قانون جدید ویزای آمریکا برای ایرانیان 2020
یکی از گزینههای پرطرفدار برای مهاجرت و ادامهٔ زندگی، کشور آمریکاست. با توجه به استانداردهایی که در سال ۲۰۲۰ برای این کشور در نظر گرفته شد، متقاضیان مهاجرت به آن افزایش زیادی پیدا کرد. اکثر افراد معتقد هستند مهاجرت به این کشور، فرصتهای زیادی را در اختیار فرد قرار میدهد. کشور آمریکا مهاجرپذیر بوده و زبان رسمی آن انگلیسی است. این امر شرایط را برای مهاجرت آسانتر میکند. در ادامهٔ این مقاله همراه ما باشید تا در خصوص قانون جدید ویزای آمریکا برای ایرانیان ۲۰۲۰ و انواع ویزای آمریکا اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار دهیم.
قانون جدید ویزای آمریکا برای ایرانیان ۲۰۲۰
از زمان ریاست جمهوری ترامپ، قوانین سختگیرانهای برای ایرانیان و اخذ ویزای آمریکا تعیین شد. مهاجرت به آمریکا با توجه به طرح مهاجرتی ترامپ، بر اساس امتیاز بندی است. این امر دریافت اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را سختتر میکند. ترامپ معتقد است با اجرای این طرح، امنیت مرزی افزایش پیدا خواهد کرد. قوانین جدید وضع شده، مهاجرت به آمریکا را برای ایرانیان و برخی از کشورها دشوارتر میکند.
معرفی انواع ویزا آمریکا برای مهاجران
کشور آمریکا دارای ۵۰ ایالت مختلف است. شیوهٔ ادارهٔ این کشورها از نوع فدرال بوده و در هر ایالتی قوانین متفاوتی وجود دارد. آمریکا ادیان، نژاد و ملیتهای مختلفی را در خود دارد. این امر شرایط را برای مهاجران آسانتر میکند. سطح بالای آموزشی و اعتبار دانشگاههای آمریکا، مهاجرت تحصیلی را افزایش میدهد. در کشور آمریکا حدود 5000 مرکز آموزشی عالی و دانشگاه وجود دارد که رشتههای مختلفی را ارائه میدهند.
این کشور عنوان سومین کشور پرجمعیت دنیا را به خود اختصاص داده است. افرادی که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند باید ویزا دریافت کنند. این امر برای ایرانیان کمی دشوار است زیرا ایالت متحده در کشور ایران سفارتی ندارد. افرادی که متقاضی این امر هستند باید برای دریافت ویزا به یکی از کشورهای همسایه سفر کنند. این کشورها عبارتاند از سفارت آمریکا در ترکیه (آنکارا)، امارات (دبی) و ارمنستان (ایروان). اولین قدم در اخذ ویزا «انتخاب کردن نوع آن» است. در ادامه، ویزاهای مختلف را به طور کامل بررسی خواهیم کرد.
معرفی ویزای نامزدی
یکی از نمونههای پرطرفدار ویزای آمریکا «ویزای نامزدی» است. این ویزا به شهروندان آمریکایی اجازه میدهد با یک فرد خارجی ازدواج کنند. ویزای ازدواج یک روش پرطرفدار برای دریافت گرین کارت آمریکاست. ویزای نامزدی به افراد اجازه میدهد تا ۹۰ روز در خاک آمریکا اقامت کنند. در این بازهٔ ۹۰ روزه افراد باید ازدواج خود را بهصورت رسمی ثبت کنند در غیر این صورت فرد باید به کشور خود بازگردد. برای دریافت ویزای نامزدی شرایط زیر لازم است:
یکی از طرفین باید شهروند خاک آمریکا باشد.
از لحاظ قانونی نباید مانعی برای ازدواج طرفین وجود داشته باشد.
در یک بازهٔ ۹۰ روزه افراد باید ازدواج خود را رسمی کنند.
در مدت ۲ سال فرد باید با نامزد خود به طور مداوم ارتباط داشته باشد.
مراحل درخواست ویزا ازدواج
شخص متقاضی باید درخواست خود را به سازمان مهاجرت آمریکا ارائه دهد. این فرد باید تمام شرایط تعیین شده را دارا باشد. این پروسه حدوداً 6 تا 9 ماه طول میکشد. بعد از تأیید شدن مدارک، پروندهٔ فرد متقاضی به سازمان مرکزی ویزای بینالمللی ارسال شده و سوابق آن به طور کامل بررسی میشود. بعد از انجام اقدامات لازم، برای فرد زمان مصاحبه تعیین شده و در صورت اجرا شدن کامل تمام مراحل برای آن ویزا صادر میشود. ویزای آمریکا در ابتدا موقت بوده و بعد از مدتی فرد میتواند درخواست اقامت دائم دهد. مدارک لازم برای دریافت ویزای نامزدی عبارت است از:
- تمکن مالی
- معاینهٔ پزشکی
- گواهی فوت یا طلاق از همسر قبلی
- گواهی ازدواج
- پاسپورت معتبر
- شناسنامه
- گواهی عدم سوء پیشینه
- ۲ قطعه عکس
- پرداخت هزینههای لازم
- شواهدی که نشان دهنده ارتباط فرد با همسرش میباشد.
- ارائۀ فرم (DS_160)
ویزای توریستی
در سالهای اخیر قوانین دشواری برای اخذ ویزای توریستی آمریکا تعیین شده است. انواع ویزای توریستی عبارت است از تجاری، گردشگری، درمانی، شرکت در سمینار یا همایش و بازدید از افراد خانواده. به دلیل عدم وجود سفارت آمریکا در ایران، افراد باید به یکی از کشورهای همسایه مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند. مراحل دریافت ویزای آمریکا به دو بخش تکمیل فرم (DS_160)، تعیین وقت مصاحبه و واریز هزینههای تعیین شده تقسیم میشود. متقاضیان با توجه به نوع دعوتنامهٔ خود میتوانند نوع ویزا را انتخاب کنند. مدارک لازم برای سفارت آمریکا عبارت است از:
کارت ملی
شناسنامه
فیش پرداختی
ارائهٔ برگهٔ مربوط به وقت سفارت
۲ قطعه عکس
ارائهٔ مدارک شغلی
ارائهٔ کارت پایان خدمت
ترجمهٔ اجاره نامه یا سند ملکی
گواهی تمکن مالی
پرینت ۶ ماه گذشتهٔ حساب
ارائهٔ سند ازدواج در صورتی که فرد متقاضی متأهل است.
ارائهٔ سند طلاق در صورتی که فرد متقاضی مطلقه است.
سند مالکیت ملک (در صورت وجود)
گواهی عدم سوء پیشینه
ویزای سرمایه گذاری
یکی از روشهای متفاوت برای مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری است. مهاجرت از این طریق خیلی سریع و راحت خواهد بود. اگر افراد به مبلغ 900 هزار دلار یا 1.8 میلیون دلار در کشور آمریکا سرمایه گذاری کنند، میتوانند تقاضای گرین کارت دهند. در ادامه، هر کدام از این روشها را به تفکیک معرفی خواهیم کرد.
سرمایه گذاری 900 هزار دلاری
سرمایه گذاری 900 هزار دلاری یا 1.8 میلیون دلاری شرایط خاصی دارد. دولت آمریکا مناطقی را تعیین کرده که نرخ بیکاری بالا و رشد اقتصادی پایینی دارند. افرادی که قصد اخذ ویزای سرمایه گذاری دارند باید یکی از این مناطق را انتخاب کرده و در آن سرمایهگذاری کنند. سرمایه گذاری 1.8 میلیون دلاری شرایط متفاوتی دارد. در این شیوه افراد میتوانند هر منطقهای که دوست دارند را انتخاب کرده و در آن سرمایهگذاری کنند. متقاضیان این شیوه باید در یک بازهٔ زمانی یک ساله، برای 10 نفر شغل ایجاد کنند.
سرمایه گذاری 75 هزار دلاری
این ویزای آمریکا به افراد اجازهٔ اقامت موقت در طول 2 سال را میدهد. اگر متقاضیان در این بازهٔ زمانی سرمایه گذاری خود را به درستی اثبات کنند، میتوانند اقامت خود را برای 2 سال دیگر تمدید کنند. افرادی که از این ویزا استفاده میکنند هدفشان بررسی وضعیت اقتصادی، بازار آمریکا و آشنایی با این کشور است. موفقیت افراد در این روش، اقامت دائم را برای آنها فراهم میکند.
اقامت آمریکا از طریق لاتاری
یکی از روشهای پرطرفدار مهاجرت به آمریکا «لاتاری» میباشد. دلیل محبوبیت این شیوه، عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی، سرمایه و تحصیلات دانشگاهی است. تنها شرط این روش، برنده شدن در لاتاری هست. اگر افراد مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم داشته باشند، میتوانند برای لاتاری ثبت نام کنند. دولت آمریکا هر ساله برنامهای را اجرا میکند تا 50000 نفر را از طریق لاتاری بپذیرد. این قرعه کشی به وسیلۀ رایانه انجام میشود. اگر متقاضیان لاتاری افرادی باشند که درخواست آنها برای مهاجرت به آمریکا کم است، شانس بالاتری برای پذیرش خواهند داشت. هدف اصلی کشور آمریکا از این شیوه «حفظ تفاوت فرهنگی و نژادی» میباشد. هر سال معمولاً در تاریخ 3 اکتبر ثبت نام لاتاری برگزار شده و تا ۲۲ نوامبر ادامه دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزا آمریکا و پذیرش تضمینی میتوانید به مؤسسهٔ آرمان من مراجعه کنید.
قانون جدید ویزای آمریکا برای ایرانیان ۲۰۲۰ از طریق کار
بزرگترین اقتصاد دنیا متعلق به کشور آمریکاست که تولید ناخالص داخلی آن یک پنجم تولید ناخالص کل جهان است. کشور آمریکا نیرو و بازار کار خوبی دارد. این کشور ویزاهای مختلفی را در نظر گرفته تا در شرایط متفاوت آن را در اختیار متقاضیان قرار دهد. بهعنوان مثال میتوان به ویزای نیروی کار ماهر، ویزای کارهای موقت و ویزای نیروی کار غیر ماهر اشاره کرد. برای دریافت ویزای (H1_B) متقاضیان باید:
در یک شغل تخصصی که مورد نیاز کشور آمریکاست مهارت داشته، باشند.
رابطه کارگر_کارفرما داشته باشند.
درآمدی بالاتر از سطح درآمد حداقلی آن شغل کسب کنند.
در سال ۲۰۲۰ مشاغلی مانند مهندسی نرم افزار، فیزیوتراپیست، پرستار خانگی، پرستار مجوز دار، درمانگر شغلی، آنالیزور امنیت اطلاعات، دانشمند علوم داده، توسعه گر وب، متخصص سونوگرافی یا مدیریت عملیات بهعنوان مشاغل مورد نیاز کشور آمریکا معرفی شدند. مدارک لازم جهت دریافت ویزای کاری عبارت است از:
انعقاد قرارداد معتبر کاری با یک کارفرما در آمریکا
پرداخت هزینههای مربوط به ویزا
ارائهٔ مدارک شناسایی
ارائهٔ پاسپورت معتبر
گواهی تمکن مالی
ارائهٔ مدارک تحصیلی از جمله مدارک دانشگاهی
گواهی عدم سوء پیشینه
تکمیل فرمهای لازم و ارسال تأییدیهٔ مربوط به این درخواست
ویزای تحصیلی
ویزای آمریکا از این طریق محبوبیت زیادی دارد. اعتبار دانشگاههای آمریکا و سطح بالای آموزشی و پژوهشی آن، هر ساله متقاضیان زیادی را برای ادامهٔ تحصیل ترغیب میکند. افراد میتوانند در هر مقطعی که دوست دارند رشتۀ مورد علاقه خود را دنبال کنند. اگر فارغ التحصیلان جذب بازار کار شوند، میتوانند اقامت دائم آمریکا را به دست آورند. مدرک معتبر دانشگاههای آمریکا موقعیتهای شغلی خوبی را پیش روی فارغ التحصیلان میگذارد. نقطهٔ عطف این ویزا، صادر شدن آن برای متقاضیان ایرانی است. شرایط لازم برای دریافت ویزای تحصیلی عبارت است از:
ارائه مدرک زبان
دریافت پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه آمریکایی
داشتن حداقل سن لازم
پرداخت هزینههای تحصیل
ارائهٔ پاسپورت قوی
در ادامه، برخی از برترین دانشگاههای آمریکا را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.
دانشگاه هاروارد
یکی از بهترین دانشگاههای دنیا «هاروارد» است. این دانشگاه خصوصی در زمینهٔ آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی خدمات با کیفیتی را ارائه میدهد. هاروارد در بوستون، کمبریج و ماساچوست کشور آمریکا واقع شده و بیشتر از 20000 داوطلب در مقاطع کارشناسی، ارشد، دکترا و پست دکترا دارد. تعداد فارغالتحصیلان دانشگاه هاروارد در دنیا به ۳۶۰ هزار نفر میرسد. دانشکدههای این دانشگاه عبارتاند از:
- مؤسسهٔ مطالعات ردکلیف
- دانشکدهٔ پزشکی
- مدرسهٔ بازرگانی و تجارت
- دانشکدهٔ الهیات
- دانشکدهٔ علوم و هنر
- دانشکدهٔ تحصیلات تکمیلی علوم و هنر
- دانشکدهٔ تحصیلات تکمیلی طراحی و معماری
- دانشکدهٔ آموزش
- دانشکدهٔ آموزش تکمیلی
- دانشکدهٔ حقوق
- دانشکدهٔ جان اف کندی
- دانشکدهٔ سلامت تی اچ چان
- دانشکدهٔ مهندسی جان ای-پالسون
- دانشکدهٔ دندان پزشکی
- کالج هاروارد
دانشجویان میتوانند در رشتههای علوم انسانی و هنر، علوم کاربردی و مهندسی، علوم، علوم اجتماعی و زیر شاخههای آنها ادامه تحصیل دهند.
دانشگاه استنفورد
بر اساس رتبه بندی تایمز دانشکده استنفورد در دو حوزه مهندسی و علوم انسانی عنوان برترین دانشگاه جهان را به خود اختصاص داد. دانشگاه استنفورد رقابتیترین دانشگاه دنیاست که شرکتهای بزرگ و افراد برجستهای به آن تعلق دارند. تعداد دانشجویان این دانشگاه حدود 7000 نفر در مقطع کارشناسی و 9000 نفر در مقطع تحصیلات تکمیلی است. افراد مشهوری مانند سیمین دانشور یا علی حاجی میری از این دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند. دانشگاه استنفورد دارای دانشکدۀ آموزش، دانشکدۀ کسب و کار و بازرگانی، دانشکدۀ انرژی_علوم زمین و محیط زیست، دانشکدۀ علوم انسانی، دانشکدۀ مهندسی، دانشکدۀ پزشکی و دانشکدۀ حقوق است. این دانشگاه در مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا رشتههای مختلفی را ارائه میدهد. دانشگاه استنفورد منابع مالی محدودی برای دانشجویان بینالمللی در نظر گرفته است. مدارک لازم برای پذیرش در این دانشگاه عبارت است از:
- انگیزه نامه
- ارائهٔ مدارک تحصیلی
- کسب حداقل معدل تعیین شده
- رزومهٔ تحصیلی
- ارائهٔ ریز نمرات
- کسب حداقل امتیاز در آزمونهای تافل یا آیلتس
- تکمیل فرمهای لازم
- عکس
- تکمیل فرم پذیرش
دانشگاه ام آی تی
دانشگاه ام آی تی مرکز معتبر تحقیقاتی دنیاست که در رشتههای مهندسی شهرت زیادی دارد. این دانشگاه در حال حاضر حدود 11000 دانشجو دارد. حدود 40 درصد دانشجویان دانشگاه ام آی تی در مقطع کارشناسی و ۶۰ درصد آنها در مقاطع بالاتر مشغول به تحصیل هستند. این دانشگاه پذیرای دانشجویان بینالمللی است و تقریباً 33 درصد از کل دانشجویان آن، خارجی هستند.
ویزای آمریکا از طریق تولد
کشور آمریکا تابع سیستم خاک است. افرادی که در خاک کشور آمریکا به دنیا آیند، تابعیت این کشور را کسب خواهند کرد. این کودکان بعد از سن ۲۱ سالگی میتوانند گرین کارت آمریکا را برای والدین خود به ارمغان آورند.
پناهندگی در کشور آمریکا
قانون جدید ویزای آمریکا برای ایرانیان ۲۰۲۰ از طریق پناهندگی بسیار سختگیرانه است. کشور آمریکا در گذشته مقصد اصلی پناهندهها بود اما در سالهای اخیر قوانین جدیدی در این زمینه وضع کرده است. مهاجرت از طریق پناهندگی غیرقانونی بوده و جان افراد را به خطر میاندازد. این شیوه از اقامت به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
خلاصه
کشورهای زیادی وجود دارند که برای سفر به آنها، افراد نیاز به ویزا ندارند اما سفر به کشور آمریکا نیازمند ویزاست. ویزای آمریکا به انواع مختلفی مانند ویزای تحصیلی، ویزای سرمایه گذاری، ویزای کاری، پناهندگی، ویزای ازدواج، ویزای تولد یا لاتاری تقسیم میشود. یکی از روشهای پرطرفدار برای مهاجرت به آمریکا «ویزای تحصیلی» است. این ویزا علاوه بر اینکه به افراد کمک میکند تحصیلات خود را در دانشگاههای معتبر پشت سر بگذارند، با اشتغال در یک کار مناسب امکان اقامت دائم را برای آنها فراهم میکند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای تحصیلی میتوانید از طریق صفحۀ فرم مشاوره یا شماره 02141276 با موسسهٔ آرمان من در تماس باشید.
سلام
حدود 3 سال است درسم را در یکی از دانشگاههای امریکا تمام کرده ام(phd)
برای انتخاب همسر به ایران امده ام
همسر مورد نظرم را پیدا کرده ام(نامزد)
او دارای کارشناسی ارشد است
چگونه مینوان در زودترین زمان ممکن ایشان به امریکا بیاید
لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
با سلام
اگر قصد اخذ ویزای همراه برای همسرتون دارید، بهتر است در این رابطه به وکیل مهاجرتی مراجعه کنید.
اما، اگر قصد اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی برای همسرتون دارید، شما می توانید با شماره گیری 02141276 با ما در تماس باشید.