عمومی

اعتراض به ریجکت شدن ویزای شینگن

ریجکت شدن ویزا می‌تواند برای شما امتیاز منفی داشته باشد و در صورتی که به آن اعتراض نشان ندهید، به این معنا است که دلایل ریجکت شدن از سمت سفارت را پذیرفته اید. پس مهم‌ترین اقدامی که فرد می‌تواند برای رفع این مشکل انجام دهد، اعتراض به ریجکت شدن ویزای شینگن است. اعتراض به ریجکت ویزا اصول و قوانینی دارد که باید حتماً رعایت شود.
پس اگر شما هم می‌خواهید برای ریجکت ویزای شینگن خود اعتراض کنید تا شرایط را بهتر کنید، در این مقاله از وب سایت مؤسسه ی آرمان من همراه ما باشید. در این مقاله هر آنچه که باید درباره ی ثبت اعتراض خود بدانید، در اختیار شما قرار داده شده است. با مطالعه ی این مطلب کامل و جامع، دیگر نیازی به مطالعه ی هزاران مقاله ی دیگر در این رابطه ندارید و می‌توانید با اطمینان و اطلاعات کافی برای اعتراض به ریجکت شدن ویزای شینگن خود اقدام کنید. چنانچه در مورد اخذ ویزا نیازمند به اطلاعات جامعی هستید، وب سایت مؤسسه ی مهاجرتی آرمان من، توضیحات مفصلی در این رابطه ارائه نموده است.

ویزای شینگن چیست؟

stars-Appeal-rejection-Schengen-visa

در واقع شینگن به منطقه‌ای از اروپا گفته می‌شود که ورود به 26 کشور در آن به پاسپورت نیازی ندارد. ویزای شینگن نیز مجوزی است برای ورود به کشورهایی که عضو پیمان شینگن هستند. به عبارتی با داشتن این ویزا شما می‌توانید برای مدت زمان مشخصی به هر کدام از این 26 کشور عضو پیمان شینگن سفر کنید. این کشورها عبارتند از: ایتالیا، بلژیک، مجارستان، پرتغال، اسواکی، لوکزامبورگ، ایسلند، لهستان، دانمارک، جمهوری چک، اتریش، استونی، فرانسه، آلمان، لتونی، سوئد، لیتوانی، سوئیس، لیختن‌اشتاین، نروژ، هلند، اسپانیا، اسلوونی، مالت، یونان و فنلاند.

ریجکت شدن یعنی چه؟

map-Appeal-rejection-Schengen-visa

ریجکت شدن ویزای شینگن به معنای رد در خواست شما بوده است. ریجکت شدن می‌تواند به دلایل مختلفی همچون وجود نقص در مدارک شما، عدم اطمینان آفیسر پرونده از دلایل سفر و دیگر علت‌ها باشد. یکی از بدترین اتفاق‌هایی که بعد از ریجکت شدن شما می‌افتد این است که تا 6 ماه نمی‌توانید به سایر سفارت‌های کشورهای عضو پیمان شینگن درخواست ویزا دهید. همچنین ریجکت ویزای شینگن به طور حتم از اعتبار درخواست‌هایی که ممکن است بعداً برای دریافت ویزا بدهید، می‌کاهد و به عنوان یک سابقه در پروندۀ شما ثبت می‌شود. پس بعد از اینکه ریجکتی ویزا به همراه دلایل رد آن به دست شما رسید، اولین اقدامی که می‌توانید انجام دهید تا وضعیت را برای خود بهتر کنید، اعتراض به ریجکت شدن ویزای شینگن است.

اعتراض به ریجکت شدن ویزای شینگن

از آنجایی که ریجکت شدن ویزای شینگن امتیاز منفی برای شما محسوب می شود، اعتراض کردن به آن می‌تواند شانسی دوباره برای شما باشد. توجه داشته باشید که برای اعتراض به ریجکت شدن ویزای شینگن، 1 الی 2 ماه بعد از ریجکت شدن مهلت دارید. نحوه ی اعتراض برای هر یک از کشورهای عضو پیمان شینگن متفاوت است. برای مثال برای ریجکت ویزای ایتالیا حتماً باید وکیل مهاجرت اقدام به اعتراض کند. اما برای ریجکت ویزای آلمان خودتان هم می‌توانید اعتراض کنید و اقدامات مربوط به آن را نیز انجام دهید. توجه داشته باشید که اگر از طریق وکیل اقدام کنید، با افزوده شدن یک لایحه ی دفاعی به پرونده ی شما در دادگاه استیناف شانس رفع ریجکت شدن شما بسیار بیشتر می‌شود.

نحوه ی اعتراض به ریجکت شدن

flag-Appeal-rejection-Schengen-visa

در صورتی که بعد از بررسی دقیق مدارک خود، دلیلی بر رد درخواست خود ندیدید می‌توانید برای اعتراض به ریجکت شدن ویزای شینگن اقدام کنید تا پرونده ی شما مجدد بررسی شود. برای اعتراض به این امر، شما باید نامه‌ای تنظیم و به سفارت مربوطه بفرستید. توجه داشته باشید که این نامه، کاملاً تخصصی و فنی است. پس اگر می‌خواهید نامه ی شما نتیجه ی خوبی داشته باشد، از افرادی که در این زمینه تجربه دارند کمک بگیرید. در این نامه ی رسمی باید دلایل محکمی برای اعتراض خود داشته باشید. از نوشتن نامه ی طولانی و یا خیلی کوتاه اجتناب کنید. همچنین سعی کنید دوباره مدارک خود را بررسی و نواقص آن را برطرف و یا ویرایش کنید. در ادامه ی مطلب به اطلاعاتی که باید در نامه ذکر شود می‌پردازیم.
مشخصات فرد: این اطلاعات می‌تواند شامل نام و نام خانوادگی، شماره ی پاسپورت، تاریخ تولد، آدرس مکان سکونت، محل تولد، آدرس ایمیل و شماره تماس باشد.
دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن: در این قسمت باید به طور کامل دلایل رد درخواست را ذکر کنید و توضیح دهید که به اشتباه بودن این دلایل اعتراض و درخواست بازنگری و بررسی مجدد مدارک خود را دارید.
تاریخ ریجکت شدن ویزای شینگن: از آنجایی که شما تا 1 الی 2 ماه بعد از ریجکت شدن حق اعتراض دارید، باید تاریخ دقیق ریجکت شدن را در ابتدای نامه ذکر کنید.
امضای متقاضی: در انتهای نامه حتماً امضای شما باید ثبت شود. در غیر این صورت نامه اعتباری نداشته و بازگردانده خواهد شد.

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

passport-Appeal-rejection-Schengen-visa

بسیاری از افراد بعد از ریجکت شدن ویزای شینگن، به دنبال دلایل آن هستند تا بتوانند آن‌ها را در درخواست‌های بعدی رفع نمایند و موفق به دریافت ویزای شینگن شوند. در این قسمت به بررسی چند مورد از این دلایل می‌پردازیم.
1- عدم ارائه ی اطلاعات و توضیحات کافی درباره ی هدف سفر و اقامت
این دلیل می‌تواند یکی از مهم‌ترین موارد ریجکت شدن ویزا باشد. شما باید بتوانید در توضیحات خود با ارائه ی مدرک و اسناد کافی برنامه ی سفر و هدف از سفر خود را در کنار وضعیت شغلی و مالی خود ذکر کنید تا آفیسر پرونده را قانع نمایید.
2- قانع نشدن آفیسر
شاید بتوان گفت قانع نشدن آفیسر از دلایل سفر شما و یا عدم اطمینان از بازگشت شما به کشور مبدأ، قبل از آنکه اعتبار ویزا تمام شود، دلیل اصلی ریجکت شدن باشد. به گونه‌ای که دلیل رد 90 درصد از ویزاهای شینگن با وجود تکمیل بودن مدارک و اسناد، تردید آفیسر از برنگشتن شما به کشورتان است. پس باید با توضیحات کافی خود به خوبی آفیسر پرونده را قانع کنید.
3- ارائه ی مدارک ناقص مالی
کافی نبودن مدارک مالی که نشان دهد شما توانایی تأمین هزینه‌های سفر خود را دارید، می‌تواند یکی دیگر از مهم‌ترین دلایل ریجکت شدن باشد. در واقع در این مدارک، سرپرست خانواده می‌بایست یک گزارش کامل از گردش حساب خود از چندین ماه پیش و همچنین موجودی حساب فعلی خود را ارائه دهد تا افسر پرونده از توانایی مالی شما باخبر شود.
4- مراجعه به سفارت اشتباه و مبهم بودن برنامه ی سفر
اینکه شما قصد سفر به کدام یک از کشورهای عضو پیمان شینگن را دارید، مشخص کننده ی سفارتی است که باید برای دریافت ویزا به آنجا مراجعه کنید. برای مثال اگر شما قصد سفر به کشور آلمان را داشته باشید، نمی‌توانید به سفارت فرانسه مراجعه کنید و در آنجا درخواست خود را ارائه دهید. حتی اگر بخواهید در برنامه ی سفر خود چند روزی را در فرانسه بگذرانید، باز هم باید از طریق سفارت آلمان پیگیری کنید. پس با ارائه ی مدارکی همچون بلیط هواپیما، آفیسر پرونده را از محل اقامت خود در هر کشور اروپایی، مطلع سازید.
5- اقدامات مجرمانه
داشتن سوء پیشینه در پرونده ی متقاضی یکی دیگر از دلایل رد ویزا به حساب آید. زیرا ورود چنین فردی برای کشور مقصد تهدید به شمار می آید.
6- از دیگر دلایل ریجکت شدن می‌توان به ارائه ی اسناد و مدارک جعلی، ارائۀ گذرنامۀ فاقد اعتبار، ارائۀ گواهی نامعتبر ازدواج و یا تولد اشاره کرد.

جمع‌بندی

flags-Appeal-rejection-Schengen-visa

در این مطلب از وب ‌سایت مؤسسه ی معتبر اعزام دانشجو آرمان من سعی داشتیم تا مطالب ارزشمندی در خصوص اعتراض به ریجکت شدن ویزای شینگن گردآوری نموده تا بتوانیم به شما در این باره کمک کنیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شود. شما پس از مطالعۀ این مطلب با ویزای شینگن، مفهموم ریجکت شدن، دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن، همچنین نحوۀ اعتراض به ریجکت شدن آشنا شدید. اگر درخصوص اعتراض به ریجکت شدن اطلاعات بیشتری احتیاج داشتید می‌توانید از طریق پل ارتباطی 41276-021 و یا پر کردن فرم مشاورۀ رایگان با کارشناسان مجرب مؤسسه تماس حاصل فرمایید.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا