پذیرش تحصیلی آمریکاآمریکامهم

ادامه تحصیل در آمریکا، رویای دوراندیشان

ادامه تحصیل در آمریکا رویایی است که بسیاری در سر می‌پرورانند اما آیا همه می‌توانند به آن دست پیدا کنند؟ آمریکا یکی از پرطرفدارترین مقاصد تحصیلی دنیاست به همین دلیل از پررقابت‌ترین‌ها نیز هست. این کشور دانشگاه‌های برندی دارد که تحصیل در آن‌ها برای هر دانشجویی آرزوست. البته انتخاب‌ها بالاست و دانشگاه‌های معمولی‌تر هم وجود دارند. پس شما با هر رزومه و بودجه‌ای می‌توانید جایی را برای خود در دانشگاه های آمریکا پیدا کنید. رشته‌های متنوعی در این دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند. حتی رشته‌های جدیدی که بعد از چند سال در دانشگاه‌های دیگر می‌بینید. این نیز باعث بیشتر شدن گزینه‌های شما می‌شود.

از آنجایی که تحقیقات و پژوهش برای آمریکایی‌ها مهم هستند، اسکالرشیپ‌های زیادی نیز برای پروژه‌های تحصیلات عالی وجود دارند. البته که رقابت برای گرفتن این پوزیشن‌ها نیز بسیار تنگاتنگ است. در کنار اسکالرشیپ، کار حین تحصیل نیز وجود دارد. این کار نیز به مدیریت هزینه تحصیل در آمریکا کمک شایانی می‌کند. اگر بعد از تحصیل قصد ماندن کردید نیز شرایط قانونی و مشخصی وجود دارد که شما را راحت ماندگار می‌کند. پس ادامه تحصیل در آمریکا مزایای زیادی دارد که ما بخشی از آن ها را پوشش می‌دهیم.

ادامه تحصیل در آمریکا در برترین دانشگاه‌ها

ادامه تحصیل در آمریکا راحت‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. آمریکا کشور پهناوری است که کلی دانشگاه، انستیتو و مرکز علمی دارد. این دانشگاه‌ها رتبه‌های متنوعی دارند. البته از 10 دانشگاه اول دنیا 5 تای آن‌ها آمریکایی هستند. اما خوب این دانشگاه‌ها جای نخبه‌هاست. بقیه چی؟ برای بقیه هم کلی انتخاب وجود دارد. ببینیم که چرا دانشگاه های آمریکا همیشه در صدر هستند. دانشگاه صنعتی ماساچوست یا همان MIT معروف رتبه اول در کل دنیاست. این دانشگاه به خاطر رشته‌های مهندسی‌اش معروف است. دانشگاه MIT در سال 2011 تعداد 632 ثبت اختراع داشته است. این همان داستان شاهکارهای نخبگان در دانشگاه‌های برند دنیاست.

دانشگاه استنفورد در سال 2021 رتبه 2 در آمریکا و رتبه 3 در دنیا را داشته است. فارغ التحصیلان این دانشگاه سالانه 2.7 تریلیون دلار درآمد دارند و از سال 2011 تا سال 2021 تعداد 5.4 میلیون شغل ایجاد کرده‌اند. دانشگاه هاروارد رتبه 5 را در جهان دارد و از فارغ التحصیلانش جان اف کندی، باراک اوباما، جورج بوش، بیل گیتس و بینظیر بوتو را می‌توان نام برد. همین اشخاص خود گویای برند بودن هاروارد هستند. انستیتوی صنعتی کالیفرنیا با رتبه 6 جهانی در سال 2011 مبلغ 322 میلیون دلار را برای پروژه‌های تحقیقاتی هزینه کرده است. این مبلغ به تنهایی نشان می‌دهد که کارهای تحقیقاتی در دانشگاه های آمریکا چقدر مهم هستند. برای مشاوره رایگان و تخصصی با منتورهای مای آرمان با شماره زیر تماس بگیرید. منتورهای مای آرمان با سابقه طولانی در امر اعزام دانشجو آماده هستند تا مشاوره مخصوص شرایط شما را به شما ارائه دهند.

مشاوره رایگان  پذیرش و ویزا

ادامه تحصیل در آمریکا در رشته‌های نوین

ادامه تحصیل در آمریکا برای تمام رشته‌ها هوشمندانه‌ترین قدم ممکن است اما تحصیل در برخی رشته‌ها در آمریکا غیر قابل رقابت هستند. با هم به چند مورد از این رشته‌ها بپردازیم. اولین رشته مدیریت و کسب و کار است. خوشبختانه این رشته شاخه‌های زیادی دارد. پس انتخاب‌های شما زیاد است. به عنوان یک آمار جالب خوب است که بدانید در سال 2019 تقریبا 20 درصد از کل فارغ التحصیلان کارشناسی در آمریکا از این رشته بوده‌اند. شغل این افراد به گونه‌ایست که باعث بهبود عملکرد شرکت‌ها می‌شوند. رشته‌های حوزه سلامت از دیگر رشته‌های پر بازده در آمریکا هستند. این رشته‌ها شامل پزشکی، جراحی، پرستاری، روانشناسی، دامپزشکی و دندانپزشکی هستند. البته همه می‌دانیم که این رشته‌ها جز پردرآمدترین‌ها نیز هستند.

رشته بعدی در این لیست مهندسی است که خود شامل گرایشات بسیاری است. از میان رشته‌های مهندسی، نفت، مکانیک، رباتیک و محیط زیست از جمله رشته‌های پر بازده در آمریکا هستند. رشته نفت در کشورهای نفت خیز پرطرفدار است. اما مهندسی رباتیک در کشورهای پیشرفته مورد توجه است. رشته مکانیک در همه جای دنیا پرتقاضاست به خصوص کشورهای صاحب صنایع. در نهایت هم محیط زیست است که در چند سال اخیر پر سر و صدا شده است. دو رشته آخر نیز مارکتینگ و کامپیوتر هستند که از جمله رشته‌های به‌روزترند و مشاغل متنوع‌تری دارند.

ادامه تحصیل در آمریکا با اسکالرشیپ‌های فول فاند

ادامه تحصیل در آمریکا با اسکالرشیپ در مقاطع بالا کاملا محتمل است. باید بدانید که آمریکا بیش‌ترین تعداد اسکالرشیپ‌های دنیا را ارائه می‌کند. بعد از آن به ترتیب انگلیس، آلمان، فرانسه و استرالیا قرار دارند. طبق آمار در سال 2023 حدود 1100 اسکالرشیپ فول فاند از دانشگاه‌های معتبر آمریکا برای دانشجویان بین ‌المللی وجود دارد. این اسکالرشیپ‌ها می‌توانند هزینه شهریه، اجاره، بیمه سلامت، هزینه سفر و حدود 2000 دلار در ماه را برای دانشجو تامین کنند.

برنامه دانشجویی خارجی فول برایت یکی از معروف‌ترین اسکالرشیپ‌ها در آمریکاست. این اسکالرشیپ دولتی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، متخصصین جوان و هنرمندان است  و برای همه رشته‌ها به جز پزشکی اهدا می‌شود. یک اسکالرشیپ به نام اوتیسم دیدیو شاپیرو وجود دارد که برای بیماران اوتیسمی که می‌خواهند در آمریکا تحصیل کنند در نظر گرفته شده است. اسکالرشیپ پرپلی یکی دیگر از اسکالرشیپ‌های غیر دولتی است که به دانشجویان بین المللی و آمریکایی داده می‌شود که سنین 16 تا 35 سال دارند و جز 3 نفر اول در مسابقه بهترین انشای 500 کلمه‌ای باشند. اسکالرشیپ‌هایی هم وجود دارند که مخصوص خانم‌ها هستند و فقط به دانشجویان زن با شرایط خاص داده می‌شوند.

همچنین اسکالرشیپ‌های دانشگاهی زیادی وجود دارند که هر دانشگاه به طور جداگانه از بودجه خود اهدا می‌کند. به عنوان مثال دانشگاه آمریکایی واشنگتن به دانشجویان بین المللی لیسانسی که استعداد رهبری دارند بورسیه می‌دهد. البته ذکر این نکته نیز واجب است که بیشتر اسکالرشیپ‌ها به دانشجویان دکتری تعلق می‌گیرد که روی یک پروژه تحقیقاتی برای پایان نامه خود کار می‌کنند. این اسکالرشیپ‌ها بسیار رقابتی هستند و به بهترین پروپوزال‌ها اهدا می‌شوند.

کار حین تحصیل در آمریکا

اگر موفق به کسب اسکالرشیپ برای تحصیل در آمریکا نشده‌اید نگران نباشید. آمریکا اجازه کار حین تحصیل را به دانشجویان بین ‌المللی می‌دهد. البته دانشجویان سال اولی فقط امکان کار در محیط دانشگاه را دارند. این کارها وابسه به مقطع شما هستند. برای دانشجویان دکتری کارهایی مانند دستیار استاد در کارهای تحقیقاتی یا در فعالیت‌های کلاسی وجود دارند. اما برای دانشجویان کارشناسی کار در کافه، کتابخانه یا خوابگاه موجود است. برای دانشجویان سال دوم به بعد امکان کار در خارج از دانشگاه نیز هست. این کارها در قالب برنامه‌های مختلفی انجام می‌شوند. از جمله:

Optional practical training (OPT)

Science, technology, engineering and mathematics (STEM) optional practical training extension

Curricular practical training (CPT)

شما به عنوان دانشجوی بین ‌المللی اجازه 20 ساعت کار را در هفته در طول ترم و 40 ساعت در هفته در تعطیلات را دارید. با درآمد حاصل از این کار شما به راحتی می‌توانید بخشی از هزینه‌های تحصیل در آمریکا را  مدیریت کنید.

اقامت بعد از تحصیل در آمریکا

تقریبا تمام دانشجویانی که به دنبال ویزای تحصیلی آمریکا هستند قصد ماندن پس از اتمام تحصیل در آمریکا را دارند. به این منظور باید نوع ویزای خود را پس از اتمام تحصیل در آمریکا تغییر دهید. چند راه برای این کار وجود دارد. در حالت اول که از همه سخت‌تر است شما باید ثابت کنید که دارای توانایی خارق العاده‌ای هستید. این مهارت‌ها باید در حوزه‌های علوم، هنر، آموزش، تجارت و ورزش باشند. اثبات این مهارت‌ها بسیار سخت است و در قالب‌هایی مانند بدست آوردن جوایز بین‌المللی یا دستاوردهای علمی بسیار متمایز است.

راه دوم که آسان‌تر است شامل پیدا کردن کار با یک کارفرمای آمریکایی در زمینه رشته تحصیلیتان در آمریکا می‌شود. شما باید مهارت تخصصی لازم برای این کار را داشته باشید و مدت مشخصی را به طور دائم در شغلتان بمانید. راه دیگر سرمایه گذاری است. آن هم به مبلغ 500 هزار دلار تا یک میلیون دلار! در نهایت هم ازدواج کردن با یک شهروند مقیم آمریکاست.

سخن پایانی

ادامه تحصیل در آمریکا یکی از بهترین گزینه‌های ممکن برای کسانی است که به دنبال موفقیت و ماندگاری در آمریکا هستند. آمریکا دانشگاه‌ها و مراکز علمی زیادی دارد. تمام آن‌ها پذیرش دانشجوی بین المللی انجام می‌دهند. از طرفی رشته‌های زیادی در آمریکا برای ادامه تحصیل وجود دارد. پس شما با هر رزومه‌ای می‌توانید یک صندلی خالی برای خود پیدا کنید. بعد از اتمام تحصیل نیز شما می‌توانید از راه‌های درست برای اخذ اقامت آمریکا اقدام کنید. تمام این‌ها را با ادامه تحصیل در آمریکا بدست می‌آورید. کافی است گام نخست را بردارید و برای مشاوره و راهنمایی تخصصی فرم مای آرمان را پر کنید.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

‫6 دیدگاه ها

  1. باسلام ببخشید می خواستم بدونم که آیا با داشتن دیپلم فنی می تونیم رشته حقوق را در آمریکا انتخاب و ادامه دهیم؟

    1. یاسمن عزیز
      به مای آرمان خوش آمدید
      از دیپلم فنی به کارشناسی حقوق در آمریکا قطعا آسون نیست. توجه داشته باش رشته حقوق در آمریکا در بین دانشجویان آمریکایی هم بسیار محبوب هست و ادامه تحصیل در این رشته بسیار رقابتی هست. با توجه به اینکه شما دیپلم فنی دارید می تونید برای رشته کارشناسی که مرتبط هست اقدام کنید. برای مشاوره تخصصی در مورد کیس خودتون می تونید فرم مشاوره مای آرمان رو پر کنید و یک وقت مشاوره رایگان دریافت کنید.

  2. سلام وقت بخیر
    خسته نباشید؛
    برای بورسیه دیپلم تجربی با معدل بالای ۱۹/۷۵ و تحصیل در کشور آمریکا چه اقداماتی لازمه؟
    مقدور هست؟ هزینه به چه صورته؟
    و مدارک مورد نیاز یا رزومه خاصی لازمه؟

    1. کالم عزیز
      باید رزومه بسیار قوی داشته باشید. احتمال این نوع بورسیه بسیار ضعیف هست. مقدار بورسیه بستگی به رزومه شما داره که فول فاند بگیرید یا درصدی از شهریه شما مرتفع بشه. در کنار معدل بالا، نمره زبان، مقاله بین المللی، تالیف و ترجمه کتاب، سمینارهای علمی، مقام های المپیادی و غیره رزومه رو بسیار قوی میکنن.

    1. الناز عزیز
      بیشتر دانشگاه ها تافل هوم ادیشن را قبول ندارند. این نوع تافل در دوران کرونا معرفی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا