پذیرش تحصیلی کاناداکانادا

دانشگاه‌ های کانادا پر از اسکالرشیپ‌های فول‌فاند

دانشگاه های کانادا جز برندترین دانشگاه ها در دنیا هستند. چرا؟ آمار می گوید. طبق آمار منتشر شده کانادا سومین مقصد محبوب دنیا در میان دانشجویان بین المللی است. به خصوص برای ایرانیان! جالب است بدانید که در سال 2021 از میان کشورهایی که بیشترین تعداد دانشجویان خارجی را در کانادا داشتند، ایران رتبه چهارم را کسب کرده است. بازم چرا؟ ابتدا به دو دلیل عده بپردازیم. اولا دانشگاه های کانادا بیشترین اسکالرشیپ ها را در دنیا دارند. دوما قوانین مهاجرت تحصیلی به کانادا بسیار راحت تر از سایر کشورها هستند.

بازم هست! امکانات علمی و رفاهی غیر قابل تصوری در دانشگاه های کانادا وجود دارند. دلیل آن هم واضح است. دانشگاه های کانادا پژوهش محور هستند و به همین خاطر هزینه زیادی برای پروژه های تحقیقاتی مصرف می کنند. همین موضوع باعث شده که دانشگاه های کانادا جز معتبرترین دانشگاه ها در رتبه بندی های مختلف جهانی باشند. در دانشگاه های کانادا تنوع رشته بسیار بالاست. رشته هایی هستند که در دانشگاه های داخل نشنیده ای! در نتیجه حق انتخاب شما بسیار بالاتر می رود. با این اوصاف برای هر رزومه ای قطعا یک جا در میان این همه انتخاب متنوع در دانشگاه های کانادا پیدا می شود.

دانشگاه تورنتو

این دانشگاه که اولین در میان دانشگاه های کانادا و بیست و ششمین در میان دانشگاه‌های دنیاست طرفداران زیادی در میان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارد. دانشگاه تورنتو در سال 1827 در شهر تورنتو تاسیس شده است. برای جویندگان اسکالرشیپ باید گفت که این دانشگاه بیشترین اسکالرشیپ های تحقیقاتی کانادا را به خود اختصاص می دهد. در این دانشگاه انتخاب های زیادی وجود دارند چون 700 برنامه تحصیلی برای کارشناسی و 200 برنامه تحصیلی برای تحصیلات تکمیلی فراهم هستند. این برنامه ها در 16 دانشکده این دانشگاه ارائه می شوند. با همین آمار روشن است که دانشگاه های کانادا برای همه با هر پیشینه ای، جا دارند.

کتابخانه های دانشگاه تورنتو سومین سیستم بزرگ کتابخانه علمی در شمال قاره آمریکا را دارند. همین بس که این کتابخانه ها 12 میلیون کتاب پرینت شده در اختیار دانشجویان قرار می دهند. از افتخارات این دانشگاه باید گفت که 5 نخست وزیر کانادا و 17 قاضی در دادگاه های کانادا از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند. همچنین اولین میکروسکوپ الکترونی در دانشکده فیزیک این دانشگاه ساخته شد. از طرفی کشف انسولین برای اولین بار در سال 1921 در دانشگاه تورنتو صورت گرفته است. دانشگاه های کانادا در سطوح علمی و البته تحقیقاتی حرف زیادی برای گفتن دارند. شما می توانید برای مشاوره رایگان با کارشناسان مای آرمان با شماره زیر تماس بگیرید. مشاوران مای آرمان تیمی از افراد با تحصیلات بین المللی هستند که در کشورهای دیگر تحصیل، کار و زندگی کرده اند.

مشاوره رایگان  پذیرش و ویزا

دانشگاه مک گیل

این دانشگاه رتبه دوم در بین دانشگاه های کانادا و رتبه  بیست و هفتم در جهان را دارد و در مونترال کانادا واقع است. دانشگاه مک گیل در سال 1821 تاسیس شده و حدود 300 رشته تحصیلی برای ارائه دارد. همچنین کتابخانه اصلی این دانشگاه 13 شاخه مختلف دارد. مک گیل جز دانشگاه های کاناداست که بین دانشجویان بین المللی پر طرفدار است و از 150 کشور دنیا دانشجوی خارجی دارد. افراد بسیار موفقی از این دانشگاه فارغ التحصیل شدند از جمله 16 میلیاردر، 3 نخست وزیر کانادا، 10 برنده گرمی، 13 برنده ایمی و دانشمند معروف فیزیک، ارنست رادرفورد. شاید شما بعدی باشید پس دانشگاه های کانادا را دست کم نگیرید!

دانشگاه مک گیل 24 دانشکده دارد و با 160 دانشگاه دنیا برای تبادل دانشجو قرارداد دارد. به این صورت که دانشجویان مک گیل می توانند یک یا دو ترم از دوران تحصیل خود را در یکی از این 160 دانشگاه بگذرانند. شما می توانید مطالب مفید دیگر مربوط به کانادا را در وبسایت مای آرمان مطالعه کنید. همچنین با توجه به ابزارهای جدید طراحی شده در وبسایت مای آرمان می توانید دوره های تحصیلی مناسب با رزومه خود را  به کمک فیلترهای دقیق پیدا کنید.

دانشگاه بریتیش کلمبیا

دانشگاه بریتیش کلمبیا در سال 1908 تاسیس شده است و در حال حاضر سومین از میان دانشگاه های کانادا و چهل و ششمین دانشگاه دنیا طبق رتبه بندی جهانی است. در سال گذشته این دانشگاه بودجه 759 میلیون دلاری را برای تحقیقات دانشگاهی هزینه کرده است که شامل 8000 پروژه تحقیقاتی است! این ارقام به راحتی ثابت می کنند که چرا کانادا بیشترین اسکالرشیپ ها را دارد. از فارغ التحصیلان این دانشگاه می توان به 3 تن از نخست وزیران کانادا اشاره کرد. کتابخانه مرکزی این دانشگاه شامل 15 شاخه است و از امکانات متفاوت این دانشگاه می توان به دوره های 2 مدرکی اشاره کرد. این دوره ها برای رشته های خاصی هستند و به این صورت است که شما با گذراندن 4 سال 2 مدرک کارشناسی دریافت می کنید که یکی از دانشگاه بریتیش کلمبیا و دیگری از دانشگاهی در فرانسه می باشد.

این دانشگاه با 200 دانشگاه دیگر قرارداد تبادل دانشجو دارد. از جمله دانشگاه واشنگتن، دانشگاه سیدنی و دانشگاه ETH زوریخ. در مورد خوابگاه نیز باید گفت که یکی از خوابگاه های این دانشگاه برای 10041 دانشجو ظرفیت دارد و تا سال 2028 قرار است 6400 تخت جدید به این مجموعه اضافه شود. پس نگران خوابگاه در این دانشگاه نباشید!

دانشگاه آلبرتا

این دانشگاه در سال 1908 تاسیس شده است و مطابق رتبه بندی جهانی QS در سال 2022 دارای رتبه 126 در دنیا و رتبه 5 در دانشگاه های کاناداست. دانشگاه آلبرتا دارای 18 دانشکده است که 400 دوره تحصیلی ارائه می دهند. این دانشگاه دومین کتابخانه بزرگ کانادا را دارد و در کل 5 پردیس دارد که شامل 150 ساختمان است. دانشگاه آلبرتا سالانه 500 میلیون دلار برای پروژه های تحقیقاتی هزینه می کند. این دانشگاه دارای 100 انستیتوی علمی است که در ارتباط مستقیم با صنعت فعالیت می کنند. این یعنی فارغ التحصیلان با مهارت و آماده استخدام! از امکانات ورزشی این دانشگاه می توان به زمین بسکتبال، کریکت، فوتبال، گلف، هاکی، راگبی، تنیس، والیبال، کشتی و استخر اشاره کرد. جالب است بدانید دانشگاه آلبرتا جز دانشگاه های پیشتاز در تحصیل آنلاین است.

دانشگاه مک مستر

این دانشگاه رتبه ششم در کانادا و رتبه صد و چهلم را در دنیا دارد. سال تاسیس این دانشگاه 1887 می باشد و شامل 6 دانشکده است. افراد زیادی برای ادامه تحصیل در کانادا به این دانشگاه می آیند. از جمله دانشجویان بین المللی که از 138 کشور دنیا در حال تحصیل در مک مستر هستند. این دانشگاه 4 کتابخانه دارد که 140 نفر در این کتابخانه ها کار می کنند. از نظر خوابگاه، دانشگاه مک مستر دارای 12 خوابگاه با ظرفیت 3685 دانشجوست که شامل 20 فروشگاه سرو غذا نیز می باشند.

نکته خاص در مورد این دانشگاه این است که کافه مخصوص گیاهخواران نیز در کنار کافه های معمولی سرویس می دهند. این دانشگاه از نظر تحقیقات جز زبانزدها در میان دانشگاه های کاناداست. طبق آمار به ازای هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی، این دانشگاه 68900 دلار هزینه تحقیقات می کند. همچنین به ازای هر استاد دانشگاه مک مستر 369400 دلار هزینه تحقیقات می شود. این ارقام نشان دهنده اهمیت و جدیت تحقیقات در این دانشگاه هستند.

سخن پایانی

دانشگاه های کانادا هیچ کس را ناامید نمی کنند. در این دانشگاه ها همیشه خبرهای خوب و سورپرایزهای فراوان به راه است. شما می توانید برای کلی اسکالرشیپ با شرایط متنوع اقدام کنید. از آنجایی که دانشگاه های کانادا علاقه شدیدی به تحقیقات دارند، برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی بهترین هستند. از طرفی کلی رشته مختلف و حتی دوره های بین رشته ای در این دانشگاه ها پیدا می شوند که شانس قبولی شما را بالا می برند. جدای از این ها، قوانین مهاجرت تحصیلی به کانادا بسیار هموار است. در نتیجه شما برای ویزای تحصیلی کانادا و سپس اقامت کانادا خیالتان راحت است. پس زمان را از دست ندهید و برای این همه امکانات و محاسن یک وقت مشاوره از یک موسسه مهاجرت تحصیلی بگیرید.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

‫10 دیدگاه ها

  1. سلام. به نظر شما بهترین مقطع تحصیلی برای گرفتن بورسیه از دانشگاه های کانادا کدومه؟ با تشکر

    1. زهره عزیز
      مقطع دکتری برای گرفتن بورسیه از بقیه مقاطع مناسب تر هست.

  2. سلام. من در دانشگاه آزاد تحصیل کردم. می تونم از دانشگاه تورنتو پذیرش بگیرم؟

    1. هادی عزیز
      بله. البته باید رزومه تون رو قوی کنید. با داشتن نمره زبان بالا و مقالات بین المللی می تونید این کار رو بکنید.

    1. آرمان عزیز
      باید رزومه تون رو قوی کنید. معدل بالا، نمره زبان بالا، مقالات بین المللی، شرکت در سمینارهای بین المللی، تالیف و ترجمه، سابقه کار و … می تونه رزومه شما رو قوی کنه.

    1. صدف عزیز
      بیشتر کورس های دکتری در دانشگاه های کانادا بورسیه دارند. البته برای گرفتن این بورسیه باید رزومه قوی داشته باشید.

  3. من خیلی به کاندا علاقه دارم و دوست دارم در دانشگاه های کانادا تحصیل کنم. به نظر شما تمرکزم رو بذارم روی استخراج مقاله از پایانامه یا زبان؟

    1. سیمین عزیز
      هر دو این موارد مهم هستند.
      اما توجه داشته باشید که نمره زبان از شروط اولیه برای پذیرش هست.
      اما داشتن مقاله رزومه شما رو قوی تر می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا