آمریکا

کار در آمریکا

مهاجرت به آمریکا رؤیای بسیاری از افراد است. کسانی که آمادهٔ سخت تلاش کردن هستند به آمریکا مهاجرت می کنند. با این حال سفر به کشوری متفاوت با فرهنگ های متفاوت، چالش برانگیز خواهد بود. به همین دلیل پیدا کردن یک شغل مناسب همانند پیدا کردن شغل در کشور خودتان نیست. بنابراین ما برایتان مطلبی در این مورد فراهم کرده ایم.

بهترین مکان برای جست و جوی شغل در آمریکا کجاست؟

قبل از هر چیز باید مطلع باشید که برای کار در آمریکا نیاز به داشتن اجازهٔ کار، اقامت و زندگی در این کشور هست. به نوعی دیگر، شما باید گرین کارت یا ویزای کاری معتبر داشته باشید. با هر یک از این دو می توانید مشغول به کار شوید. پس از دریافت ویزا و ورود به آمریکا شما تصمیم به مستقر شدن می گیرید. این تصمیم در پیدا کردن شغل اثر گذار است. چرا که محل زندگی شما یکی از مکان های مناسب برای جست و جوی کار است. خبر خوب این است که دیدگاه مثبتی به مهاجران جویای کار در آمریکا وجود دارد و از سال 2007 تا به الان، کمترین میزان بیکاری در میان مهاجران متعلق به سال های اخیر بوده است. برای یافتن کار آشنایی با محیط و بازار های در حال رشد خیلی مهم می باشد. بخش سلامت و بهداشت، خدمات و آموزشی همواره نیازمند نیروهای تازه و با سواد هستند اما علاوه بر این ها بازار های رو به رشد دیگری وجود دارند که افراد را استخدام می کنند. این بازار ها به اختصار تایمز (TIMES) نامیده می شوند. تایمز مخفف خدمات مخابراتی (Telecommunications)، فناوری اطلاعات (Information Technology)، چند رسانه ای (Multimedia)، سرگرمی (Entertainment) و خدمات امنیتی (Security Services) می باشد. در اینجا بخش های مهم شغلی آمریکا را بررسی می کنیم:

  • بخش خدمات: بخش خدمات ستون اصلی اقتصاد کشور آمریکاست. تقریباً 80% افراد شاغل این کشور، در بخش خدمات مشغول به کار هستند. این بخش شامل حوزه های تجارت، حمل و نقل، تجارت بیمه، رسانه، بانکداری و همچنین بخشهای آموزش، ارتباطات و اطلاعات است. 

  •  صنعت: دومین غول اقتصاد آمریکا بخش صنعت آن است. ایالات متحده همواره در صنایع مختلفی از جمله مهندسی و حمل و نقل پیشگام بوده و این کشور در صنعت های دیگری مثل تراشه و نرم افزار، صنعت شیمیایی، تکنولوژی پزشکی، نفت و فرآورده های گازی و صنعت غذا نیز یکی از برترین های جهان و پیشرو است.

  •  تکنولوژی پیشرفته: معمولاً ایالت کالیفرنیا را به خاطر سرگرمی های شهر لس آنجلسش می شناسند اما در سیلیکون ولی (Silicon Valley) صنعت تکنولوژی پیشرفته است که برای این ایالت پول سازی می کند. تمام شرکت های بزرگ تکنولوژی مثل اپل (Apple)، گوگل (Google)، ادوب (Adobe)، ای بی (eBay) و فیسبوک (Facebook) در این دره قرار دارند. شرکت های بزرگ دیگری مثل مایکروسافت (Microsoft) و آمازون (Amazon) نیز در دیگر نقاط آمریکا قرار دارند که ممکن است ترجیح شما برای کار کردن باشند.

  •  توسعه و تحقیقات: اگر شما به کار کردن در بخش هایی مثل پزشکی، بخش توسعه و تحقیقاتی دارویی یا بیوتکنولوژی علاقه مند هستید می توانید در کارولینای شمالی با کمپانی (GlaxoSmithKline) همکاری کنید. در مریلند و واشنگتن دی سی نیز شرکت های زیادی وجود دارند تا در آن ها مشغول به کار شوید. در این مناطق ادارهٔ دارویی فدرال (FDA)، مؤسسهٔ ملی بهداشت (NIH) و کنوانسیون دارویی ایالات متحده (USP) را خواهید یافت که نیروهای جدیدی استخدام می کنند. بوستون ماساچوست قطب دارو و بیوتکنولوژی محسوب می شود و بیش از 100 شرکت در این بخش جای دارند. اگر می خواهید به جنوب آمریکا بروید، می توانید غول های نفتی مانند (ExxonMobil) را در هوستون تگزاس پیدا کنید.

بازار شغلی کشور ایالات متحده به بزرگی و متفاوتی خود این کشور است. پس همه چیز ممکن خواهد بود. فقط کافی است به جست و جو بپردازید و تصمیم بگیرید در کجا کار کنید. از گرین کارت خود نهایت استفاده را ببرید و در هر کجا که علاقهٔ بیشتری دارید مشغول به کار شوید. 

مشاغل پر طرفدار در آمریکا

معروفیت ایالات متحده آمریکا به بازار کار گسترده اش است. این کشور، سرزمین فرصت های کاری متفاوتی می باشد که به شما امکان یافتن شغل مورد علاقه تان را می دهد. طبق تحقیقات خود این کشور، در سال 2017 حدود 160 میلیون نفر که بالای 16 سال سن داشتند، مشغول به کار بوده اند. بخش خدمات بیشترین کارآفرینی را داشته است. اطلاعات نشان می دهد بخش خرده فروشی با 4,528,550 نفر فروشنده و 3,541,010 نفر صندوق دار بیشترین سهم را از این قسمت خدمات داشته اند. بعد از بخش خرده فروشی، صنعت فست فود و غذا با 3,426,090 کارمند تهیه غذا جایگاه دوم را دارد. این هم لیستی از مشاغل پر طرفدار آمریکا:

  • متصدی دفاتر

  •  پرستاران

  •  نمایندگان خدمات مشتری

  •  حمل و نقل و سهامداران

  •  پیشخدمت

  •  منشی ها

و در انتهای لیست مدیرانی قرار دارند که شغل و بیزینس شخصی خود را راه انداخته اند. این موضوع ثابت می کند مهاجران نیز فرصت کارآفرینی دارند و موفق خواهند شد، پس امیدوار باشید.
بازار کار در آمریکا رو به رشد است. در حال حاضر نرخ رشد شغلی این کشور 1.2 درصد می باشد، اما این عدد در ایالات ویلیامسون و تنسی به 5 درصد هم می رسد. با توجه به آمار و داده هایی که در سال 2015 تا 2016 جمع آوری شده اند 1.8 میلیون شغل اضافی در لس آنجلس کالیفرنیا ایجاد شده بود که نشان دهندهٔ بازار کار فوق العاده آمریکاست. پیش بینی می شود تا سال 2024 مشاغل زیر رشد خوبی در ایالات متحده داشته باشند:

  • تکنسین توربین های بادی

  • دستیاران کادر درمانی

  • دستیاران فیزیوتراپی

  • دستیاران بهداشت خانگی (پرستاران خانگی)

  • انواع تجارت

 

مشاغل پر درآمد در آمریکا

متوسط درآمد یک مرد شاغل در آمریکا سالی 51,212 هزار دلار است درحالیکه زنان سالانه به طور متوسط 40,742 هزار دلار حقوق می گیرند.

متأسفانه دستمزد ها در ایالات متحده بر اساس نژاد و جنسیت به همان اندازه متغیر هستند که بر اساس نوع شغل، جنسیت و نژاد شما برروی دستمزد دریافتی تان اثر گذار خواهد بود. پر درآمد ترین مشاغل در کشور آمریکا به شرح زیر است:
1. متخصص بیهوشی
میانگین درآمد سالانه: 246,330 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: دکتری، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: 18%
2. جراح
میانگین درآمد سالانه: 240,440 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: دکتری، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: 18%
3. متخصص زنان و زایمان
میانگین درآمد سالانه: 214,750 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: دکتری، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: 18%
4. روانپزشکان
میانگین درآمد سالانه: 182,700 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: دکتری، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: 16%
5. مدیران اجرایی
میانگین درآمد سالانه: 180,700 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: کارشناسی، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: 11%
6. مهندس نفت
میانگین درآمد سالانه: 147,520 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: کارشناسی، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: 26%
7. مهندس کامپیوتر و اطلاعات سیستمی (IT)
میانگین درآمد سالانه: 136,280 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: کارشناسی، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: 15%
8. وکیل
میانگین درآمد سالانه: 133,470 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: دکتری، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: 10%
9. خلبان پرواز های هوایی
میانگین درآمد سالانه: 131,760 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: کارشناسی، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: منفی 1%
10. مدیر فروش
میانگین درآمد سالانه: 126,040 هزار دلار، سطح تحصیلات مورد نیاز: کارشناسی، رشد پیش بینی شده تا سال 2022: 8%
به طور کلی در زمینه های فناوری و سیستمی، پزشکی و پیراپزشکی، مدیریتی و بازاریابی درآمد افراد بیشتر از دیگر مشاغل است.

میزان حقوق در هر یک از ایالت های آمریکا چقدر است؟

هنگامی که به اقامت و محل زندگی خود در ایالات متحده می اندیشید فاکتور های زیادی را باید در نظر بگیرید. آب و هوا، جمعیت و اماکن تفریحی از موضوعات قابل توجه است اما موارد دیگری مثل میزان درآمد شما در هر ایالت هم اهمیت دارد. چرا که با درآمد کمتر زندگی برای یک فرد مهاجر سخت خواهد بود. ما سعی کردیم متوسط درآمد افراد در سه ایالت کالیفرنیا، اوهایو و فلوریدا بررسی کنیم.

  • حسابدار

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 70,580$
متوسط درآمد در اوهایو: 60,420$
متوسط درآمد در فلوریدا: 60,010$

  • صندوقدار

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 20,600$
متوسط درآمد در اوهایو: 18,700$
متوسط درآمد در فلوریدا: 18,620$

  • کارگران ساختمانی

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 37,870$
متوسط درآمد در اوهایو: 35,240$
متوسط درآمد در فلوریدا: 34,810$

  • کارگران رستوران و فست فود

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 19,020$
متوسط درآمد در اوهایو: 18,190$
متوسط درآمد در فلوریدا: 18,330$

  • معلمان مقطع دبیرستان

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 67,530$
متوسط درآمد در اوهایو: 60,210$
متوسط درآمد در فلوریدا: 45,370$

  • خلبان پروازهای هوایی

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 127,680$
متوسط درآمد در اوهایو: 80,290$
متوسط درآمد در فلوریدا: 124,500$

  • پرستاران ثبت نام شده

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 94,310$
متوسط درآمد در اوهایو: 60,530$
متوسط درآمد در فلوریدا: 60,420$

  • کارکنان دبیرخانه ها

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 36,950$
متوسط درآمد در اوهایو: 31,660$
متوسط درآمد در فلوریدا: 29,230$

  • توسعه دهندهٔ نرم افزار

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 107,870$
متوسط درآمد در اوهایو: 80,810$
متوسط درآمد در فلوریدا: 78,190$

  • مددکار اجتماعی

متوسط درآمد در کالیفرنیا: 62,960$
متوسط درآمد در اوهایو: 43,710$
متوسط درآمد در فلوریدا: 57,310$
بررسی درآمد ده شغل مختلف در این سه ایالت نشان می دهد حقوق افراد در هر ایالتی متفاوت خواهد بود. برای مثال کالیفرنیا به تکنولوژی و شرکت های ابر قدرتش در این زمینه معرف جهان است، پس تعجبی نیست که یک توسعه دهندهٔ نرم افزار درآمد بیشتری در این ایالت داشته باشد. به طور کلی راه عاقلانه این است که قبل از هرگونه تصمیمی دربارهٔ محل زندگیتان، میزان درآمد خود را در هر ایالت بررسی کنید. 

نحوهٔ اپلای کردن برای یک شغل در ایالات متحدهٔ آمریکا

در طول جست و جوی خود برای یافتن شغل مورد نظرتان یک نکتهٔ اساسی وجود دارد، همواره شانس خود را امتحان کنید. چنانچه گزینهٔ خوبی به چشمتان آمد درخواستتان را ارسال کرده و منتظر بمانید. هدف اصلی این است که در نگاه اول برای شرکت یا کارفرما جذاب بنظر بیایید پس هنگام اپلای به محترمانه ترین شکل ممکن درخواستتان را بنویسید. چنانچه به مصاحبهٔ استخدامی رسیدید توانمندی ها و مهارت های خود را تمام و کمال توضیح دهید. در دنیای امروز بیشتر ثبت نام ها به صورت آنلاین ارسال و ثبت می شوند پس زیاد نگران نباشید. در آمریکا موارد لازم برای اپلای شغلی رزومه یا همان (CV) و یک نامهٔ تکمیلی (Cover letter) است. در این نامه شما علاوه بر موارد ذکر شده در رزومه توضیحاتی جزئی تر و دقیق تر دربارهٔ مهارت های خود ارائه می دهید و کارفرما را متقاعد می کنید که این شغل برای شما مناسب است. پیشنهاد ما به شما درست کردن یک لیست از مهارت های کاری و شخصی خودتان است. اینگونه راحت تر می توانید شغل مورد نظرتان را پیدا کنید. 

درخواست شغلی، رزومه یا (CV)

رزومهٔ شما باید بر اساس زمان و ناشناس باشد. موارد شخصی مثل مذهب، سن، وضعیت تأهل، امضاء و عکس هرگز در یک رزومهٔ آمریکایی قرار نمی گیرند. به عنوان یک قانون کلی رزومهٔ شما باید در یک صفحه جا شود و سابقهٔ کاری و اجرایی شما را نشان دهد. رزومه تان باید حاوی اطلاعاتی مثل سابقهٔ کاری حرفه ای، تحصیلات مرتبط، مهارت های فردی و اجتماعی شما باشد. در نوشتن رزومه بلند پرواز و جاه طلب باشید و به کارفرما یا شرکت ثابت کنید که متعهد خواهید بود.

هر رزومه در کشور آمریکا شامل موارد زیر است:

  • نام و نام خانوادگی

  • اهداف شغلی

  • تحصیلات

  • تجربیات کاری مرتبط

  • مهارت ها و تواناهایی ویژه و مرتبط

درخواست شغلی، نامهٔ تکمیلی (Cover letter)

در نوشتن این نامه می توانید خلاقانه تر و با آزادی بیشتر عمل کنید. معمولاً اولین جمله باید توجه خواننده را جلب کند که تا انتهای مطلب پیش برود. این نامه باید به طور خلاصه صلاحیت شما برای جایگاه شغلی درخواستی تان را اثبات کند. کارفرما پس از خواندن این نامه باید مجاب شود که شغل را به شما دهد. سعی کنید تعادل را میان فروتنی و اعتماد به نفس پیدا کرده و کلمات مناسب را پیدا کنید. هرگز دروغ نگویید و در توانایی های خود اغراق نکنید. این نامه مستقیماً به شخص شما اشاره می کند نه پروفایل شما در اینستاگرام یا لینکدین، پس در نوشتن آن تنها خود را در نظر بگیرید. تعهد کاری، استعداد، مهارت، تحصیلات خوب، فروتنی و صداقت نامهٔ شما را تکمیل می کند. 

ارسال درخواست شغلی به زبان انگلیسی

انگلیسی خیلی سریع به زبان اول دنیا تبدیل شد. به طوریکه برای انجام هرکاری، سفر به هرجایی و استفاده از هر وسیله ای شما به آن نیاز دارید. قطعاً در کشوری انگلیسی زبان مثل آمریکا، یکی از معیار های سنجش شما مهارتتان در زبان انگلیسی است. استفاده از کلمات موقع اپلای کردن برای یک شغل بسیار مهم می باشد. منظور خود را واضح بیان کنید ولی از کلمات پیچیده و عجیب هم استفاده نکنید. در همین راستا یک سری باید ها و نباید ها برایتان نوشته ایم که ممکن است مفید واقع شوند.

باید ها:

  • در درخواستتان از سبک نوشتاری مخصوص به خود استفاده کنید. سعی کنید از عبارات بهتر به جای کلمات جداگانه بهره بگیرید. برای مثال «کار کردن نزدیکانه» را می توان با عبارت «روابط محرک» جایگزین کرد. 

  • نحوهٔ توصیف مهارت ها حائز اهمیت است. مشتری مدار، خونسرد، حلال موقعیت های استرس زا، شنوندهٔ صبور، آمادهٔ یادگیری. تمامی این توصیفات ساده، کوتاه و دقیق هستند. هرکدام از این ها یک مهارت را بدون هیچ توضیحات اضافه ای توصیف می کنند.

  • خود را مشتاق نشان دهید. از جملاتی مثل: «مشتاقانه ذکر می کنم …» یا «مفتخر هستم که …» استفاده کنید.

  • مؤدبانه و محترمانه سؤال کنید و دربارهٔ پاسخ درخواستتان خواستار اطلاعات شوید. 

  • همیشه اطلاعات درون درخواست را به شخص مشخصی مرتبط کنید. استفاده از (Dear) قبل از نام یا نام خانوادگی مناسب خواهد بود.

نباید ها:

  • رزومه یا نامه تان را با جملاتی مثل: «من درحال ثبت درخواست برای شرکت … در تاریخ … هستم» شروع نکنید. 

  • سعی کنید از اول شخص مفرد تا حد ممکن استفاده نکنید.

  • از عبارات و کلماتی که بار منفی دارند استفاده نکنید.

  • خلاصه نویسی ممنوع! (Can't=can not, won't=will not, don't=do not)

پس از نوشتن و ارسال درخواست پیگیر وضعیت درخواست نامه تان باشید و منتظر بمانید. 

مصاحبهٔ شغلی

استرس داشتن کاملاً طبیعی است. چرا که این اولین فرصت شما برای اثر گذاری بر روی طرف مقابلتان خواهد بود. معمولاً مصاحبه ها دو بخش دارند. بخش اول زمان کمی است که دربارهٔ خودتان و معرفی به شرکت خواهد بود و بخش دوم توضیحاتی پیرامون مهارت ها، تجربیات و دانشتان است. در این قسمت از مصاحبه می توانید سؤالات خود را از کمپانی بپرسید. پیشنهاد ما به شما تمرین پیش از مصاحبه است. می توانید فضا را شبیه سازی کرده و برروی خود و جملاتتان کار کنید. نه تنها در آمریکا بلکه در تمام دنیا رایج نیست که بدون لباس رسمی به مصاحبهٔ شغلی بروید. ارتباط چشمی و حرکاتی هم تأثیر به سزایی در روند مصاحبه دارد. در آمریکا نوشتن نامهٔ تشکر پس از مصاحبه یک امر رایج است. این کار حرفه ای بودن شما را نشان داده و به مصاحبه کننده حس مثبتی نسبت به مصاحبه اش می دهد. نامهٔ تشکر 2 الی 3 روز بعد به صورت ایمیل یا کتبی باید ارسال شود. 

امضای قرارداد کاری

  • حقوق: برای امضاء قرارداد کاری در آمریکا چند مورد را بررسی کنید. ابتدا میزان درآمدی که برایتان در نظر گرفته اند را چک کنید.

به طور کلی حداقل حقوق در آمریکا بدون در نظر گرفتن ایالت، 7.25 دلار در هر ساعت است.

چنانچه درآمد شغل شما در یک ایالت بیشتر بود همان میزان حقوق را برای خود در نظر بگیرید.

  • امنیت شغلی: قوانین امنیت شغلی در ایالات متحده به سر سختی آلمان یا دیگر کشورهای اروپایی نیست. قوانین توسط دادگاه های فدرال و ایالتی تعیین شده و مورد بحث قرار می گیرند. در بیشتر شرکت ها مدت زمان اعلام قرارداد دو هفته است. بازار کار آمریکا انعطاف پذیر بوده و راه های زیادی را در اختیار چه کارفرما چه کارگر قرار می دهد. ممکن است شما جملاتی مثل «استخدام و اخراج پس از آن» اعتماد به نفس خود را از دست دهید اما مطمئن باشید کارفرمایان آمریکایی می دانند که استخدام طولانی مدت شما به نفع خودشان خواهد بود. 

  • تعطیلات: یک کارمند تمام وقت که هفته ای 35 تا 40 ساعت کار می کند، معمولاً ده روز تعطیلات با حقوق در سال خواهند داشت. تعداد این روزها به بزرگی و کوچکی شرکت هم بستگی دارد. برای مثال شرکت های کوچک توان پرداخت تعطیلات رسمی با حقوق را ندارند. برخی دیگر به کارکنان خود برای کار در تعطیلات، آخر هفته ها یا شیفت شب اضافه حقوق می دهند. 

مالیات در آمریکا

قوانین مالیاتی در آمریکا توسط جمهوری فدرال به طور سختگیرانه ای اجرا می شود. این قوانین توسط آژانس های دولتی، ایالتی و فدرال تعیین و عملی می شوند. هر شخصی باید با ارائهٔ اظهارنامهٔ مالیاتی مقدار مالیات سالانهٔ خود را (IRA) مشخص کند. قوانین مالیاتی در آمریکا به شرح زیر است:

  • هرکس که در آمریکا اقامت دارد چه شهروندان مهاجر چه دیگر شهروندان باید اظهارنامهٔ مالیاتی خود را ارائه دهند.

  • تمام درآمد های هر فرد از کل دنیا شامل پرداخت مالیات می شود.

  • بین برخی از کشورها و آمریکا یک قرارداد مالیاتی مضاعف وجود دارد مثل کشور آلمان، یعنی یک مالیات در کشور کسب شده محاسبه و یک مالیات دیگر در کشور آمریکا حساب می شود. 

  • شهروندان آمریکا و افرادی که گرین کارت دارند باید تا 15 ماه آوریل هر سال، اظهارنامهٔ مالیاتی خود را تحویل دهند. 

  • قوانین مالیاتی آمریکا پیچیده و سخت هستند بنابراین توصیهٔ ما به شما استفاده از وکیل یا یک فرد مطلع است. 

خلاصهٔ متن

همانطور که ذکر شد آمریکا یک مقصد رؤیایی برای کار و زندگی است. شما می توانید شغل مورد نظرتان را با درآمدی مناسب پیدا کرده و دچار مشکلات اقتصادی نشوید. اگر به دنبال اخذ گرین کارت، ویزای کار یا اقامت کشور آمریکا هستید از مشاوران مجرب مؤسسهٔ آرمان من کمک بخواهید. با پر کردن فرم درخواست مشاوره یا تماس با ما، از خدمات مؤسسهٔ معتبر آرمان پرشین خاورمیانه بهره مند شوید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به وبسایت اصلی آرمان من و اینستاگرام ما مراجعه کنید.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا