عمومی

پناهندگی سیاه است

شما را نمی دانم ولی من وقتی کلمه پناهندگی را می شنوم یاد آن عکس معروف می افتم. پسر بچه سوری خردسالی که جنازه اش با شلوارک آبی و تیشرت قرمز در حالی که به شکم بر زمین دراز کشیده بود به ساحل رسیده بود. اون و خانواده اش می خواستند از طریق سواحل ترکیه خود را به یونان برسانند اما به جز پدر خانواده همگی در دریا غرق شدند. شاید تصور بعضی ها از پناهندگی آغاز زندگی جدید در یک کشور پیشرفته باشد. اگر این طور است یک سرچ ساده در گوگل بکنید. کافی است کلمه پناهندگی را در گوگل سرچ کنید. از عکس هایی که بالا می آید مشخص است که پناهندگی چه شکلی است. پناهندگی اصلا آسان نیست. در واقع پناهندگی اصلا آنطور که برخی خوشرنگ نشانش می دهند نیست. پناهندگی سیاه است.

انواع پناهندگی

به طور کلی چند نوع پناهندگی وجود دارد. طبق تعریف پناهنده کسی است که به دلیل نژاد، ملیت، دین، جنسیت، گرایشات جنسی، جنگ، عضو بودن در گروه اجتماعی یا سیاسی خاصی نمی تواند در کشور خودش بماند چون مورد آزار و اذیت است. البته این افراد نباید حقوق بشر را نقض کرده باشند یا جنایات جنگی انجام داده باشند. شما برای هر کدام از انواع پناهندگی که قصد آن را دارید باید مدارک مستدل بیاورید. پس از پر کردن فرم پناهندگی و ارائه مدارک باید زمان زیادی را منتظر بمانید تا پرونده شما بررسی شود. از آنجایی که تعداد درخواست ها برای پناهندگی به خصوص از کشورهای جنگ زده بالاست زمان انتظار برای دریافت پاسخ قبول یا رد شدن درخواست شما بسیار طولانی خواهد بود. توجه داشته باشید که موسسه اعزام دانشجوی مای آرمان هیچ گونه فعالیتی در زمینه پناهندگی ندارد.

کشورهای معروف در پناهندگی

طبق آمار آژانس پناهندگان UN، ترکیه بیشترین تعداد پناهندگان را در خود جای داده است که شامل 3.7 میلیون نفر است. بعد از آن به ترتیب کلمبیا، اوگاندا، پاکستان و آلمان هستند که تعداد 1.7، 1.5، 1.4 و 1.2 میلیون نفر پناهجو را پذیرفته اند. از طرفی شهروندان کشورهای سوریه، ونزوئلا، افغانستان، سودان جنوبی و میانمار بیشترین پناهندگان دنیا را تشکیل می دهند. سوریه به دلیل جنگ داخلی، ونزوئلا به دلیل فروپاشی اقتصادی و سیاسی، افغانستان به دلیل جنگ، سودان جنوبی به دلیل بحران آب و هوا، بیابان زایی، جنگ های داخلی و قومی و همچنین قحطی و بالاخره میانمار به دلیل عقاید مذهبی مسلمانان روهنگیایی، بیشترین تعداد پناهندگان را در کل جهان آواره کرده اند.

احتمال موفقیت پناهندگی برای ایرانیان

با توجه به قوانین پناهندگی شانس ایرانیان برای پذیرش شدن به عنوان پناهنده بسیار ضعیف است. دلیل هم واضح است. خودتان یک دو دو تا چهار تا کنید. کشور ما در حال حاضر دچار جنگ، جنگ داخلی یا قحطی نیست. از طرفی تا زمانی که آوارگانی از سوریه و افغانستان و سایر کشورهایی که ذکر شد هستند، ایرانیان در اولویت نیستند. پناهندگان این کشورها از جنگ های خانمانسوز، بی آبی، گرسنگی، قحطی، کشتارهای دسته جمعی، نسل کشی و مرگ فرار می کنند. در نتیجه ایرانیانی که صرفا اوضاع اقتصادی کشور باعث شده درآمد آن ها کاهش یابد در مقایسه با پناهندگانی که برای زنده ماندن می جنگند، بحرانزده به حساب نمی آیند. موسسه اعزام دانشجوی مای آرمان هیچ گونه فعالیتی در زمینه پناهندگی ندارد.

راه نجات چیست؟

راه نجات در مهاجرت است اما از راه درستش! راحت ترین و در عین حال تضمین شده ترین راه برای مهاجرت به خارج که برای افراد مختلف با بودجه های متفاوت جواب می دهد مهاجرت تحصیلی است. شما با مهاجرت تحصیلی می توانید به ثروتمندترین اقتصادهای دنیا مهاجرت کنید. می توانید در پیشرفته ترین دانشگاه های دنیا درس بخوانید. مهارت، دانش و رزومه خود را تقویت کنید. در بهترین کمپانی های جهان استخدام شوید. بالاترین حقوق ها را بگیرید. ارتقای شغلی داشته باشید.

شما می توانید کسب و کار خود را به راه بیاندازید. سطح اجتماعی بالایی داشته باشید. به عنوان یک شهروند محترم مالیات پرداخت کنید و از همه امکانات رفاهی بهره‌مند شوید. با مهاجرت تحصیلی شما می توانید هر زمان که خواستید به کشور بازگردید و به خانوادتان سر بزنید. پاسپورت معتبر داشته باشید و به هر جا که خواستید سفر کنید. آینده خود و فرزندانتان را تامین کنید و زندگی ایده آلی که رویای آن را دارید بسازید.

سخن پایانی

پناهندگی یک گزینه به حساب نمی آید. هیچ راه بازگشتی از پناهندگی وجود ندارد. حتی اگر بتوانید زنده خودتان را به آنطرف برسانید، زندگی غیر قابل تحمل در کمپ های وحشتناک، در به دری در جنگل ها، سرگردانی بین مرزها و از بین رفتن چادرها توسط نژادپرستان منتظر شماست. شما حتی دیگر نمی توانید به کشور خود بازگردید. اگر همینجا زندگی متوسطی دارید بعد از پناهندگی همین را هم نخواهید داشت. برای اثبات پناهندگی خود به مدارک معتبری نیاز دارید. با وجود این مدارک نیز باید مدت زیادی در نوبت بمانید تا به کار شما رسیدگی شود. بعد از این ها احتمال رد شدن پرونده شما بالاست که این به معنی دیپورت شدن و تمام شدن شماست.

هیچ کس نمی تواند بگوید که راهی جز پناهندگی ندارد. برای خلاص شدن از مشکلات و ساختن زندگی دلخواه راه های بسیار عاقلانه و موفقیت آمیزی وجود دارند که بی دردسر ترین آن ها مهاجرت تحصیلی است. پس اگر به دنبال شروع یک زندگی فوق العاده هستید حتما با یک موسسه مهاجرت تحصیلی مشورت کنید و فرمان زندگیتان را خودتان در دست بگیرید. جایی برای نا امیدی وجود ندارد. شما هر رزومه یا هر بودجه ای که داشته باشید در این کره خاکی جایی برای شما و آرزوهایتان هست.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا