عمومی

اپلای رشته حسابداری

حسابداری یک رشتهٔ پرطرفدار در بین دانشجویان ایرانی برای اپلای کردن است. نکته ای که باید به هنگام اپلای در نظر داشته باشید انتخاب کشور مقصد و شناخت آن می باشد. برخی از رشته ها وابسته به فرهنگ و بومی است که رشتهٔ حسابداری نیز یکی از آن ها می باشد. بومی بودن این رشته باعث می شود آموزش هایی که در یک کشور به شما داده می شود فقط درآن کشور کارایی داشته باشد. در نتیجه اگر شما مدرک خود را در کشور ایران دریافت کرده باشید باید قبل از ورود به دانشگاه مورد نظر دوره های تکمیلی را بگذرانید. بومی بودن این رشته موجب محدود شدن فرصت های شغلی در کشورهای خارجی می شود، و شما برای یافتن شغل مورد نظر باید  مهارت های خود را متناسب با قوانین کشور مورد نظر تقویت کنید. در این مقاله از مؤسسهٔ آرمان من سعی خواهیم کرد به تمامی مطالب پیرامون اپلای در رشتهٔ حسابداری بپردازیم.

calculating-Apply-accounting

ادامهٔ تحصیل در رشتهٔ حسابداری

اگر به دنبال تحصیلات آکادمیک در رشتهٔ حسابداری هستید دانشگاه های معتبر در سراسر جهان آموزش های مورد نظر را برای شما ارائه می دهند. اما اگر فرصت شرکت در کلاس های حضوری دانشگاه را ندارید دانشگاه ها و مؤسسات زیادی به صورت آنلاین دوره های حسابداری برگزار می کنند. شما با شرکت در دوره های آنلاین در مدت زمان کوتاهی می توانید مدرک خود را در رشتهٔ حسابداری دریافت کنید. در ادامه به برخی از مؤسساتی که دوره های آنلاین ارائه می کنند اشاره می کنیم.

دانشگاه پنسیلوانیا: در دوره ای که این دانشگاه برگزار می کند مهارت هایی مانند تجزیه و تحلیل صورت های مالی به شما آموزش داده می شود. هدف این دوره افزایش سرعت عمل شما در مهارت های مورد نیاز می باشد. مدت  زمان این دوره 4 هفته می باشد.

دانشگاه ایندیانا: این دانشگاه توسط برنامه ( mico masters ) اصول حسابداری را به دانشجویانی که به طور آنلاین در این دوره شرکت می کنند، آموزش می دهند. مدت زمان این دوره به مدت ۹ ماه است.

دانشکدهٔ کسب و کار هاروارد: در این دوره اصول حسابداری و نحوهٔ تجزیه تحلیل داده های مالی به شما آموزش داده می شود. مدت زمان شرکت در این دوره 8 هفته می باشد. با شرکت در این دوره می توانید مهارت های مورد نیاز برای متخصص شدن در رشتهٔ حسابداری را بدست آورید.

دورهٔ حسابداری لینکدین: در این دوره شما آموزش می بینید که امور مالی شخصی و یا شرکت های معتبر را مدیریت کنید. شرکت در این دوره رایگان است و شما می توانید مهم ترین مبانی و اصول حسابداری را فرا بگیرید. مدت زمان شرکت در این دوره ها متغیر می باشد.

glasses-Apply-accounting

گرایش های رشتهٔ حسابداری

کشورهای یونان، انگلستان، هلند، آمریکا، کانادا، استرالیا، آلمان، اتریش و… در سال های اخیر نیاز بیشتری به فارغ التحصیلان رشتهٔ حسابداری در گرایش های مختلف دارند. در ادامه ما گرایش های مختلف رشتهٔ حسابداری را برای شما می آوریم. شما با تحصیل در هریک از گرایش های های رشتهٔ حسابداری می توانید آیندهٔ درخشانی را برای خود رقم بزنید.

حسابداری مالی: حسابدار مالی کسی است که با استفاده از اصول و مفاهیم حسابداری  به ثبت اطلاعات مالی کسب وکارها می پردازد. ارزیابی های حسابداران مالی به شرکت ها کمک می کند تا بتوانند سازمان خود را سنجش کنند. 

حسابداری صنعتی: گرایش حسابدار صنعتی مربوط به پروژه های صنعتی است. حسابدار صنعتی میزان هزینه‌ٔ مورد استفاده در پروژه های صنعتی را برآورد می کند و در اختیار صاحبان کسب و کار ها قرار می دهد. صاحبان کسب و کار با استفاده از گزارشاتی که از حسابداران صنعتی به دست می آورند هزینه های بی رویه و غیر ضروری را کاهش می دهند. کاهش هزینه های بی مورد باعث افزایش سرمایه گذاری های کسب و کار در حیطه های مختلف می شود.

حسابداری مدیریتی: هدف حسابداری مدیریتی کمک کردن به صاحبان کسب کار برای مدیریت بهتر یک سازمان است. حسابداری مدیریتی با ارائهٔ اطلاعات مالی به سازمان ها کمک می کنند  تا به فعالیت های خود جهت دهند. حسابدار مدیریتی در تصمیم گیری های مهم در سازمان ها نقش پر رنگی دارد.

حسابرسی: یکی از مهم ترین گرایش های رشتهٔ حسابداری، حسابرسی می باشد. حساب رسان به سازمان ها کمک می کنند تا نظارت بیشتری بر روی کارکنان خود داشته باشند. حساب رسان تمام تراکنش های مالی را مورد بررسی قرار می دهند و هرگونه تخلف در صورت حساب های مالی را گزارش می دهند.

حسابداری مالیاتی: حسابداران مالیاتی به صاحبان کسب کار کمک می کنند تا به طور قانونی میزان پرداخت های مالیاتی خود را کاهش دهند. حسابداران مالیاتی همچنین با تهیهٔ گزارش های مالیاتی سازمان های مختلف، دسترسی مقامات به اطلاعات مالیاتی را آسان تر می کنند. 

calculator-Apply-accounting

شرایط ورود به دانشگاه

هر کدام از دانشگاه هایی را که برای ادامه تحصیل انتخاب کنید شرایط پذیرش خود را دارند و شما با توجه به دانشگاه انتخابی خود باید مراحل مورد نظر را طی کنید. اما به طور کلی چند نکته در رابطه با شرایط ورود به دانشگاه وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. 
شرایط سنی: شرایط سنی اخذ پذیزش برای دانشجویان حسابداری در مقطع کارشناسی بین 18 الی 21 سال است. وداشتن گپ تحصیلی در اپلای رشتهٔ حسابداری یک امتیاز منفی به شمار می آید. پس اگر قصد اپلای در رشتهٔ حسابداری را دارید، باید زمان را هدر ندهید و سریعاً اقدام کنید.
آزمون: (GRE) دانشگاه ها ممکن است برای پذیرش دانشجویان ازآزمون های مختلفی برای سنجش استفده کنند. اما یکی از آزمون های کاربری که اهمیت زیادی در اپلای رشتهٔ حسابداری دارد آزمون (GRE) است. برای اینکه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری اپلای کنید باید در این آزمون شرکت کرده و نمره بالایی را کسب کنید.

نمرهٔ مدرک زبان: همانطور که گفته شد تسلط بر زبان انگلیسی اهمیت زیادی در شانس  پذیرش شما در یکی از دانشگاه های معتبر دارد. بسیاری از دانشگاه ها نیز از دانشجویان بین المللی خود نمرهٔ مدرک زبان بالایی را طلب می کنند. برای مثال برای پذیرش در هاروارد در آمریکا باید در آزمون تافل نمرهٔ 100 را کسب کنید.

داشتن معدل بالا: برای اینکه بتوانید در رشتهٔ حسابداری موفقیت چشمگیری کسب کنید نیاز دارید که پیشینه ای قوی در دروس ریا ضی داشته باشید. در نتیجه یکی از نکاتی که دانشگاه ها در پذیرش دانشجویان به آن دقت می کنند میزان نمرات و معدل شما است. بالا بودن معدل شانس شما برای اپلای را افزایش می دهد. بسیاری از دانشگاه ها انتظار دارند که دانشجویان معدل بالای 15 را برای اخذ پذیرش ارائه کند.

calculators-Apply-accounting

دانشگاه های معتبر برای تحصیل در حسابداری

برای ادامۀ تحصیل در رشتۀ حسابداری می توانید دانشگاه های معتبر در سراسر جهان را انتخاب کنید. چون رشتهٔ حسابداری یک رشتهٔ بومی است در نتیجه کشوری که برای ادامه تحصیل انتخاب می کنید از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. کشورهای کانادا، آمریکا و انگلستان از نظر برنامه های آموزشی شباهت زیادی با کشور ایران دارند. در نتیجه شما برای سازگاری بهتر می توانید این نکته را مد نظر قرار دهید. آموزش حسابداری در دانشگاه های زیر ارائه می شود. شما نیز می توانید با توجه به اهداف مد نظر خود یکی از آن ها را برگزینید:

شهریه دانشگاه ها برای رشتهٔ حسابداری

تحصیل در دانشگاه های دولتی برخی کشورها رایگان است اما اگر بخواهید در دانشگاه های خصوصی ادامهٔ تحصیل دهید باید برای خدمات دریافتی شهریه پرداخت کنید. میزان شهریه شما با توجه به دانشگاه انتخابی متفاوت است. اما در اینجا به طور کلی چند نمونه از شهریه دانشگاه  کشورهای مختلف را برای شما می آوریم:
اتریش: 760 الی 1488 یورو
کانادا: 14000 الی 47000 دلار کانادا
آمریکا: 9000 الی 50000 دلار
همچنین کشور ها ترکیه، هلند، فرانسه، انگلستان بیشترین میزان بورسیه های تحصیلی را به دانشجویان اعطا می کنند که امکان تحصیل رایگان را فراهم می کند.

Apply-accounting

    مدارک مورد نیاز برای اپلای رشتهٔ حسابداری

    دانشجویان حسابداری برای اینکه بتوانند در رشتهٔ حسابداری اپلای کنند باید سابقهٔ درخشانی در دروس ریاضی داشته باشند. همچنین یکی دیگر از چیز هایی که در اپلای رشتهٔ حسابداری نقش مهمی دارد، میزان تسلط برزبان انگلیسی است. اکثر دروس حسابداری در دانشگاه های سراسر جهان به زبان انگلیسی تدریس می شوند و در نتیجه  هر چقدر بر زبان انگلیسی مسلط باشید میزان موفقیت شما در اپلای  رشتهٔ حسابداری نیز بالا خواهد بود. در قدم بعدی اینکه در کدام یک از دانشگاه ها تحصیل کنید اهمیت زیادی در تعین میزان هزینهٔ های شما دارد. تحصیل در دانشگاه های دولتی کم هزینه تر و مقرون به صرفه تر است. اما برای اینکه بتوانید هزینه های تحصیل در یکی از دانشگاه های معتبر جهان را کاهش دهید، می توانید ار بورسیه های تحصیلی که دانشگاه ها برای دانشجویان بین المللی در نظر می گیرند، بهره مند شوید.

    مدارک مورد نیاز با توجه به کشور مقصد شما متفاوت است اما به طور کلی مدارک مورد نیاز برای اپلای به شرح زیر می باشد:

    • پرکردن فرم ویزا
    • ترجمهٔ آخرین مدرک تحصیلی
    • ارائه رزومه علمی 
    • مدرک زبان معتبر
    • داشتن تمکن مالی
    • عدم سوء پیشینه
    • مدارک شناسایی
    • گذرنامه
    • 2 قطعه عکس
    • پرداخت هزینه ویزا
    • نامهٔ پذیرش دانشگاه
    • ارائهٔ ریز نمرات
    • توصیه نامه

    charts-Apply-accounting

    فرصت های شغلی و درآمد حسابداری

    زمانی که شما در یکی از دانشگاه های معتبر جهان تحصیل کنید فرصت های شغلی زیادی نیز برای شما فراهم خواهد شد. فرصت های شغلی و میزان درآمد با توجه به کشور موردنظر شما متغیر می باشد. شما با تحصیل در رشتهٔ حسابداری می توانید در یک از شغل های مشاوره مدیریت مالی، بانکداری سرمایه گذاری، حسابداری شرکتی و… مشغول به کار شوید. مؤلفه های مانند سابقه کاری و مهارت های شما در میزان درآمد شما تاثیرگذار خواهد بود. میانگین درآمد رشتهٔ حسابداری با سابقهٔ کمتر از 1 سال 40000 دلار است. با افزایش سابقه کاری میانگین درآمد شما نیز به 70000 دلار افزایش می یابد.

    در این مقاله از مؤسسه آرمان من سعی کردیم به طور کامل به سوالات شما درباره اپلای رشتهٔ حسابداری پاسخ دهیم. برای تحصیل در این رشته باید پایه ریاضی قوی داشته باشید. دراین مقاله دانشگاه های برتر، گرایش های این رشته، بورسیه های تحصیلی، مراحل و مدارک مورد نیاز برای اپلای رشتهٔ حسابداری را بررسی کردیم.

    اگر شما هم قصد ادامهٔ تحصیل در رشتهٔ حسابداری را دارید مشاوران ما در مؤسسهٔ آرمان من به شما کمک می کنند تا بتوانید به بهترین شکل ممکن اهداف خود را دنبال کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید

    به این مقاله رتبه دهید!

    نوشته های مشابه

    ‫4 دیدگاه ها

    1. سلام وقتتون بخیر. بنده دانشجوی کارشناسی رشته حسابداری هستم. درباره رزومه تحصیلی سوالی دارم:
      باید حتما سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و چاپ مقاله و کتاب برای اپلای در مقطع کارشناسی ارشد داشته باشم؟؟ اگه به جای این دو مورد به عنوان مثال مدرک فنی و حرفه ای icdl که مبتنی بر داشتن مهارت های عملی در نرم افزار های آفیس (به خصوص Excel) ارائه کنم قابل قبول هست؟ در رابطه با سابقه کاری واسه این پرسیدم چون من کمی دیر شروع به تحصیل در مقطع کارشناسی کرده ام و از اونجایی که 24 سالمه وقتی که کارشناسیمو بگیرم 28 ساله میشم و اگه فرضأ دو سال سابقه کاری مرتبط برای خودم جمع کنم 30 ساله میشم و واسه اینکه سنم خیلی بالا میره (برای اپلای در مقطع کارشناسی ارشد). البته من گپ تحصیلی زیادی بین دو مقطع دیپلم و کارشناسی دارم (سال 94-93 دیپلم گرفتم و از مهر ماه همین سال شروع به تحصیل در مقطع کارشناسی کرده ام) لطفا با توجه به شرایطی که بنده دارم بگید آیا اصلا شانسی برای اپلای در یکی از دانشگاه های آلمان ( دانشگاه های متوسط و معمولی، نه دانشگاه تاپ و تراز اول! چونکه در دانشگاه آزاد تحصیل میکنم، نه دانشگاه دولتی) دارم؟ چون مقصد مورد نظر من آلمان هست. اگه درباره ی رزومه تحصیلی مواردی هست که میتونم در این چهار سال تحصیل در رشته حسابداری تقویت کنم حتما بهم بگید.
      ممنون میشم اگه پاسخ بدید 🙏🙏🙏

      1. دقیقا منم شرایط شمارو دارم ۲۴سالمه و تازه حسابداری میخونم واگه بشه ارشد خارج ازکشور ادامه بدم ممنون میشم اگه اطلاعاتی پیدا کردین به من هم بگین 🙏🏻

        1. هانیه عزیز
          شما می تونید برای کورس های master مربوط به finance که بسیار متنوع هستند و در انگلستان یک ساله هستند اقدام کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا