مقاطع تحصیلی کاناداپذیرش تحصیلی کاناداکانادا

هر آنچه از تحصیل در مدارس کانادا باید بدانید

تحصیل در مدارس کانادا، از موضوعات هیجان‌انگیز و وسوسه‌کننده‌ای است که دست‌کم برای یک‌بار هم که شده، ذهن بسیاری از والدین دغدغه‌مند را به خود مشغول کرده است. بدون شک، آینده تحصیلی فرزندان، برای والدین امری خطیر و مهم است.

آرزوی هر پدر و مادری این است که بهترین و ایده‌آل‌ترین شرایط تحصیلی را برای فرزند خود فراهم کند. همین دغدغه‌مندی هم موجب شده است که تحصیل در مدارس کانادا، گزینه انتخابی بسیاری از والدین، جهت تضمین موفقیت تحصیلی فرزندان باشد.

اگر شما هم کانادا را به‌عنوان یکی از مقاصد مهاجرتی خودتان یا فرزندتان انتخاب کرده‌اید، فرصت مطالعه این مطلب را از دست‌ ندهید. ما در این مطلب، به شرح مفصل شرایط تحصیل در مدارس کانادا خواهیم پرداخت.

مزایای تحصیل در مدارس کانادا

مزایای تحصیل در کانادا یکی از دلایل توجیه‌کننده آمار بالای مهاجرت به این کشور است. در ادامه، همراه ما باشید تا مروری کوتاه بر مهم‌ترین این مزایا داشته باشیم:

  • امکان تحصیل در بهترین سیستم آموزشی جهان
  • برخورداری از امکانات آموزشی و رفاهی متعدد
  • آموزش پرکاربردترین زبان‌‌ها در جهان (انگلیسی و فرانسوی)
  • امکان ورود به برترین دانشگاه‌های جهان به‌واسطه داشتن دیپلم کانادایی
  • بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی مطلوب و گرفتن اقامت دائمی در کانادا بعد از اتمام دوره تحصیلی

شرایط تحصیل در مدارس کانادا

گرفتن پذیرش از مدارس کانادا، منوط به داشتن شرایطی خاص است. این ضوابط و شرایط، متناسب با نوع مدرسه و نوع استان می‌توانند کاملا متفاوت باشند. با این‌حال، قوانین کلی جهت دریافت پذیرش تحصیلی شامل موارد زیر می‌شود:

  • داشتن کارنامه‌ای با نمرات درسی خوب طی دو سال تحصیلی گذشته
  • داشتن مهارت‌های کافی در زبان فرانسوی و انگلیسی
  • توانایی مالی دانش‌آموزان برای پرداخت شهریه یک ترم یا یک سال تحصیلی
  • شرکت در آزمون ورودی و کسب رتبه قابل قبول (شامل تمام مدارس نمی‌شود)

فرایند اخذ پذیرش تحصیل در مدارس کانادا طبق مراحل زیر انجام می‌شود:

  • تکمیل فرم ارزیابی مدارس کانادا
  • تکمیل مدارک پذیرش تحصیلی در مدارس کانادا و ترجمه رسمی آن‌ها
  • اقدام برای اخذ ویزای دانش‌آموزی جهت تحصیل در مدارس کانادا
  • اقدام برای اخذ ویزای همراه

 

نظام آموزشی مدارس کانادا

نظام آموزشی مدارس کانادا

کشور کانادا به دلیل برخورداری از سیستم آموزشی فوق‌العاده باکیفیت و استاندارد، از بهترین و محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی به‌شمار می‌آید. جالب است بدانید که سیستم آموزشی موجود در کانادا، تبدیل به الگویی جامع و تمام‌عیار برای سایر کشورها شده است. بنابراین، خیلی طبیعی است که هر روز به شمار طرفداران و علاقه‌مندان مهاجرت تحصیلی به کانادا افزوده شود. اگر با سیستم آموزشی این کشور آشنایی کافی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم، این بخش را با دقت بیشتری مطالعه کنید.

قبل از اینکه به توصیف نظام آموزشی کانادا بپردازیم، لازم است این نکته مهم را متذکر شویم که در کانادا، نظام آموزشی یکپارچه‌ای وجود ندارد. در این کشور، علی‌رغم وجود یک چهارچوب مشخص در سیستم آموزشی، هر استان، از قوانین و برنامه آموزشی خاص خود تبعیت می‌کند. پس مشاهده تفاوت‌های جزئی در برنامه‌های آموزشی استان‌های مختلف این کشور، امری کاملا طبیعی است.

نظام آموزشی کشور کانادا از سه دوره پیش‌دبستانی، ابتدایی و متوسطه تشکیل شده است. سن ورود به این دوره‌ها از 5 یا 6 سالگی آغاز می‌شود و تا 17 یا 18 سالگی ادامه دارد. تحصیل در هر کدام از پایه‌های تحصیلی، منوط به شرکت در آزمون‌های ورودی و کسب رتبه قابل قبول است.

دوره مهد کودک یا پیش‌دبستانی در کانادا

تحصیل در مدارس کانادا، عموما با رفتن کودکان به مهدکودک یا پیش‌دبستانی آغاز می‌شود. تحصیل در این مقطع تحصیلی، در تمام استان‌های کانادا اجباری نیست. با این‌حال، به دلیل آشنایی کودکان با مهارت‌های بنیادین نظیر ارتباط موثر، می‌تواند دوره‌ای تاثیرگذار در موفقیت‌های آتی آن‌ها باشد. سن ورود به این دوره 3 تا 6 سالگی است.

دوره ابتدایی در کانادا

دومین دوره آموزشی در کانادا به تحصیل در مقاطع ابتدایی اختصاص پیدا می‌کند. این دوره شامل 8 پایه تحصیلی است که این تعداد پایه، بسته به نوع استان، می‌تواند بین 6 تا 8 سطح متغیر باشد. دانش‌آموزان در این دوره با مهارت‌های پایه‌ای نظیر خواندن و نوشتن و مباحثی همچون علوم، ریاضی، موسیقی، تاریخ و جغرافیا به‌خوبی آشنا می‌شوند. سن تحصیل در مدارس کانادا در مقطع ابتدایی از 6 سالگی، آغاز و تا 13 یا 14 سالگی ادامه دارد.

مدارس متوسطه در کانادا

آخرین دوره آموزشی در کانادا، تحصیل در مدارس متوسطه است. این دوره آموزشی دارای 4 پایه تحصیلی نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم است. در برخی استان‌ها، تحصیل در مقطع متوسطه با دوره پیش‌دانشگاهی ادغام شده است. این در حالی است که در دیگر استان‌ها، دوره‌ای مجزا به مدت 2 سال برای آموزش پیش‌دانشگاهی در نظر گرفته شده است که دانش‌آموزان را برای ورود به دانشگاه آماده می‌کند. دوره متوسطه در کانادا عموما از سن 14 سالگی آغاز می‌شود و در 18 سالگی به اتمام می‌رسد.

انواع مدارس در کانادا

انواع مدارس در کانادا

برای ادامه تحصیل در کانادا لازم است اطلاعات کافی در مورد نوع مدارس موجود در این کشور داشته باشید. به‌طور کلی، مدارس موجود در کانادا به دو نوع اصلی تقسیم می‌شوند که در ادامه، به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

مدارس دولتی در کانادا

مدارس دولتی در کانادا، شناخته‌شده‌ترین و اصلی‌ترین نوع مدارس هستند که توسط بودجه‌ دولتی اداره می‌شوند. بنابراین، تحصیل در این مدارس، برای شهروندان کانادایی و افرادی با اقامت دائمی کاملا رایگان است. نظارت بر این نوع مدارس و تصمیم‌گیری در مورد امور مختلف آن، عموما توسط انجمن‌های استانی صورت می‌پذیرد.

مدارس دولتی در استان‌های مختلف، متناسب با شرایط و امکانات تحصیلی که برای دانش‌آموزان فراهم می‌کنند، دارای رتبه‌بندی متفاوتی هستند. در این میان، رتبه اول به آن دسته از مدارسی تعلق دارد که بیشترین تعداد دانش‌آموز را راهی دانشگاه کنند. امکان تحصیل در مدارس دولتی، برای دانش‌آموزان غیر بومی و بین‌المللی با پرداخت شهریه وجود دارد.

مدارس خصوصی در کانادا

مدارس خصوصی نوع دیگری از مدارس در کانادا هستند که در مقایسه با نوع دولتی آن، ساختار و سیستم آموزشی متفاوتی دارند. رسالت این نوع مدارس، کشف و شکوفایی کامل استعدادهای نهفته در هر دانش‌آموز است. مدارس خصوصی، هر کدام فلسفه آموزشی خاص خود را دارند. برخی از این مدارس به کشف استعدادها در هنر و موسیقی و برخی دیگر به شکوفایی توانمندی‌ها در انجام فعالیت‌های ورزشی اختصاص دارند. از ویژگی‌های دیگر مدارس خصوصی، ارائه فعالیت‌های فوق برنامه آموزشی است که اسباب ورود دانش‌آموزان به دانشگاه‌های برتر کانادا را فراهم می‌کند.

پذیرش در مدارس خصوصی به دلیل اختصاص‌ دادن زمان و انرژی ویژه به هر نفر، عموما با محدودیت‌هایی همراه است. ضمن اینکه تحصیل در این مدارس، برای تمامی شهروندان بومی و غیر بومی، تنها با پرداخت شهریه امکان‌پذیر خواهد بود.

مدارس شبانه‌روزی در کانادا

در مدارس شبانه‌روزی، همان‌طور که از نام آن پیداست، دانش‌آموزان تمام سال تحصیلی خود را در مدرسه می‌گذرانند. این نوع مدارس که در نوع دولتی و خصوصی وجود دارند، بیشترین نظارت را بر برنامه‌های آموزشی هر دانش‌آموز دارند.

دلیل این امر هم داشتن دسترسی کامل معلمان به دانش‌آموزان در تمام طول سال تحصیلی است. در این نوع مدارس، مکانی با عنوان خوابگاه برای ساعات غیر کلاسی دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است تا در آن، ضمن استراحت از برنامه‌های تفریحی و رفاهی مختلف بهره‌مند شوند. یادگیری مهارت‌های اجتماعی و پرورش هرچه بیشتر توانمندی‌ها از جمله اهداف مهم تاسیس مدارس شبانه‌روزی است.

تقویم تحصیلی کانادا

تقویم تحصیلی مدارس کانادا بسته به نوع استان، متفاوت است. با این‌حال، آغاز سال تحصیلی در بسیاری از مدارس کانادا، ماه سپتامبر و پایان آن ماه ژوئن است. تحصیل در مدارس کانادا عموما از روز دوشنبه هر هفته آغاز می‌شود و تا جمعه ادامه دارد. مدارس کانادا از نظر ساعات آموزشی هم با هم تفاوت‌های جزئی دارند. در برخی از مدارس، ساعت آموزشی از 8 صبح تا 3 بعدازظهر و در برخی دیگر از 9 صبح تا 4 بعدازظهر است.

 

شرایط تحصیل در مدارس کانادا

مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در مدارس کانادا

مسلما تحصیل در مدارس کانادا، شرایط و مدارک خاص خود را می‌طلبد. مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی از مدارس کانادا عبارتند از:

  • ارائه مدارک هویتی معتبر دانش‌آموز و والدین او به همراه عکس پرسنلی
  • ارائه کارنامه درسی مربوط به دو سال تحصیلی گذشته
  • ارائه مدارک قبولی در آزمون‌های ورودی
  • ارائه کارت سلامت، بهداشت و واکسیناسیون

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانش آموزی کانادا

بعد از دریافت پذیرش تحصیلی، نوبت به گرفتن ویزای تحصیلی کانادا می‌رسد. بدون داشتن ویزای تحصیلی، امکان تحصیل در مدارس کانادا وجود نخواهد داشت. از جمله مدارک لازم برای اخذ ویزای دانش‌آموزی، باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه نامه پذیرش تحصیلی از مدارس کانادا
  • ارائه مدارک هویتی معتبر
  • ارائه رسید پرداخت شهریه یک سال تحصیلی مدرسه
  • ارائه توصیه‌نامه تحصیلی
  • ارائه مدارک معتبر جهت اثبات تمکن مالی
  • ارائه مدارک زبان (برای پذیرش در مدارس کانادا نیازی به داشتن مدرک آیلتس و تافل نیست. با
  • این‌حال، برای پذیرش در برخی کالج‌ها، داشتن مدرک معتبر زبان کاملا الزامی است)

شرایط دریافت ویزای همراه برای تحصیل در مدارس کانادا

داشتن همراه برای افراد زیر 18 سال که موفق به اخذ پذیرش تحصیل در مدارس کانادا شده‌اند، کاملا الزامی است. این همراه می‌تواند والدین یا فردی شناخته‌شده در کانادا به‌عنوان قیم باشد. بنابراین در هنگام اقدام برای اخذ ویزای دانش‌آموزشی، لازم است جهت اخذ ویزای همراه هم اقدامات لازم انجام شود.

ویزای همراه برای والدین که به‌عنوان ویزای توریستی هم شناخته می‌شود، تنها برای یکی از والدین صادر می‌شود. ضمن اینکه بعد از دریافت این ویزا، برای والدین امکان کار یا تحصیل در کانادا وجود ندارد. ویزای همراه تا پایان اتمام دوره تحصیلی دانش‌آموز اعتبار دارد. در صورتی که والدین موفق به دریافت ویزا نشوند، تنها گزینه روی میز برای دانش‌آموزان، گرفتن قیم در کاناداست. این فرد که به‌عنوان کاستودین شهرت دارد، بایستی دارای شرایط زیر باشد:

  • بالای 19 سال سن داشته باشد
  • اقامت دائمی در کانادا داشته باشد یا یکی از شهروندان بومی کانادا باشد

خوابگاه‌ها و محل اقامت دانش‌آموزان در مدارس کانادا

دانش‌آموزان بعد از دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی، نیاز به محلی برای اقامت دارند تا شرایط تحصیل، با آسودگی خاطر بیشتری برایشان فراهم شود. آن‌ها بایستی یکی از روش‌های زیر را برای اقامت در کانادا انتخاب کنند:

  • اقامت در خوابگاه: بسیاری از مدارس کانادا، امکان اقامت در خوابگاه را برای دانش‌آموزان بین‌المللی فراهم کرده‌اند. عموما خوابگاه‌ها تمام هزینه‌های مرتبط با مسکن و خوراک را پوشش می‌دهند. به همین دلیل هم، شهریه بالاتری دارند. شهریه اقامت در خوابگاه معادل 800 تا 1200 دلار است که بسته به نوع امکانات، می‌تواند متغیر باشد.
  • زندگی در آپارتمان به همراه خانواده: یکی از اشکال اقامت در کانادا، زندگی با والدین است. این نوع اقامت، تنها در صورت داشتن ویزای والدین امکان‌پذیر خواهد بود.
  • اقامت از نوع Homestay: یکی دیگر از روش‌هایی که دانش‌آموزان جهت اقامت در کانادا می‌توانند اتخاذ کنند، برنامه Homestay است. طبق این برنامه، یک خانواده‌ کانادایی مجوز نگهداری از یک یا دو فرزند را در کنار خود دریافت می‌کنند. قاعدتا هزینه‌های تحصیل هر فرزند، بر دوش این خانواده است. شهریه پرداختی برای این نوع اقامت، چیزی حدود 800 تا 1500 دلار است که بسته به نوع میزبانی و خدمات کاملا متغیر است.

شرایط اخذ بورسیه برای تحصیل در مدارس کانادا

یکی از گزینه‌هایی که افراد برای کاهش هزینه‌های تحصیل در مدارس کانادا به آن فکر می‌کنند، گرفتن بورسیه تحصیلی است. همان‌طور که گفته شد، مدارس کانادا به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم می‌شوند. از آنجایی که تحصیل در مدارس دولتی کانادا برای شهروندان بومی این کشور رایگان است، هیچ‌گونه بورسیه تحصیلی برای این مدارس تعریف نشده. بورسیه‌های تحصیلی برای مدارس خصوصی هم با تعداد بسیار محدود و تنها با اهداف تحقیقاتی به دانش‌آموزان بین‌المللی ارائه می‌شوند.

هزینه تحصیل در مدارس کانادا

هزینه تحصیل در مدارس کانادا، یکی از موضوعات بسیار مهمی است که در هنگام اخذ پذیرش تحصیلی، باید به آن توجه کافی داشته باشید. هزینه تحصیلی بسته به نوع استان، نوع محله و نوع مدرسه کاملا متغیر است. بنابراین، برای تخمین دقیق هزینه‌ها، بایستی اطلاعات کافی از نوع مدرسه و استان مورد نظر خود داشته باشید.

به‌طور کلی، کم‌هزینه‌ترین مدارس در کانادا برای دانش‌آموزان بین‌المللی، مدارس دولتی با شهریه‌ای معادل 10 تا 15 هزار دلار است. بیشترین هزینه تحصیل در کانادا متعلق به مدارس شبانه‌روزی است که شهریه‌ای معادل 30 تا 70 هزار دلار دارد. در این میان، مدارس خصوصی با شهریه‌ای معادل 20 تا 30 هزار دلار بهترین گزینه برای آن‌دسته از افرادی هستند که امکان تحصیل در مدارس دولتی را ندارند. شایان ذکر است امکان تحصیل رایگان برای دانش‌آموزان بین‌المللی، در صورت داشتن شرایط زیر امکان‌پذیر خواهد بود:

  • یکی از والدین یا هر دو دارای اقامت دائمی کانادا باشند
  • یکی از والدین یا هر دو دارای مجوز کار یا تحصیل در کانادا باشند

اقامت پس از تحصیل در مدارس کانادا

اقامت پس از تحصیل در کانادا از جمله دل‌نگرانی‌های بزرگ افراد است. به‌طور کلی، بعد از اتمام دوره تحصیلی، دو راه جلوی پای شما قرار دارد. اولین و آسان‌ترین راه، ترک کشور کاناداست. راه دوم این است که با ادامه تحصیل، گرفتن مجوز کار یا بهره‌مندی از برنامه‌های مهاجرتی متعدد در کانادا، شرایط را برای اقامت دائمی خود در کانادا فراهم کنید. برای قدم‌نهادن در مسیر دوم، باید بدانید که سختی‌ها و دشواری‌های زیادی در انتظارتان خواهد بود.

ادامه تحصیل در کانادا

یک روش برای گرفتن اقامت دائمی در کانادا، ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر است. در این روش، تغییر مجوز تحصیلی و اقدام برای اخذ ویزای جدید تحصیلی کاملا الزامی است.

گرفتن مجوز کار در کانادا

از دیگر روش‌های موثر در گرفتن اقامت دائمی کانادا، داشتن ویزای کار است. کشور کانادا با ارائه ویزاهای مختلف، انجام این کار را برای افراد آسان کرده. از جمله ویزاهای کاری ارائه‌شده در کانادا بایستی به موارد زیر اشاره کرد:

  • مجوز کار بعد از فارغ‌التحصیلی در کانادا
  • مجوز کار برای پرستاران خانگی
  • مجوز کار از طریق پیشنهاد کاری
  • مجوز کار به‌عنوان همسر دانشجو
  • مجوز کار از طریق اسکیل ورکر

برنامه مهاجرتی اکسپرس انتری کانادا

یک برنامه کمتر شناخته‌شده اما بی‌دردسر برای گرفتن اقامت دائمی در کانادا، برنامه مهاجرتی اکسپرس انتری کاناداست. در این برنامه، با در نظر گرفتن امتیازبندی‌های مشخص و ارزیابی مدارک، امکان اقامت دائمی برای گروه خاصی از افراد فراهم می‌شود. مهم‌ترین امتیازهایی که موجب صدور اقامت دائمی کانادا می‌شوند، عبارتند از:

  • داشتن سن 18 تا 45 (گروه سنی 20 تا 29 بیشترین امتیاز را دریافت می‌کنند)
  • برخورداری از مهارت‌های زبانی
  • داشتن تجربه کاری به مدت 1 سال در مشاغل موجود در طبقه‌بندی ملی مشاغل کانادا
  • داشتن صلاحیت آموزشی (افرادی با مدرک کارشناسی ‌ارشد و دکترا که موفق به ارائه گزارش ارزیابی تحصیلی از مراکز معتبر شده باشند، بیشترین امتیاز را دریافت می‌کنند)

خوابگاه‌ها و محل اقامت دانش‌آموزان در مدارس کانادا

مقایسه سیستم آموزشی مدارس در کانادا با ایران

اینکه چه تفاوتی بین سیستم آموزشی کانادا و ایران وجود دارد، احتمالا یکی از سوالات پررنگ در ذهن شماست. اگر تا اینجای مطلب را با دقت مطالعه کرده باشید، باید بدانید که مهم‌ترین تفاوت این دو سیستم، در نداشتن برنامه آموزشی اجباری و یکپارچه در سراسر کشور است. در حالی که تمام استان‌های موجود در ایران از یک نظام آموزشی واحد پیروی می‌کنند، در کشور کانادا، قوانین متفاوتی برای هر استان تعریف شده است. این تفاوت‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

  • تعداد پایه تحصیلی در هر استان
  • سن متفاوت ورود به هر مقطع تحصیلی در هر استان
  • داشتن برنامه آموزشی منحصربه‌فرد در هر استان
  • اختیاری بودن برخی از دروس در هر استان

از دیگر تفاوت‌های مهم بین این دو سیستم آموزشی، عدم تفکیک رشته تحصیلی در مدارس کاناداست. برخلاف ایران، در این کشور، قبل از ورود به دانشگاه هیچ‌گونه تفکیک رشته تحصیلی در مدارس صورت نمی‌گیرد. بنابراین در کانادا، دانش‌آموزان در هر پایه تحصیلی با دروس مختلف، آشنایی نسبی پیدا می‌کنند.

 

جمع‌بندی

تحصیل در مدارس کانادا، تصمیمی هوشمندانه و ارزشمند برای تضمین موفقیت تحصیلی فرزندان است. قاعدتا آموزش زیر سایه برترین نظام ‌آموزشی جهان، اثرات به‌مراتب فوق‌العاده‌ای در زندگی تحصیلی فرزندان به‌دنبال دارد. ما در این مطلب، تلاش کردیم با ارائه راهنمایی جامع در این حوزه، به سوالات شما در باب تحصیل در کانادا پاسخ دهیم. شما نیز می‌توانید برای دریافت مشاوره‌ و اخذ اطلاعات کامل‌تر با کارشناسان حرفه‌ای ما در مای‌ آرمان در تماس باشید.

 

سوالات متداول

تحصیل رایگان برای دانش‌آموزان بین‌المللی با چه شرایطی امکان‌پذیر است؟

اگر یکی از والدین یا هر دو، دارای اقامت دائمی کانادا باشند یا یکی از والدین یا هر دو، دارای مجوز کار و تحصیل در کانادا باشند، امکان تحصیل رایگان برای دانش‌آموزان بین‌المللی وجود خواهد داشت.

شرایط تحصیل در مدارس مختلف کانادا به چه صورت است؟

در کانادا دو نوع اصلی از مدارس با نام‌های مدارس دولتی و خصوصی وجود دارند که پذیرش در هرکدام، منوط به داشتن شرایط خاصی است. از مهم‌ترین شرایط برای پذیرش مدارس دولتی، داشتن اقامت دائمی کانادا و برای مدارس خصوصی، ارائه کارنامه‌ای با وضعیت تحصیلی خوب است.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

‫12 دیدگاه ها

  1. با سلام. برای ویزای همراه نمیشه هر دو والد اقدام کنند و همراه فرزندشون برن کانادا؟

    1. فاطمه عزیز
      خیر. فقط یکی از والدین می تونه این کار رو انجام بده.

  2. اگه معدل بالا در تمام دوران تحصیلی مدرسه داشته باشیم می تونیم برای لیسانس بورسیه بگیریم از دانشگاه های کانادا؟

    1. فرشته عزیز
      گرفتن بورسیه برای مقطع لیسانس کار آسونی نیست. فقط معدل اهمیت نداره. شما باید در کل رزومه خوبی برای بردن رقابت بورسیه داشته باشید.

    1. روژینا عزیز
      بله. دانستن زبان فرانسوی امتیاز شما رو بالا میبره.

    1. فاطمه عزیز
      معدل بالا، نمره زبان بالا، ترجمه و تالیف، مقالات بین المللی، مقامات کشوری و بین المللی و مهارت های غیردرسی خیلی به رزومه شما کمک میکنه.

  3. سلام. من معدلم بالاست. سطح زبانم خوبه. اما رتبه های کشوری ندارم. می تونم بورسیه بگیرم برای لیسانس دانشگاه های کانادا؟

    1. هاله عزیز
      فقط با داشتن معدل بالا و سطح زبان خوب نمی توان بورسیه گرفت.
      بورسیه ها بسیار رقابتی هستند و برای گرفتن بورسیه باید رزومه شما بسیار قوی باشد.

  4. سلام.
    برای کسی که از مدارس کانادا فارغ التحصیل شده شانس گرفتن بورسیه برای مقطع کارشناسی وجود داره؟ چون اونطور که میدونم شانس برای بورسیه لیسانس برای دانشجوهای خارجی خیلی کمه.

    1. طناز عزیز
      بله.
      شانس همچین فردی بالاتر هست.
      البته رزومه شما هم خیلی مهمه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا