمایشگاه‌های بین المللی کشور آلمان

جمع بندی

سرمایه گذاری در آلمان

در خصوص سرمایه گذاری در آلمان روش‌های مختلفی وجود دارد و شما با داشتن مبلغ سرمایه می‌توانید نسبت به راه اندازی کسب و کار در این کشور اقدام کنید. توجه داشته باشید که آلمان یک کشور توسعه یافته است که بازارهای کاری بسیار فعالی دارد، با سرمایه گذاری در این کشور و اخذ اقامت آلمان دریچه‌ای جدید در زندگی شما باز خواهد شد که شما باید آن را غنیمت شمرده و با گذراندن مدت محدودی نسبت به اخذ اقامت دائم این کشور اقدامات لازم را انجام دهید. چنانچه در این مسیر نیاز به مشاوره هستید، مؤسسۀ مهاجرتی آرمان من با بهره گیری از بهترین مشاوران، خدمات مشاورۀ رایگان را برای شما عزیزان ارائه می‌دهد. همچنین با تماس از طریق 41276-021 می‌توانید ابهامات و سؤالاتی که برایتان پیش آمده را از طریق کارشناسان مؤسسه برطرف نمایید.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا