اپلای چیست؟ «گام به گام با مراحل اخذ پذیرش تحصیلی»
برای بیشتر افرادی که قصد تحصیل در خارج را دارند، حسی به همراه ترس و ابهام وجود دارد. البته شکی هم در این مورد نیست که این فرآیند بسیار پیچیده، زمان بر و پرهزینه است. بسیار هم برای این افراد پیش می آید که کلمۀ اپلای را از دهان برخی افراد بشنوند یا در دنیای مجازی بخوانند مثل اپلای برای فلان کشور یا مشاوره برای اپلای. ولی اکثر آنها معنی و مفهوم اپلای و همچنین روش اپلای کردن را نمی دانند. معمولاً فردی که به طور جدی قصد اپلای دارد یک راه مطمئن را برای گرفتن ویزا و پذیرش انتخاب می کند و آن هم گرفتن مشاوره از افراد دارای تخصص است. بهتر است متقاضی دفتری را انتخاب کند که مشاورۀ تحصیلی اولیه را به طور رایگان ارائه می دهد. مؤسسۀ آرمان من مفتخر است با ارائۀ مشاوره رایگان مهاجرت تحصیلی، شما را در این راه یاری نماید. مطلبی که در ادامه آمده است، به این هدف جمع آوری شده تا ابتدا متقاضی را با اپلای و مفهوم آن آشنا کند و پس از آن، با معرفی بهترین مسیر برای گرفتن پذیرش تحصیلی، به خدماتی که یک دفتر مشاورۀ معتبر همچون مؤسسۀ آرمان من می دهد نیز بپردازد.
اپلای Apply چیست؟
به فرآیند پر کردن فرم درخواست Application Form و ثبت نام برای دانشگاه های خارج از کشور، اپلای گفته می شود. برای اپلای کردن متقاضی باید یک پروسۀ خیلی طولانی را با صبوری فراوان طی کرده و در این میان از افراد متخصص در حوزۀ اپلای استفاده کند.
بهتر است که ریسک نکرده و انجام فرآیند اپلای را به کاربلدان آن بسپارد. متقاضی می تواند از دفاتر مشاوره ای که مراحل پذیرش تحصیلی را با ضمانت بازگشت کامل وجه انجام می دهند کمک بگیرد. یکی از خدمات مؤسسۀ مای آرمان، به عنوان موسسه مهاجرت تحصیلی دریافت پذیرش تحصیلی با ضمانت بازگشت کامل وجه است. شما با پر کردن فرم مشاورۀ رایگان و یا تماس با شماره تلفن 02191004190 می توانید از این خدمات بهره مند شوید.
فرآیند اپلای کردن شامل مراحل بی شماری می شود و شرایط آن هم به دانشگاه مورد نظر بستگی دارد. به طور کلی مراحل اپلای کردن در دو گروه قبل از گرفتن پذیرش و بعد از گرفتن پذیرش طبقه بندی می شوند. بعضی از مراحل را فرد باید قبل از گرفتن پذیرش انجام دهد و تعدادی از مراحل نیز پس از دریافت پذیرش تحصیلی می بایست پیگیری شوند. مراحلی مثل پر کردن فرم درخواست، پرداخت کردن هزینۀ درخواست یا Application Fee را فرد باید قبل از پذیرش انجام دهد. پس از دریافت پذیرش نیز بقیۀ مراحل مثل ارائۀ مدارک به سفارت و اخذ ویزا مورد بررسی قرار می گیرند.
شرایط عمومی اپلای
شرایط اپلای از دانشگاهی به دانشگاه دیگر و از کشوری به کشور دیگر میتواند متفاوت باشد. البته شرایط اپلای به دوره و مقطعی که قرار است فرد در آن تحصیل کند نیز بستگی دارد. ولی به طور کلی شرایط عمومی اپلای به قرار زیر هستند:
تمکن مالی
دانشجو باید به دانشگاه ثابت کند که توانایی پرداخت هزینه های تحصیل را در کشورشان دارد. بنابراین باید بتواند تمکن مالی خود و یا حامی خود را به کشور مقصد به اثبات برساند.
تحصیلات دوازده ساله
متقاضی باید حداقل تحصیلات مدرسه و دبیرستان را برای تحصیل در خارج از کشور به پایان رسانده باشد. البته برای برخی از کشورها شرط سنی برای مقاطع مختلف در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال، فرد برای تحصیل در مقطع کارشناسی معمولاً باید زیر ۲۳ سال سن داشته باشد و برای کارشناسی ارشد و دکتری ۳۵ سالگی تا ۴۰ سالگی حداکثر سن متقاضیان در نظر گرفته شده است. البته معمولاً برای پذیرش به صورت رسمی محدودیت سنی مد نظر نیست ولی در سن های بالاتر از ارقام ذکر شده شانس پذیرش کاهش می یابد. متقاضیان دکتری و کارشناسی ارشد باید مدارک سال های پیشین خود را در اختیار دانشگاه قرار دهند.
داشتن صلاحیت
دانشجو باید به کشور مقصد ثابت کند که شایستگی و توانایی تحصیل در کشور آنها را دارد. صلاحیت های ابتدایی شامل مدارک عدم سوء پیشینه، مدارک سلامت جسمی و روحی، در برخی موارد مدارک روانشناسی دال بر سلامت عقلی دانشجو برای دانشگاه الزامی است.
مهارت زبان
تقریباً یکی از شرایط همۀ دانشگاه ها این است که فرد به زبان انگلیسی مسلط باشد. برای این منظور نیز ارائۀ مدارک آیلتس و تافل با نمراتی که از طرف دانشگاه مشخص شده باشد، الزامی است. برخی از دانشگاه ها نیز مدرک GRE را از دانشجو تقاضا می کنند و برخی دیگر از دانشگاه ها در کنار زبان انگلیسی، دانشجو را ملزم به یادگیری زبان کشورشان نیز می کنند. به عنوان مثال در استان کبک کشور کانادا دانشجو باید در کنار زبان انگلیسی به زبان فرانسوی مسلط باشد. یا در کشور ایسلند فرد در کنار زبان انگلیسی باید به زبان ایسلندی نیز تکلم کند.
روابط دو کشور
خیلی کم پیش می آید که روابط بین دو کشور روی پذیرش تحصیلی دانشجو تأثیر بگذارند اما بهتر است که دانشجو برای کشوری درخواست پذیرش تحصیلی بدهد که روابط آن با کشور محل زندگی مناسب باشد. این امر به تسهیل فرآیند پذیرش کمک به سزایی می کند.
هزینه های گرفتن پذیرش تحصیلی
از آنجایی که گرفتن پذیرش تحصیلی می تواند برای متقاضی بسیار هزینه بر باشد، بهتر است که قبل از اقدام به چنین درخواستی، همۀ هزینه ها را به جهت مدیریت فرآیند اپلای برآورد کند. مواردی که دانشجو باید به آنها توجه کرده و هزینۀ هر کدام را به تنهایی برآورد کند در ادامه معرفی شده اند:
هزینۀ آزاد سازی مدارک و ریز نمرات
دانشجو برای گرفتن اپلای برای کشور خارجه لازم است که مدارک خود را آزاد کند. فرد برای آزاد سازی مدارک بسته به مقطعی که در آن تحصیل کرده، دانشگاه، منطقه و شهری که در آن مدرک گرفته و همچنین سال هایی که از گرفتن مدرک فاصله گرفته است، باید هزینه ای را به دانشگاه پرداخت کند. در صورتی که فرد نخواهد هزینه ای بابت آزاد سازی مدارک بدهد، می تواند مدرک خود را برای مدت شش ماه در مؤسسۀ کاریابی ثبت کند. در صورتی که این مؤسسه برای متقاضی کاری پیدا نکرد، فرد می تواند بدون پرداخت هزینه ای، مدرک خود را آزاد نماید.
هزینۀ گرفتن ویزا
فرد پس از اینکه موفق به گرفتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر شد، باید همۀ مدارک خود را برای سفارت کشور مقصد برده تا ویزای تحصیلی را برای وی صادر کنند. این مدارک باید کامل و دقیق باشند و بنابراین نیمی از هزینۀ اپلای مربوط به هزینۀ گرفتن ویزا می شود. البته برای وقت سفارت هم بسته به کشور مقصد دانشجویی باید مبلغی را پرداخت نماید.
هزینۀ فی Fee
این در واقع اولین هزینه ای است که دانشجو باید به آن فکر کند. فی هزینۀ ثبت نام و ثبت درخواست است که دانشجو در همان لحظۀ پر کردن فرم می بایست پرداخت کند تا شرایط وی نزد دپارتمان پذیرش بررسی شود. هزینۀ فی باز هم از دانشگاهی به دانشگاه دیگر و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. برخی کشورها هزینه ای برای فی در نظر نمی گیرند ولی برخی دیگر از کشورهای اروپایی و آمریکایی بابت هزینۀ فی مبلغ ۵۰ الی ۲۵۰ دلار دریافت می کنند.
هزینۀ وثیقه سربازی
برای آقایان که قصد مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور را دارند یکی از مدارک، داشتن معافیت سربازی و یا کارت پایان خدمت سربازی است. در صورتی که فرد هنوز خدمت سربازی خود را انجام نداده است، باید برای آن وثیقه بگذارد. کمیتۀ نظام وظیفه بانکی را برای وثیقه معرفی می کند و دانشجو مبلغ معینی را بابت وثیقه به بانک پرداخت می نماید. فرد تا ۶ سال ملزم به تمدید قرارداد وثیقه است و از آنجایی که ممکن است موقع تمدید آن در کشور محل اقامت حضور نداشته باشد، توصیه می شود که حتماً وکالت این مهم را به یک فرد مطمئن بسپارد. در صورت عدم حضور فرد در کشور، همان شخص می تواند وثیقه را تمدید کند.
هزینۀ افزایش مهارت زبانی
یکی دیگر از مواردی که دانشجو می بایست بابت آن هزینه بپردازد، افزایش مهارت های زبان است. معمولاً یکی از شرایط همۀ کشورها برای پذیرش تحصیلی داشتن نمرۀ قابل قبول در یکی از آزمون های آیلتس و تافل است. برخی کشورها نیز مدرک GRE را نیز به عنوان یکی از مدارک مورد نیاز در نظر می گیرند. اگر فرد سطح خوبی در زبان داشته باشد نیازی به گذراندن دوره های آیلتس و تافل نیست و تنها باید هزینۀ آزمون را پرداخت کند. اما در صورتی که فرد نیاز به تقویت مهارت در این حوزه داشته باشد، باید قبل از شرکت در آزمون، از دوره های مربوطه استفاده کند. بنابراین علاوه بر هزینۀ آزمون بین المللی، می بایست برای دوره ها هم هزینه کند.
هزینۀ ترجمۀ مدارک
همۀ مدارک مورد نیاز در پذیرش تحصیلی باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند. بنابراین یکی از هزینه هایی که دانشجویان ملزم به پرداخت آن است هزینۀ ترجمه کردن خواهد بود. مدارک باید به درستی و صحیح ترجمه شوند و ترجمۀ آنها باید کاملاً رسمی و اصولی باشد در غیر این صورت پذیرفته نمی شوند.
هزینۀ سفر
پس از گرفتن پذیرش تحصیلی و دریافت ویزا باید هزینه ای هم برای بلیط سفر، عوارض و موارد مرتبط با ترانسفر پرداخت شود. دانشجو به محض اینکه به کشور مقصد رسید لازم است حسابی را در یکی از بانک های محل زندگی باز کند.
گام به گام با مراحل اخذ پذیرش تحصیلی
انجام مشاوره با افراد با تجربه
متقاضی قبل از شروع و اپلای کردن بهتر است که به مؤسسۀ اعزام دانشجو آرمان من مراجعه کرده و از مشاورۀ تحصیلی رایگان آنها بهره مند شود. در صورت عقد قرارداد با این مؤسسه، آنها گام به گام با مراحل اخذ پذیرش تحصیلی همراه متقاضی خواهند بود. یکی از خدمات این مؤسسه، اخذ ویزای تحصیلی با ضمانت بازگشت کامل وجه است. بنابراین شانس فرد برای گرفتن پذیرش تحصیلی نیز چندین برابر می شود. در ادامه بهترین مسیری که دانشجو می تواند از طریق آن ویزای تحصیلی و پذیرش تحصیلی دریافت کند، معرفی شده است.
انتخاب رشتۀ مورد نظر
برای شروع این مسیر دانشجو باید ابتدا رشتۀ مورد نظر خود را انتخاب نماید. برای این کار لیستی از رشته ها و گرایش هایی که مایل به ادامۀ تحصیل با آنها هست را تهیه می کند. عامل مهم در انتخاب رشته بستگی به علاقه و آیندۀ شغلی فرد دارد. دانشجو بهتر است رشته ای را انتخاب کند که با علایق وی متناسب بوده و پس از پایان تحصیل، آیندۀ شغلی وی را نیز تضمین کند. عدم داشتن آگاهی و انتخاب نادرست در این زمینه نتایج مطلوبی برای دانشجو به دنبال نخواهد داشت. ممکن است فرد پس از پرداخت هزینه های زیاد برای تحصیل، در پیدا کردن شغل متناسب با رشتۀ خود با مشکل مواجه شود. کارشناسان مؤسسۀ آرمان من با اشراف کامل بر رشته ها و بازار کار آن ها، می توانند مانند یک دایرة المعارف جامع در کنار شما باشند.
بررسی دانشگاه هایی که رشتۀ مورد نظر متقاضی را ارائه می دهند
در اینجا متقاضی ادامۀ تحصیل در خارج از کشور، دانشگاه هایی که رشتۀ وی را ارائه می دهند، بررسی می کند. لازم است متقاضی لیست تمامی دانشگاه هایی که این رشته را ارائه می دهند، آماده کرده و تک تک آنها را با توجه به فاکتورهای مختلف بررسی کند. سپس دانشگاهی را که با همۀ معیارهای او سازگاری دارد، انتخاب نماید. فاکتورهایی که در انتخاب دانشگاه تأثیر می گذارند مواردی همچون هزینۀ شهریه، دوره هایی که ارائه می شوند، امکانات رفاهی، تعداد پردیس ها، وضعیت رفت و آمد، وضعیت مسکن، شرایط دادن بورسیه، کمک هزینۀ تحصیلی و فاند، امکان ادامۀ تحصیل در همان رشته در صورت تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و از این قبیل موارد را شامل می شوند.
تحقیق در مورد کشور مورد نظر
پس از اینکه فرد رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کرد، نوبت به این می رسد که دربارۀ کشوری که دانشگاه در آن واقع شده است، تحقیق کند. کشور مورد نظر می بایست همۀ فاکتورهای مورد توجه دانشجو را داشته باشد. فاکتورهایی نظیر مهاجر پذیر بودن یا نبودن، عدم سختگیری در پذیرش دانشجو، امکان اقامت پس از تحصیل، وضعیت اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، استانداردهای زندگی، امکان کار پس از تحصیل و مواردی از این دست. البته نزدیک بودن کشور محل تحصیل به کشور محل اقامت نیز می تواند یکی از فاکتورهای انتخاب کشور برای دانشجو باشد. همچنین در صورتی که فرد قصد گرفتن اقامت دائم پس از تحصیل را داشته باشد ابتدا باید مطمئن شود که کشور مورد نظر این امکان را برای دانشجویان پس از تحصیل فراهم می کند یا خیر. اگر هم که فرد، کشور مورد نظر را از حیث ویژگی های آن متناسب با خود ندانست، بهتر است که یک کشور دیگر که رشتۀ مورد نظر خود را در آن ارائه می دهند و همچنین از نظر ویژگی ها با دانشجو سازگاری بیشتری دارد، انتخاب کند.
بررسی شرایط پذیرش تحصیلی کشور مورد نظر
از آنجایی که هر کشور و هر دانشگاه شرایط خاص به خود را برای جذب دانشجو دارند، بهتر است که دانشجو قبل از اقدام به پر کردن فرم اپلای، شرایط پذیرش تحصیلی کشور مورد نظر را به طور کامل بررسی کند. باید به طور دقیق بداند که دانشگاه مورد نظر چه انتظاراتی از وی دارد تا بتواند همۀ انتظارات آنها را جهت اخذ ویزای تحصیلی برآورده کند.
آمادگی و شرکت در آزمون های زبان
گام مهم دیگری که دانشجو در مسیر اخذ پذیرش تحصیلی باید بردارد، افزایش مهارت های زبان و شرکت در آزمون های بین المللی آیلتس، تافل و جی آر ای است. دانشجو باید نمرۀ قابل قبولی در این آزمون ها دریافت کند تا بتواند مسیر خود را برای گرفتن ویزای تحصیلی کوتاه نماید. بنابراین باید قبل از شرکت در آزمون ها در دوره های آماده سازی که در مراکز زبان برگزار می شوند، شرکت کند. در صورتی که دانشجو برای گرفتن پذیرش تحصیلی از مؤسسۀ آرمان من کمک گرفته است، می تواند با راهنمایی آنها آدرس مراکز معتبر دوره های بین المللی آیلتس و تافل را دریافت کند.
درخواست اپلای با کمک یک متخصص
حساس ترین و مهمترین گام در مسیر اخذ پذیرش تحصیلی، ثبت درخواست اپلای در دانشگاه مورد نظر است. حساسیت این موضوع آنقدر زیاد است که کوچکترین خطا و اشتباه در آن قابل جبران نخواهد بود. بنابراین بهترین کار این است که فرد از متخصصین مؤسسۀ اعزام دانشجو آرمان من در حوزۀ اپلای بهره بگیرد. درخواست اپلای در واقع یک فرم است که متقاضی آن را به صورت آنلاین تکمیل کرده و پس از ثبت و برای ادامۀ پروسه ملزم به پرداخت هزینۀ آن نیز است. اگر دانشجو اطلاعات خود را به اشتباه در آن وارد و ثبت کند، امکان تصحیح اشتباه وجود نخواهد داشت و در نتیجه ممکن است درخواست رد شود.
آماده سازی مدارک مورد نیاز اپلای
بلافاصله بعد از اینکه فرد درخواست خود را در سایت به صورت آنلاین ثبت کرد، باید به سراغ آماده کردن بقیۀ مدارک باشد تا در صورت قبول پذیرش بتواند آنها را به سفارت کشور مقصد ارائه دهد و ویزای تحصیلی را دریافت کند. از آنجایی که آماده سازی مدارک ممکن است مدت زمان زیاد طول بکشد، بهتر است که فرد قبل از اقدام به درخواست پذیرش و قبل از پر کردن، فرم آنها را آماده کرده باشد.
نگارش رزومه
رزومه یکی از مهم ترین مدارک دانشجو برای ارائه به دانشگاه مورد نظر است. رزومه باید به طور خلاصه نوشته شود و دانشجو همۀ دستاوردهای خود را به صورت مختصر مثل یک تیزر تبلیغاتی در رزومه بگنجاند. دانشجو تنها باید موارد مرتبط با رشته و دانشگاه مورد نظر را در رزومه درج کند و از توضیحات اضافه و یا دستاوردهای غیر مرتبط پرهیز کند. در عوض اگر دانشجو قصد نگارش سی وی Curriculum vitae را هم داشته باشد، می تواند همۀ آنچه در سال های تحصیل و زندگی خود کسب کرده را در آن بدون محدودیت درج کند.
تهیۀ توصیه نامه
پس از نگارش رزومۀ تحصیلی، نوبت به نگارش توصیه نامه می شود. توصیه نامه را لازم است استاد راهنما، معلم، مربی و یا هر شخص معتمدی که با روحیات و توانایی های دانشجویان آشنایی داشته باشد بنویسد. در توصیه نامه باید توانایی ها و شایستگی های دانشجو برای دانشگاه عنوان شده و فرد را به اندازۀ کافی موجه نشان دهد. هر چقدر که توصیه نامه دقیق و درست نوشته شده باشد و همچنین اگر توسط یک فرد برجسته نگاشته شود، احتمال صادر کردن ویزای تحصیلی را افزایش می دهد.
نگارش انگیزه نامه
انگیزه نامه یکی دیگر از الزاماتی است که دانشجو یا متقاضی ادامۀ تحصیل، باید برای دانشگاه مورد نظر خود بنویسد. دانشجو باید انگیزه ها و اهداف خود را از ادامۀ تحصیل در کشور مقصد بیان کرده و از نوشتن مطالب دور از ذهن پرهیز نماید. بهتر است که دانشجو از برنامه هایی که قصد انجام آنها را دارد سخن بگوید.
پرداختن به نگارش استادی پلن
پس از اینکه فرد پذیرش تحصیلی خود را گرفت باید برای دریافت ویزای تحصیلی، استادی پلن بنویسد. استادی پلن Study Plan یا برنامۀ درسی نوعی نوشتۀ جدول بندی و زمان بندی شده است که در آن فرد همۀ برنامه ها و کارها و اهدافی که قرار است در سال جاری و در زمان تحصیل در دانشگاه انجام دهد را در آن قید می کند. در استادی پلن سؤالاتی هست که دانشجو باید به آنها پاسخ دهد. البته برخی دانشگاه ها قالب خاصی را برای نوشتن استادی پلن در اختیار دانشجو قرار می دهند که تنها ملزم به پر کردن آن است.
مکاتبه با استاد مورد نظر
این مورد، یعنی مکاتبه با استاد راهنما نیز یکی از حساس ترین گام ها در مسیر اخذ پذیرش تحصیلی است. فرد باید استاد مورد نظر را پس از تحقیق پیدا کرده و به وی ایمیل بزند. در صورتی که دانشجو بتواند خود را به استاد راهنما اثبات کند، می تواند به راحتی پذیرش تحصیلی را دریافت نماید. به دلیل اهمیت و حساسیت این موضوع، بهتر است که دانشجو این کار و نگارش رزومه، توصیه نامه و انگیزه نامه را به دسته متخصصین آن بسپارد.
اقدام برای گرفتن ویزای تحصیلی
پس از این که دانشجو توسط دانشگاه مورد نظر پذیرفته شد، نوبت به دانشجو می رسد که ویزای تحصیلی را از سفارت کشور مقصد دریافت کند. برای همین باید تمام مدارک و الزاماتی که در فرم ثبت نام، آنها را قید کرده بود به صورت ترجمه شده و دقیق برای سفارت آن کشور ببرد. سفارت نیز با مقایسه و بررسی مدارک با فرم درخواست اولیه و مصاحبه با دانشجو برای ویزای وی تصمیم می گیرد. موجه نشان دادن خود و همچنین ثابت کردن توانایی ها و شایستگی ها، دانشجو را چند قدم به ویزای تحصیلی نزدیک می کند.
آماده شدن برای سفر به کشور مقصد
پس از این که متقاضی پذیرش تحصیلی، ویزای تحصیلی خود را برای کشور مقصد دریافت کرد، نوبت می رسد که خود را برای یک سفر پرماجرا و پر امید آماده کند. بهتر است که قبل از شروع سال تحصیلی، یک سفری برای بررسی اوضاع و شرایط آنجا انجام دهد تا از نزدیک شرایط زندگی را بررسی کرده و همچنین یک حساب بانکی در آنجا افتتاح نماید.
نحوۀ گرفتن مشاورۀ تحصیلی
علاقمندان گرفتن پذیرش تحصیلی اگر بخواهند هوشمندانه و درست رفتار کنند حتماً از یک مشاورۀ تحصیلی درست در مسیر اخذ پذیرش تحصیلی خود بهره می گیرند. نحوۀ گرفتن مشاورۀ تحصیلی برای اپلای کاری است که در تخصص مؤسسۀ آرمان من است. معمولاً در ابتدای کار یک جلسه مشاورۀ تحصیلی رایگان در اختیار متقاضی قرار داده می شود. بنابراین دانشجو می تواند از همان ابتدا مسیر خود را برای اخذ پذیرش پیدا کند. دانشجو می تواند در همان جلسۀ مشاورۀ تحصیلی رایگان تمام جوانب، ویژگی ها، شرایط و مدارک خود را مورد سنجش قرار دهد. در صورتی که فرد از مشاورۀ رایگان راضی بود، قراردادی را با این مؤسسه جهت اپلای و دیگر مراحل اخذ پذیرش تحصیلی منعقد می کند.
حسن کار مؤسسۀ آرمان من این است که مراحل پذیرش تحصیلی را با تضمین بازگشت کامل وجه انجام می دهد و این یعنی کیفیت کار آن بسیار بالاست. از آنجایی که شخص اصلی در انجام همۀ مراحل خود فرد است، مشاوره و انجام کارها همگی در حضور وی انجام می پذیرد. در واقع متقاضی، کارها را با کمک مشاورین در مسیر صحیح و درست انجام پیش می برد تا جای ابهامی برای دانشگاه باقی نماند. بنابراین با کمک خدماتی که مؤسسۀ اعزام دانشجو آرمان من ارائه می دهد، مثل نگارش انگیزه نامه و رزومه، می تواند تحصیل در کشور مقصد را یک هدف دست یافتنی تلقی کند. لازم به ذکر است که این مؤسسه مراحل اخذ ویزای تحصیلی را نیز با ضمانت بازگشت کامل وجه انجام می دهد.
جمع بندی
فرآیند اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی می تواند یک رؤیا و هدف دست یافتنی باشد اگر از مسیر صحیح آغاز گردد. در صورتی که فرد متقاضی از همراهی و کمک مشاورین با تجربه نیز کمک بگیرد، احتمال گرفتن پذیرش تحصیلی را تا چندین برابر افزایش می دهد. ممکن است فرد هزینۀ مشاوره را یک هزینۀ اضافه تلقی کند اما این طور نیست. با مقایسۀ افرادی که فرایند پذیرش تحصیلی را با کمک مشاورین انجام داده اند این نتیجه به دست میآید که این افراد تا ۹۹ درصد شانس بیشتری برای اخذ پذیرش تحصیلی نسبت به متقاضیان دیگر داشته اند. اگر شما هم می خواهید جزء دستۀ 99 درصد باشید، فرم مشاورۀ رایگان را پر کنید و یا با شماره تلفن 02191004190 تماس بگیرید تا کارشناسان خبرۀ مؤسسۀ آرمان من شما را راهنمایی کنند.
باسلام من ارشد نرم افزار دارم میخوام تو رشته دکتری مهندسی پزشکی اپلای بگیرم . چیکار کنم؟
علی عزیز
به مای آرمان خوش آمدید
برای مشاوره رایگان و تخصصی لطفا فرم مشاوره مای آرمان را پر کنید و یک وقت مشاوره دریافت کنید.