بهترین دانشگاهای جهان
یکی از مهم ترین مسائل که به جوانان و خانوادههای ایرانی انگیزۀ مهاجرت به کشورهای غربی و به طور کلی کشورهای خارجی را می دهد، سطح آموزش است. معمولاً بسیاری از خانواده ها به دنبال این هستند که فرزندان خود را برای تحصیل به بهترین دانشگاهای جهان بفرستند. زیرا در این دانشگاه ها هم سطح آموزش بسیار بالا بوده و هم از نظر امکاناتی که در اختیار دانشجویان قرار می گیرد بسیار بالا هستند. به علاوه اعتبار این دانشگاه ها باعث میشود فرد بعد از پایان تحصیل و گرفتن مدرک، موقعیت های شغلی مناسب تری را در کشورهای مختلف به دست آورد. در واقع می توان گفت اعتبار این دانشگاه ها اعتبار دانشجو را نیز بالا می برد.
مرجع معتبر برای شناخت بهترین دانشگاهای جهان
ما در این مقاله بهترین دانشگاهای جهان و مختصری از نحوۀ عملکرد آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد. اما باید بدانید که به دلیل میزان تلاش و فعالیت هر دانشگاه و استراتژی هایی که دانشگاه های مختلف جهان در یک سال تحصیلی اجرا می کنند اسامی موجود در لیست بهترین دانشگاهای جهان و رتبۀ آن ها در این لیست همیشه ثابت نخواهد بود و به صورت سالیانه تغییر می کند. بنابراین شما باید از منبع بروز آن استفاده کنید اما معمولاً دانشگاه های برتر به صورت چند سال پشت سر هم در صدر لیست می مانند. شما می توانید از طریق وب سایت (Times Higher Education) که یکی از سایت های معتبر در این زمینه است، هر ساله لیست دانشگاه های جهان که در رتبه های بالا قرار دارند را دانلود کنید. در سال 2020 برترین دانشگاه یعنی دانشگاه رتبۀ اول در جهان دانشگاه آکسفورد بود که سالیان سال است در این رتبه قرار دارد. اما رتبۀ دوم مربوط به مؤسسۀ فناوری کالیفرنیا است که توانست نسبت به سال 2019 سه پله صعود داشته باشد و حرکت بزرگی برای آن محسوب می شود. در ادامه شما را بیشتر با برترین دانشگاه های جهان آشنا خواهیم کرد.
دانشگاه های جهان بر چه اساسی رتبه بندی می شوند؟
قطعاً متخصصان برای رتبه بندی در هر زمینه ای معیارهایی مشخص را در نظر می گیرند و طبق آن ها امتیازدهی می کنند. در زمینۀ انتخاب دانشگاه های برتر جهان نیز معمولاً 13 فاکتور مهم و متفاوت را در نظر می گیرند که آن ها را به عنوان شاخص های عملکرد یک دانشگاه می شناسند. این شاخص ها طوری انتخاب می شوند که هم از نظر دانشجوها و استادان در زمینۀ آموزش اهمیت داشته باشند و هم دولت ها و خود دانشگاه ها آن ها را تأیید کنند. خود این 13 فاکتور نیز در 5 موضوع دسته بندی می شوند که عبارت اند از:
• نحوۀ تدریس و محیط آموزشی
• حجم تحقیقات، اعتبارسنجی و دستاوردهای یک دانشگاه در طول یک سال تحصیلی
• استنادها به معنی تأثیر و اهمیت تحقیق های انجام شده در آن دانشگاه
• نگاه بین المللی از نظر کارمندان، دانشجویان و تحقیقات
• میزان ارتباط دانشگاه با صنعت و میزان درآمدهای به دست آمده به دلیل انتقال دانش توسط دانشگاه مورد نظر
بهترین دانشگاهای جهان کدام هستند؟
در این قسمت بهترین دانشگاهای جهان در چند سال گذشته را به شما معرفی می کنیم. این دانشگاه ها عبارت اند از:
دانشگاه آکسفورد انگلستان
این دانشگاه انگلستان در طول چهار سال به طور پی در پی رتبه اولین و برترین دانشگاه را در سطح جهان به خود اختصاص داده است. این دانشگاه از قدیمی ترین دانشگاه ها در کشورهای انگلیسی زبان و از نظر قدمت دومین دانشگاه جهان محسوب می شود. در حال حاضر سالیانه 20000 دانشجو در سال برای مقاطع مختلف کارشناسی، ارشد و دکتری به تحصیل در این دانشگاه مشغول هستند. اعتبار و سطح دانش آموزی در این دانشگاه به قدری بالاست که ورود به آکسفورد به منزلۀ تضمین کار و درآمد افراد محسوب می شود. زیرا طبق نتایج به دست آمده بیش از 95 درصد از فارغ التحصیلان رشته های مختلف از این دانشگاه در شرکت های بزرگ و مطرح دنیا مشغول به کار و کسب درآمدهای بالا هستند. این موضوع خود نشان دهندۀ عملکرد بسیار منحصر به فرد دانشگاه آکسفورد می باشد. به همین دلیل گرفتن پذیرش از آکسفورد در سرتاسر جهان با رقابت بسیار شدیدی روبروست و هر ساله تعداد محدودی از متقاضیان کشورهای مختلف می توانند به این دانشگاه وارد شوند.
مؤسسۀ فناوری کالیفرنیا آمریکا
همان طور که قبلاً هم اشاره کردیم، در سال 2020 رتبۀ دوم بهترین دانشگاهای جهان به مؤسسۀ فناوری کالیفرنیا اختصاص یافت که به دلیل جهش سریع باعث تعجب همگان شد. این مؤسسۀ یکی از دانشگاه های بسیار معتبر و خصوصی در آمریکاست که در شهر پاسادنا در کالیفرنیا قرار گرفته است. این دانشگاه عملکرد خاصی دارد و بسیار هم کوچک است. طوری که سالیانه تنها 2250 دانشجو در آن به تحصیل مشغول هستند و از این تعداد 1000 نفرشان در مقطع کارشناسی به سر می برند. در این دانشگاه هر ساله سعی می شود دانشجویان بیشتر به چالش و یافتن راه هایی برای حل مشکلات موجود در عصر جدید باشند و بیشتر به صورت میان رشته ای کار می کند.
جالب است بدانید اعتبار تحقیقات و آموزش این دانشگاه در حدی است که آزمایشگاه پیشرانه جت مربوط به ناسا توسط این دانشگاه اداره می شود. همچنین این دانشگاه برای هنرجویان در زمینه های تئاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی امکانات بسیار خوبی را فراهم کرده است. این دانشگاه با اینکه از دانشگاه های خصوصی است اما به بیش از نیمی از دانشجویان خود کمک هزینۀ تحصیلی پرداخت می کند و این کمک هزینۀ حدود 38983 دلار آمریکاست. نشان اختصاصی این دانشگاه سگ آبی است که نمادی از مهندسی طبیعت می باشد.
بیشتر بخوانید: مزایای تحصیل در آمریکا
دانشگاه کمبریج انگلستان
دانشگاه کمبریج در بریتانیا در کنار رودخانه کَم قرار دارد که رتبۀ سوم در لیست بهترین دانشگاهای جهان را کسب نموده است. این دانشگاه نیز مانند آکسفورد از قدیمی ترین دانشگاه ها در ناحیۀ انگلیسی زبان است و از نظر قدمت جهانی نیز دقیقاً بعد از آکسفورد قرار می گیرد. سیستم تحصیلی کمبریج به صورت کالجی است و دانشجویان آن می توانند در هر کالج مورد علاقۀ خود تحصیل، استراحت و زندگی کنند. سالیانه حدود 18000 دانشجو در این دانشگاه به تحصیل مشغول می شوند. جالب است بدانید که کمبریج 31 دانشکده دارد که 2 عدد از آن ها فقط مخصوص خانم ها می باشد. به علاوه بیش از 150 دپارتمان دانشگاهی دارد. آیزاک نیوتن و جان هاروارد از افراد تأثیرگذار در تأسیس این دانشگاه بوده اند. در برخی گزارشات نیز آمده است که هیچ دانشگاهی در دنیا به اندازه کمبریج در تغییر جهان نقش ایفا نکرده است.
دانشگاه استنفورد آمریکا
دانشگاه استنفورد چهارمین دانشگاه از بهترین دانشگاهای جهان است که در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو در کالیفرنیای آمریکا احداث شده است. این دانشگاه از نظر اقتصادی نقش بسیار پر رنگی را در اقتصاد سیلیکون ولی در کالیفرنیا داشته است. زیرا بسیاری از شرکت های معتبر در زمینه (IT) به وسیلۀ فارغ التحصیلان این دانشگاه تأسیس شده اند. از جمله این شرکت ها می توان به گوگل، یاهو، سیسکو و موارد مشابه اشاره کرد. دانشجویان این دانشگاه در 60 دوره از مسابقات جهانی نوبل موفق به دریافت جایزۀ نوبل شده اند و تاکنون هفت بار نیز مدال فیلدز جهانی را دریافت نموده است. تقریباً 16 هزار دانشجو به صورت سالیانه در این دانشگاه در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند. به دلیل ورود دانشجویان مقاطع ارشد از سایر دانشگاه ها به این دانشگاه، تعداد دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی در آن بیشتر از کارشناسی است.
سالانه حدود 1.22 میلیارد دلار در این دانشگاه برای کارهای تحقیقاتی هزینه می شود و بیش از 5000 پروژۀ تحقیقاتی آن در حال اجرا می باشند. ورود به استنفورد اصلاً کار آسانی نیست و تنها دانشجویانی در این دانشگاه پذیرش می شوند که بتوانند توانایی های خود را اثبات کنند.
بیشتر بخوانید: نکاتی کلیدی درخواست پذیرش از دانشگاه های آمریکا
مؤسسۀ فناوری ماساچوست آمریکا
پنجمین رتبه از لیست بهترین دانشگاهای جهان در سال 2020 به مؤسسۀ فناوری ماساچوست تعلق گرفته است. این مؤسسه در اواسط قرن 19 میلادی تأسیس شده و از همان ابتدا سعی کرده است با کمک هزینه های مختلف از دانشجویان با استعداد که در مضیقۀ مالی هستند حمایت کند تا جهان بتواند از دانش و استعداد آن ها استفاده کند. این دانشگاه در شهر کمبریج در ایالت ماساچوست آمریکا قرار دارد اما بیشتر با نام اِم آی تی (MIT) شناخته می شود. می توان گفت از نظر فنی و مهندسی این دانشگاه در رتبۀ اول قرار دارد و بهترین دانشگاه مهندسی در جهان است. اما ورود به این دانشگاه کار هر کسی نیست و سالیانه تنها 8 درصد از متقاضیان ورود به آن پذیرش می شوند. معمولاً فارغ التحصیلان این دانشگاه در شرکت های بسیار معتبر جهانی مانند گوگل، آمازون و اپل مشغول به کار هستند.
سایر دانشگاه های جهان که در رتبه بالایی قرار دارند!
تا اینجا 5 دانشگاه برتر جهان که از هر نظر در رتبۀ بالایی قرار دارند به شما معرفی شد. اما هزاران دانشگاه در کشورهای مختلف جهان وجود دارد. بنابراین تا رتبۀ 100 جهانی هر دانشگاهی که وجود داشته باشد جزء بهترین ها محسوب می شود و ورود به آن ها آرزوی هر جوان عاشق علم، تحصیل و مدرک معتبر دانشگاهی است. در ادامه تعداد دیگری از دانشگاه ها که در جهان رتبه های بالایی دارند را به شما معرفی خواهیم کرد.
دانشگاه هاروارد آمریکا
دانشگاه هاروارد در سال 1636 در کمبریج تأسیس شد و در حال حاضر یکی از بهترین دانشگاهای جهان است. این دانشگاه در 49 دوره از مسابقات نوبل توانست جایزۀ نوبل را دریافت کند. همچنین دارای 32 مقام کشوری و 48 جایزه پولیتزر می باشد. این دانشگاه در رشته های پزشکی و حقوق و کسب و کار بسیار بالا می باشد و بزرگ ترین کتابخانۀ دانشگاهی دنیا را دارد. برخی از دانشجویان موفق این دانشگاه کوئینسی آدامز، هلن کلر، تئودور روزولت، بیل گیتس و میشل اوباما هستند.
دانشگاه کالیفرنیا آمریکا
دانشگاه کالیفرنیا در ایالت کالیفرنیا قرار گرفته که در سال 1867 تأسیس شده و از نظر علمی در رتبه بالایی قرار دارد. این دانشگاه تاکنون 30 مرتبه موفق به دریافت جایزۀ نوبل شده است و افرادی مانند استیو وازنیاک، گرگوری پک و جنت یِلن از فارغ التحصیلان این دانشگاه هستند.
دانشگاه شیکاگو آمریکا
دانشگاه شیکاگو در رشته های علوم پایه جزء دانشگاه های سرآمد جهان است و افرادی مانند جیمز دی واتسون که کاشف (DNA) بوده است و میلتون فریدمن اقتصاددان بزرگ دنیا در این دانشگاه به تحصیل پرداخته اند.
دانشگاه میشیگان آمریکا
دانشگاه میشیگان یکی از قدیمی ترین دانشگاه های دنیاست که در سال 1817 تأسیس شده است. در این دانشگاه رشته های مختلف مانند علوم انسانی، جامعه شناسی، مهندسی، فناوری، ریاضی، حقوق، پزشکی و دندانپزشکی ارائه می شود. سالیانه افراد زیادی از سراسر دنیا برای ثبت نام در این دانشگاه به مهاجرت تحصیلی روی می آورند.
بیشتر بخوانید: اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا
دانشگاه کلمبیا آمریکا
دانشگاه کلمبیا یکی از دانشگاه های خصوصی شهر منهتن نیویورک است که در سال 1754 بنا شده است. تاکنون دانشجویان این دانشگاه بسیار معتبر توانسته اند 125 جایزۀ پولیتزر و 39 جایزۀ اسکار داشته باشند. جالب است بدانید 3 تا از رئیس جمهورهای بزرگ نیز از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
دانشگاه ییل آمریکا
وجه تسمیۀ نام این دانشگاه پوشیده شدن ساختمان دانشگاه های این ناحیه با پیچک بوده است. هنوز هم دانشگاه ییل یکی از دانشگاه های مطرح آمریکاست که به سطح بالای کیفیت در آموزش مشهور است. این دانشگاه بسیار قدیمی بوده و در سال 1701 بنا شده است. دانشکدۀ حقوق و مرکز پژوهشی آن در سطح جهان مطرح است. از دانشجویان مطرح این دانشگاه می توان به هیلاری کلینتون، الیور استون و مریل استریپ اشاره کرد.
دانشگاه پرینستون آمریکا
دانشگاه پرینستون با اینکه یکی از برترین دانشگاه های جهان است همۀ رشته های مهم را ندارد. مثلاً رشته های حقوق، پزشکی و کسب و کار در این دانشگاه ارائه نمی شود. اما مزیت برتر آن در جهان ایده های پژوهش محور آن می باشد. این دانشگاه در رشته های علوم انسانی، جامعه شناسی، علوم تجربی و مهندسی در مقطع کارشناسی و پایین تر دانشجو می پذیرد. بنابراین افراد برای ادامه تحصیل بعد از مقطع لیسانس باید به دانشگاه دیگری بروند. یکی از دانشجویان برتر این دانشگاه مریم میرزاخانی بود که مدتی هم به عنوان استادیار در این دانشگاه به تدریس پرداخته بود.
دانشگاه کرنل آمریکا
دانشگاه کرنل در شمال ایالت نیویورک قرار دارد و دارای چندین مرکز پژوهشی و تحقیقاتی به صورت میان رشته ای در زمینه های بسیار مهم مانند نانو فناوری، ژن شناسی و زیست فناوری می باشد. این دانشگاه از نظر پزشکی در رتبۀ بسیار بالایی در سطح جهانی قرار دارد.
دانشگاه لسآنجلس آمریکا
دانشگاه لس آنجلس به دانشگاه یوسی ال ای (UCLA) نیز معروف است که نسبت به سایر دانشگاه های موجود در آمریکا متقاضیان بیشتری دارد. با اینکه قدمت این دانشگاه از 100 سال هم کمتر است اما تاکنون 13 بار برنده جایزۀ نوبل شده و 3 جایزه پولیتزر و 1 جایزه فیلدز نیز توسط دانشجویان برتر این دانشگاه دریافت شده است. در نتیجه از نظر سطح علمی جزء بهترین دانشگاهای جهان محسوب می شود.
دانشگاه ویسکانسین – مدیسون آمریکا
این دانشگاه نیز از دانشگاه های برتر آمریکاست که بیشتر در زمینۀ معماری مشهور است. چنان که افراد معروف جهان در معماری مانند فرانک لوید رایت در این دانشگاه تحصیل کرده است. همچنین هوانورد آمریکایی چارلز لیندبرگ، پدر وارک های ملی آمریکا، جان موییر و جویس کارول اوتز نویسنده از دیگر فارغ التحصیلان دانشگاه ویسکانسین – مدیسون هستند که در سطح جهانی مشهور شده اند. سالیانه افراد زیادی از سرتاسر دنیا برای ثبت نام در این دانشگاه به مهاجرت تحصیلی روی می آورند.
دانشگاه تورنتو کانادا
تورنتو یکی از شلوغ ترین شهرهای کاناداست که به دلیل رفاه بالا و سطح آموزشی مطلوب، سالیانه متقاضیان زیادی برای مهاجرت دارد. با اینکه بیشتر دانشگاه های کانادا از نظر آموزشی در سطح بالایی هستند اما دانشگاه تورنتو برترین دانشگاه کل کانادا می باشد که سالیانه بیش از 80 هزار دانشجو، 20 هزار کارمند و 530 هزار دانش آموخته از سراسر دنیا و خود کانادا پذیرش می کند که در این کشور بیشترین مهاجر تحصیلی را به خود اختصاص داده است. بنابراین، این دانشگاه بسیار وسیع است و شانس پذیرش در آن نسبت به دانشگاه های کوچک بیشتر است. این دانشگاه بیش از 700 رشته در مقطع کارشناسی و 200 رشته در مقطع ارشد دارد که تقریباً تمام رشته های تحصیلی دنیا را در بر می گیرد.
دانشگاه منچستر انگلستان
دانشگاه منچستر از دانشگاه های مطرح در سطح جهانی است که افرادی مانند ماری استوپز در این دانشگاه تحصیل کرده اند. ماری استوپز به عنوان پیشگام در حوزۀ تنظیم خانواده و فعالیت در زمینۀ حقوق زنان در دنیا شناخته می شود. الن تورینگ نیز که یکی از مؤسسان علوم رایانه و هوش مصنوعی است از این دانشگاه فارغ التحصیل شده است.
دانشگاه دوک آمریکا
دانشگاه دوک یکی از دانشگاه های خصوصی غیر انتفاعی مطرح در جهان است که در دورهام کارولینای شمالی قرار دارد. این دانشگاه در سال 1938 توسط مسیحیان متدیست (پیروان کلیسای متدیست) و مسیحیان فرقۀ کوئِکر تأسیس شده است. این دانشگاه بیشتر به دلیل سطح بالای آموزشی در رشته های پزشکی و حقوق توانسته جزء بهترین دانشگاهای جهان باشد.
دانشگاه نیویورک آمریکا
این دانشگاه در زمینۀ هنر نمایشی تخصص بسیار بالایی دارد و در گرینویچ ویلج واقع شده است. افراد دوستدار هنر نمایشی و تئاتر علاقه زیادی به تحصیل در رشته های فیلم، تلویزیون و نمایش در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دارند. این دانشگاه همچنین رشتۀ رقص را نیز ارائه می دهد و در این زمینه نیز معروف است. دانشگاه نیویورک از نظر پزشکی و حقوق نیز در سطح بالایی قرار دارد.
دانشگاه جان هاپکینز آمریکا
دانشگاه جان هاپکینز به دلیل منحصر به فرد بودن در رشته های پزشکی در سطح جهان مطرح شده است. زیرا برنامه های آموزشی بسیار خلاقانه ای در رشته های بیولوژی، زیست پزشکی، مهندسی، علوم انسانی، روابط خارجی و نویسندگی دارد.
دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا
دانشگاه پنسیلوانیا یکی از دانشگاه های خصوصی است که در سال 1740 به وسیلۀ فردی به نام بنجامین فرانکلین تأسیس شد. علت شهرت این دانشگاه در سطح جهانی این است که تاکنون 35 جایزۀ نوبل توسط دانشجویانش دریافت شده است. همچنین دو نفر از دانشجویانش به مقام ریاست جمهوری رسیده و 25 نفر از دانشجویانش در رشته های تحصیلی خود میلیاردر شده اند.
دانشگاه مینه سوتا آمریکا
دانشگاه مینه سوتا یکی از بزرگ ترین دانشگاه های جهانی است که 80 دانشکده و 325 مرکز پژوهشی دارد. در نتیجه از نظر امکانات رتبه بسیار بالایی دارد. همچنین در رشته های پزشکی یکی از دانشگاه های مطرح جهان است و در زمینۀ تحقیقات عالی پیشرو است.
دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو آمریکا
این دانشگاه در کنار اقیانوس آرام در جنوب کالیفرنیا تأسیس شده است و یکی از بهترین و مجهزترین مراکز پژوهشی در آمریکا محسوب می شود. پژوهش های دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو بیشتر در زمینۀ تغییرات آب و هوایی، تحرکات اجتماعی معروف، نانو فناوری و ریز اندامگان انسان است.
دانشگاه سوربن فرانسه
دانشگاه سوربن در کشور فرانسه در شهر پاریس واقع شده است که بیشتر در رشته هایی مانند ادبیات، زبان، مطالعۀ تمدن، علوم انسانی و هنری فعالیت دارد. در قدیم سوربن یکی از 5 دانشگاه برتر جهان بوده است اما در حال حاضر دانشگاه های دیگر که در قسمت اول مقاله توضیح دادیم توانسته اند گوی سبقت را از آن بربایند.
دانشگاه نورث وسترن آمریکا
دانشگاه نورث وسترن در شیکاگو پژوهش های بسیار مهمی را از نظر مالی حمایت می کند که مبلغی بالغ بر 10.5 میلیارد دلار می باشد. از جملۀ این پژوهش ها می توان به پژوهش های مرکز سلامت جهانی اشاره کرد. کتابخانۀ این دانشگاه بسیار غنی است و شامل بیش از 5 میلیون جلد کتاب می باشد. همچنین در زمینۀ ورزشی 19 تیم ورزشی مهم در لیگ دانشگاهی آمریکا دارد. در نتیجه کاملاً قابل باور است که یکی از بهترین دانشگاهای جهان باشد.
دانشگاه مک گیل کانادا
دانشگاه مک گیل در شهر مونترال در کانادا قرار دارد که دانشجویان فارغ التحصیل آن بیشتر از سایر دانشگاه ها توانسته اند بورسیۀ رُدز را دریافت نمایند. این دانشگاه 300 نوع مدرک را ارائه می دهد و سالیانه بیش از 41 هزار دانشجو در آن به تحصیل مشغول هستند.
دانشگاه واشنگتن آمریکا
دانشگاه واشنگتن در سیاتل قرار دارد که به دلیل اعتبارش در رشته های پزشکی، مهندسی، کسب و کار، حقوق، علوم اجتماعی و کشاورزی جزء بهترین دانشگاهای جهان شده است.
دانشگاه تگزاس آمریکا
دانشگاه تگزاس یکی از بزرگ ترین دانشگاه های جهان است که سالیانه 51 هزار دانشجو در آن به تحصیل مشغول هستند و از نظر نظام دانشگاهی در آمریکا بسیار مطرح است. از جمله فارغ التحصیلان این دانشگاه می توان به راجز کلمنس (بازیکن بیسبال آمریکایی)، متیو مک کاناهی (بازیگر برندۀ اسکار)، مری لو رتون (ژیمناست آمریکایی) و رکس تیلرسون (دولت مرد و مدیر کسب و کار آمریکایی و شصت و نهمین وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا) اشاره کرد.
دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا
این دانشگاه در ونکوور کانادا است که یکی از بهترین دانشگاهای جهان محسوب می شود. دانشجویان دانشگاه بریتیش کلمبیا تاکنون موفق به دریافت 7 نوبل، 65 مدال المپیک و 70 بورسیۀ رُدز شده اند. این دانشگاه در رشته هایی مانند پزشکی، علوم اجتماعی، اقتصاد، کسب و کار و کشاورزی از سطح آموزشی بالایی برخوردار است.
کالج سلطنتی لندن انگلستان
با اینکه نام سلطنتی روی این دانشگاه است اما عمومی بوده و در سال 1828 تأسیس شده است. این دانشگاه به لحاظ کشف هایی که در زمینه (DNA)، لقاح مصنوعی، همسان سازی و همچنین تلویزیون و تلفن داشته، معروف شده است.
سخن آخر
همان طور که ملاحظه کردید دانشگاه های زیادی در جهان در رتبه های بالای 50 قرار دارند که بیشتر آن ها در آمریکا و کانادا و انگلستان هستند. به همین دلیل کشورهای کانادا و انگلیس از نظر آموزشی در جهان مطرح بوده و متقاضیان زیادی برای ورود به دانشگاه ها دارند. شما نیز اگر تصمیم دارید برای ادامه تحصیل از یکی از این دانشگاه ها پذیرش دریافت کنید اما هنوز سؤالاتی در ذهنتان مانده است میتوانید با شماره تلفن 02141276 تماس حاصل نمایید و یا با پر کردن فرم مشاوره رایگان از دانش کارشناسان مجرب مؤسسۀ آرمان من در این زمینه بهره مند شوید.