فنلاند

ویزای فنلاند

فنلاند یکی از بهترین و دیدنی ترین کشورهای منطقۀ اسکاندیناوی است که در شمال قارۀ اروپا واقع شده است. شهروندان کشور فنلاند، سطح مطلوبی از رفاه اجتماعی را دارا می باشند و با توجه به زیرساخت های اقتصادی، فرهنگی و ثبات سیاسی که دارد یکی از بهترین گزینه ها برای مهاجرت محسوب می شود. برخلاف دیگر کشورهای اروپایی، شرایط مهاجرت به فنلاند و اخذ ویزا چندان پیچیده نیست و مانند بسیاری از کشورها، روش های متعددی مانند اخذ ویزای تحصیلی، ویزای سرمایه گذاری، ویزای کار و سایر روش ها وجود دارد که متقضیان مهاجرت می توانند از طریق این روش ها جهت اخذ ویزای کشور فنلاند اقدام نمایند. با مطالعۀ این مقاله از سری مقالات وب سایت مؤسسۀ آرمان من می توانید علاوه بر آشنایی با کشور فنلاند، با انواع ویزای این کشور آشنا شوید. با ما همراه باشید.

آشنایی با کشور فنلاند

ویزای فنلاند

فنلاند با توجه به موقعیت جغرافیایی، به عنوان یک گذرگاه جغرافیایی مطلوب شناخته می‌ شود. پاسپورت کشور فنلاند، اعتبار بین ‌المللی دارد و دارنده پاسپورت فنلاند می‌ تواند به بیش از 120 کشور جهان، من جمله کشورهای اروپایی، بدون ویزا سفر کند. نظام آموزشی این کشور با توجه به کیفیت بالای آموزشی مقصدی مناسب را برای تحصیل دانشجویان فراهم می کند. برای سفر به فنلاند، به هدف مهاجرت و یا به قصد تفریح، نیاز است تا ویزای این کشور را داشته باشید. برای اخذ ویزای کشور فنلاند روش های متعددی وجود دارد که در ادامه به بررسی این روش ها خواهیم پرداخت.

انواع ویزای فنلاند

افراد متقاضی ویزای کشور فنلاند، باید در مورد ویزای مورد نیاز و هدف از گرفتن ویزا اطلاعات و آگاهی کسب کنند تا بتوانند مدارک مورد نیاز را فراهم نمایند. ویزاهای فنلاند به طور کلی به چهار نوع  A و B و C و D تقسیم می شوند که هر کدام از این ویزا ها ویژگی های خاصی را دارا هستند. به این ترتیب افراد متقاضی می توانند با مشخص شدن مسیر و نوع ویزای خود به سفارت فنلاند در کشور محل اقامت خود مراجعه نمایند و جهت اخذ ویزا اقدام کنند. انواع ویزای کشور فنلاند:
ویزای کشور فنلاند نوع A: این نوع ویزا برای تغییر مسیر در فرودگاه نیاز است و مسافر اجازه ترک فرودگاه را ندارد.
ویزای کشور فنلاند نوع B: با داشتن این نوع ویزا مسافر مجاز است فرودگاه کشور را ترک کند و طی 5 روز از طریق مسیرهای زمینی به سایر کشورها سفر کند.
ویزای کشور فنلاند نوع C: این نوع ویزا در دسته ویزاهای کوتاه مدت است و بسته به هدف اخذ ویزا طول مدت اعتبار ویزا متغیر است. این نوع ویزا برای مسافران توریستی صادر می شود و در سه نوع تک ورودی، دو ورودی و سه ورودی متغیر می باشد.
ویزای کشور فنلاند نوع D: این نوع ویزا در دسته ویزاهای بلند مدت است که به هدف تحصیل و کار و تجارت برای افراد صادر می شود و مانند ویزای نوع C در سه نوع تک ورودی، دو ورودی و سه ورودی متغیر می باشد. در ادامه با این ویزا آشنا می شویم.

انواع ویزاهای نوع D  

ویزای فنلاند

ویزای کاری کشور فنلاند

در بین کشورهای اروپایی، فنلاند از نظر اقتصادی در سطح مطلوبی قرار دارد. داشتن رزومۀ قوی، حداقل مدرک تحصیلی لیسانس و داشتن سابقه کاری مرتبط با رشتۀ تحصیلی در مقطع کارشناسی ازشرایط لازم جهت اقدام و اخذ ویزای کاری فنلاند می باشد. ویزای کاری فنلاند خود به چند دسته تقسیم می شود.

ویزای سرمایه گذاری کشور فنلاند

به دلیل موقعیت جغرافیایی کشور فنلاند و مجاورت با کشورهای اسکاندیناوی، روسیه و اروپای شمالی باعث گسترش بازار این کشور شده است. دولت کشور فنلاند تمایزی بین سرمایه گذاران داخلی و خارجی قائل نمی باشد و قوانین سرمایه گذاری برای همه افراد به صورت یکسان اجرا می شود. همین امر سبب شده است که سرمایه گذاران زیادی جذب این کشور شوند.

ویزای ازدواج

ویزای فنلاند

ازدواج با فردی مقیم کشور فنلاند، یکی دیگر از راه های دریافت ویزای کشور فنلاند می باشد. جهت اخذ ویزای ازدواج فنلاند، متقاضیان باید شرایط زیر را دارا باشند:
-ارائۀ مدارکی مبنی بر تجرد طرفین
-ارائۀ مدارکی مبنی بر تأمین معیشت همسر در کشور فنلاند

ویزای تحصیلی کشور فنلاند

افراد متقاضی ادامه تحصیل و دانشجویان از اقشاری هستند که می توانند با اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور فنلاند، ویزای این کشور را دریافت نمایند. متقاضیان گرفتن ویزای تحصیلی فنلاند می توانند در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ویزای تحصیلی دریافت نمایند و در یکی از دانشگاه های این کشور ادامه تحصیل دهند.

شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور فنلاند و ویزای تحصیلی این کشور دانستن زبان سوئدی و یا فنلاندی و معدل بالای 14 نیاز می باشد. هزینۀ تحصیل در فنلاند بعد از سال 2017 برای دانشجویان خارج از اتحادیۀ اروپا غیر رایگان بوده و به طور میانگین حدودا بین 5900 تا 13000 یورو محاسبه می شود. طول دورۀ تحصیل در مقطع کارشناسی 3 تا 4 سال می باشد. دانشجویان مجاز هستند در هفته 20 ساعت کار دانشجویی انجام دهند.

شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند

در مقطع فوق لیسانس تدریس به دو زبان انگلیسی و فنلاندی ارائه می شود و متقاضی باید به یکی از این زبان ها آشنایی داشته باشد. داشتن حداقل معدل 14 و نمرۀ زبان آیلتس 6/5 از شرایط لازم جهت اقدام به پذیرش و اخذ ویزای تحصیلی کشور فنلاند می باشد. هزینۀ تحصیل در فنلاند بعد از سال 2017 برای دانشجویان خارج از اتحادیۀ اروپا رایگان نیست و به طور میانگین حدوداً بین 10000 تا 18000 یورو محاسبه می شود.

شرایط پذیرش در مقطع دکتری برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند

ویزای فنلاند

مقطع تحصیلی دکتری در کشور فنلاند به دو صورت دکتری عمومی و دکتری تحقیقاتی ارائه می شود. در دکتری عمومی فرد متقاضی تحصیل، تحت نظر یک دانشگاه و استاد راهنما همراه با دریافت کمک هزینۀ مالی می باشد. در دکتری تحقیقاتی فرد متقاضی به صورت مستقل و بدون دریافت کمک هزینۀ مالی بر روی موضوعی به تحقیق و پژوهش می پردازد. در مقطع تحصیلی دکتری دانشگاه فنلاند نمرۀ زبان آیتلس 7 و تاییدیۀ استاد راهنما از شرایط لازم جهت اخذ پذیرش می باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کشور فنلاند

جهت اخذ ویزای کشور فنلاند باید مدارک زیر را برای ارائه به سفارت این کشور آماده نمایید. صحت مدارک ارائه شده در امتیاز متقاضی امری مهم است.

  • عکس پاسپورت 6*4
  • مدارک هویتی
  • پاسپورت با اعتبار بیشتر از 6 ماه
  • مدارک بانکی نشان دهندۀ تمکن مالی
  • مدارک اجارۀ خانه، رزرو هتل و بلیط هواپیما
  • مدارک بیمۀ مسافرتی
  • تکمیل فرم ویزای ارائه شده
  • مدارک شغلی
  • مدارک اشتغال به تحصیل
  • در صورت داشتن خانواده در فنلاند، نیاز به دعوتنامه از میزبان می باشد.

هزینۀ ویزای کشور فنلاند

ویزای فنلاند

هزینۀ ویزای فنلاند، شامل تعیین هزینه وقت سفارت، بیمه مسافرتی، رزرو بلیط رفت و برگشت، ووچر هتل و پر کردن فرم ویزای فنلاند می ‌باشد. پرداخت تمامی هزینه‌های داخل سفارت به عهده متقاضی می‌باشد. این مبلغ با توجه به نوع ویزای درخواستی متقاضی توسط سفارت اعلام می شود.

جمع بندی

کشور فنلاند، با توجه به موقعیت جغرافیایی و زیرساخت های اقتصادی، فرهنگی و ثبات سیاسی که دارد یکی از بهترین گزینه ها برای مهاجرت محسوب می شود. کسانی که تمایل دارند به فنلاند سفر کنند، می توانند پس از اینکه هدف خود را از سفر به فنلاند مشخص کردند، جهت اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام دهند. راهنمایی گرفتن از مشاورانی که می توانند اطلاعات لازم را در اختیار متقاضیان قرار دهند، یکی از مهم ترین راه کارها برای کسب موفقیت در اخذ ویزای کشور مورد نظر می باشد. مؤسسۀ آرمان من یکی از معتبرترین و قدیمی ترین مؤسسه های اعزام دانشجو است که سوابق بسیار زیادی در اعزام متقاضیان برای مهاجرت به تمام کشورهای دنیا دارد. شما نیز می توانید برای دریافت مشاوره از متخصصان مؤسسۀ آرمان من فرم مشاورۀ این مرکز را پر کرده و یا با شمارۀ 02141276 تماس بگیرید.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا