کانادا

ویزای استارتاپ کانادا

کانادا یکی از بهترین کشورهای دنیا از هر لحاظی است. این کشور از قطب های اقتصادی جهان بوده و نرخ بیکاری در آن زیر 7 درصد می باشد. این بدان معنی است که معمولاً افراد با هر نوع تحصیلاتی که داشته باشند می توانند در کانادا شغل مناسبی پیدا کنند. از طرفی استانداردهای زندگی در این کشور بالا بوده و مردم از خدمات رفاهی بسیار خوبی برخوردار هستند. افرادی که می خواهند وارد این کشور شوند، می توانند از طرق مختلفی اقدام نمایند. اما از هر مسیری که بخواهند وارد خاک کانادا شوند نیاز به ویزای مخصوص همان مسیر خواهند داشت. مثلاً افرادی که برای ادامۀ تحصیل به کانادا می روند باید ویزای تحصیلی داشته باشند و افرادی که برای کار می روند باید ویزای کاری داشته باشند. یکی از انواع ویزاهای مورد استفاده نیز ویزای استارتاپ کاناداست که در ادامه بیشتر با آن آشنا خواهید شد.

آشنایی با ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا یکی از روش های جدید برای مهاجرت به این کشور دوست داشتنی است. در واقع این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد کارآفرینی در کانادا را دارند. البته روش های دیگری نیز برای کارآفرینی و مهاجرت از این طریق به کانادا وجود دارد. با این حال روش ویزای استارتاپ کانادا هم ساده تر بوده و هم نسبت به روش های دیگر سرمایۀ کمتری نیاز دارد. بنابراین افراد بیشتری را به خود جذب کرده است.
معمولاً در روش های دیگر مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی، افراد یک اقامت موقت 2 ساله دریافت خواهند کرد. سپس در پایان سال دوم در صورتی که سرمایه گذاری آن ها یک سیر صعودی و موفقیت آمیز داشته باشد و همچنین حداقل یک نیروی کانادایی یا مقیم کانادا را استخدام کرده باشند، می توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایند. اما خبر خوب این است که در روش مهاجرت با ویزای استارتاپ کانادا از همان ابتدا به متقاضیان اقامت دائم داده می شود. در نتیجه خیال فرد راحت است و می تواند با تمرکز بیشتری به کارش در این کشور بپردازد. همچنین این افراد می توانند بعد از 3 سال تابعیت کشور کانادا را دریافت نموده و شهروند کانادا شوند. به علاوه حمایت های بسیار خوبی از طرف دولت کانادا در مورد افرادی که از طریق ویزای استارتاپ کانادا وارد این کشور می شوند، انجام می پذیرد. از جملۀ این حمایت ها می توان به حمایت های مالی، در اختیار قرار دادن کارگاه، آزمایشگاه و دفتر کار اشاره کرد.

آشنایی با ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا برای چه افرادی مناسب است؟

همان طور که در قسمت قبل نیز به آن اشاره کردیم، برنامۀ ویزای استارتاپ کانادا یکی از انواع برنامه های اقامت در کشور کاناداست. این نوع ویزا برای افرادی مناسب است که بتوانند با ارائۀ یک طرح نوآورانه و خلاقانه، دولت کانادا را به حمایت و انجام کار مورد نظر در این کشور ترغیب نمایند. اگر شما نیز به مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ کانادا علاقه دارید، طرح شما باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
•    نوآورانه و خلاقانه باشد.
•    طوری باشد که بتواند شغل های بیشتری را برای کانادایی ها ایجاد نماید.
•    امکان رقابت در بازارهای جهانی را نیز داشته باشد.
بعد از این که طرح مورد نظرتان را نوشتید و ویژگی های بالا را در آن اعمال کردید، باید آن را به سازمان های تائید شده در کانادا ارائه دهید تا در صورت پذیرش و حمایت شما، اقدامات لازم جهت اقامت شما در کانادا انجام شود. این سازمان ها خود از طریق دولت کانادا مشخص می شوند. این کشور در مورد ویزای استارتاپ این امکان را نیز برای افرادی که ایدۀ مناسبی ندارند اما توانایی کارآفرینی را دارند، گذاشته که طرح های آماده را اجرا نمایند. خوبی این روش این است که شما به سرمایۀ اندکی نیاز دارید و حتی با حداقل 60 هزار دلار هم می توانید استارتاپ خود را در کانادا راه اندازی نمایید. معمولاً طرح های تجاری استارتاپ در کانادا توسط مؤسسۀ (MIE) در کانادا ارائه می شوند که می توانند حمایت سازمان های کانادایی را به خوبی جلب نمایند. یکی دیگر از ویژگی های عالی ویزای استارتاپ کانادا این است که شما می توانید برای اعضای خانوادۀ خود نیز اقامت دائم بگیرید و تحصیل فرزندانتان در کانادا رایگان خواهد بود. فرزندان تا 22 سالۀ شما نیز می توانند هر موقعی که خواستند به شما ملحق شوند. بنابراین از زمانی که ویزای استارتاپ کانادا جزء روش های مهاجرت به کانادا شده است، بسیاری از کارآفرینان خارجی و به خصوص آن هایی که ایده های خلاقانه ای دارند، علاقۀ زیادی به این طرح نشان داده و با همین روش به کانادا مهاجرت کرده اند.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا یکی از برنامه های جامع فدرال است که تقریباً مانند اسکیل ورکر کار می کند. نکته ای که در مورد این ویزا باید در نظر داشته باشید این است که شما در هر کجای کانادا می توانید استارتاپ خود را راه اندازی کنید. اما اجازۀ راه اندازی استارتاپ در کبک را نخواهید داشت. مگر این که دقیقاً از طریق برنامه های مخصوص خود کبک اقدام نمایید. همچنین یکی از مهم ترین شرایطی که می تواند کمک بزرگی برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا به شما کند داشتن یک ایدۀ خلاقانه است که بتواند دولت کانادا را برای مهاجرت شما مجاب نماید. همچنین سازمان های منتخب دولت کانادا برای این کار باید ایدۀ شما را بپسندند تا شما را از جهات مختلف در این مسیر حمایت کنند. یکی از شرایط الزامی برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا این است که فرد متقاضی باید دارای نمرۀ زبان انگلیسی (CLB5) باشد. این نمره تقریباً معادل نمرۀ 5 در مدرک آیلتس است. بنابراین سطح بالایی نیست و اکثر افراد می توانند آن را دریافت نمایند. جالب است بدانید می توانید راه اندازی استارتاپ را به صورت شراکتی هم انجام دهید. در واقع شما حق دارید با 4 نفر دیگر شریک شوید که مجموعۀ تیم شما 5 نفر می شود. هر کدام از شرکای شما باید حداقل 10 درصد حق رای در تصمیمات کاری داشته باشند. سهم شرکت حامی یا مادر نیز 50 درصد است.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا

استانداردهای مورد نیاز برای سرمایه گذاری در کانادا

یکی از مهم ترین شرایطی که برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا در مورد فرد متقاضی بررسی می شود و جزء استانداردهای این کار قرار دارد، میزان سرمایه گذاری و بررسی این موضوع است که کانادا برای کنترل فسادهای مالی خود چه عملکردی خواهد داشت. خوشبختانه نرخ مصادرۀ اموال در کانادا در چند سال اخیر همیشه روی 1 ثابت بوده است. بنابراین این امر نشان می دهد که سرمایه گذاران عزیز نباید نگرانی خاصی در مورد مصادرۀ اموالشان در کانادا داشته باشند.

چه مواردی بر سرمایه گذاری در کانادا تأثیر بیشتری دارد؟

شما قبل از این که برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا اقدام نمایید، حتماً باید شاخص های اقتصادی مؤثر در این کشور مانند نرخ بیکاری، نرخ تورم، تولید ناخالصی داخلی و مواردی از این دست را در شهر و کشور مورد نظر بررسی کنید. این موارد به شما نشان خواهد داد که آیا شهر یا کشور مورد نظر ارزش سرمایه گذاری را دارد یا خیر؟ و میزان احتمال موفقیت شما در آن شهر مشخص با توجه به نتایج بررسی های شما در مورد شاخص های اقتصادی تأثیرگذار چقدر است؟ به عنوان نمونه، برای آگاهی اولیۀ شما در این زمینه باید بگوییم، خوشبختانه از نظر نرخ بیکاری، کشور کانادا در چند سال اخیر به یک حالت ثبات و پایداری رسیده و روند افزایشی نداشته است. در کل نیز نرخ بیکاری کانادا به صورت میانگین پایین تر از 7 است که نشان دهندۀ موقعیت مناسب این کشور برای به وجود آوردن مشاغل جدید می باشد.

مراحل مورد نیاز برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا

اخذ ویزای استارتاپ کانادا نیز مانند هر نوع ویزای دیگری نیاز به طی کردن مراحل مشخصی دارد که باید حتماً انجام شوند. این مراحل عبارت اند از:
1.    طرح مورد نظر شما برای راه اندازی استارتاپ باید توسط یکی از سازمان های کانادایی مرتبط با استارتاپ ها تائید شود و حداقل به مبلغ 200000 دلار باید از شما حمایت مالی نمایند که طبق نامه ها و مدارک مورد قبول خودشان، این موضوع را به شما اعلام می کنند.
2.    در مورد زبان همان طور که گفتیم شما نیاز به نمرۀ مدرک بین المللی خیلی بالایی ندارید. اما همچنان برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا باید نشان دهید که مهارت های لازم برای خواندن، نوشتن، صحبت کردن و فهمیدن مطالب به زبان انگلیسی یا فرانسه و یا هر دو را دارید. زیرا به هر حال قرار است شما در آن کشور یک کار جدید راه اندازی کنید که برای تعاملات خود به این مهارت ها نیاز خواهید داشت.
3.    اگر قرار است طرح استارتاپ شما به صورت شراکتی باشد، هر متقاضی و سازمان صالح دیگر برای تائید کار و طرح، باید حداقل 10 درصد حق رأی در مورد تصمیم گیری های مربوط به کسب و کار را داشته باشند.
4.    در نهایت شما باید به دولت کانادا این اطمینان را بدهید که برای کسب و کاری که می خواهید راه اندازی کنید و در صورت داشتن خانواده برای به همراه بردن آن ها با خود، از تمکن مالی لازم برخوردار هستید.

اسامی سازمان های حمایت کنندۀ طرح های استارتاپ در کانادا

همان گونه که در قسمت های قبلی توضیح دادیم، طرح شما باید مورد تائید یکی از سازمان های حمایت کنندۀ طرح های استارتاپ در کانادا قرار بگیرد. خود این سازمان ها نیز باید توسط دولت کانادا تائید شده باشند. به طور کلی این سازمان ها عبارت اند از:
•    صندوق های سرمایه گذاری
•    گروه های سرمایه گذار حامی
•    واحدهای آزمایشی تجاری
همگی این سازمان ها گروه های تجاری هستند که برای سرمایه گذاری یا به عبارت دیگر حمایت از طرح های استارتاپی جدید توسط سرمایه گذاران خارجی تائید شده اند. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که فرایند بررسی و پذیرش این سازمان ها با هم تفاوت دارد و هر سازمان معیارهای ارزیابی متفاوتی را برای بررسی طرح شما در نظر می گیرد. به عنوان نمونه ممکن است از شما خواسته شود علاوه بر ارائۀ طرح به صورت کتبی، آن را به صورت حضوری نیز ارائه دهید و یا برنامۀ کاری خود را به صورت دقیق و جزئی اعلام نمایید. زمانی که طرح شما توسط سازمانی برای حمایت تائید شود، به شما یک نامۀ پشتیبانی می دهند که باید آن را برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا به مراجع ذی ربط ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای استارتاپ کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای استارتاپ کانادا

شما برای هر نوع ویزای خارجی چه برای کشور کانادا و چه برای کشورهای دیگری که قصد مهاجرت به آن را داشته باشید، نیاز به ویزا خواهید داشت. البته برخی از کشورها نیز هستند که به دلیل توافقاتی که با ایران داشته اند نیاز به ویزا برای مهاجران ایرانی ندارند. با این حال کانادا جزء این کشورها نیست. مدارکی که شما برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا نیاز دارید، عبارت اند از:
•    کپی گذرنامه
•    مدرک زبان
•    گواهی حمایت سازمان تعیین شده (Support Letter)
•    نسخۀ اصلی یا گواهی شناسنامه (در صورت وجود)
•    نسخۀ اصلی یا گواهی ازدواج (در صورت وجود)
•    کپی معتبر از کارت شناسایی
•    مدارک آدرس محل اقامت در کانادا
•    نامۀ تمکن مالی
•    گواهی پزشکی
اگر باز هم در مورد مدارک مورد نیاز جهت ویزای استارتاپ کانادا نگران هستید، می توانید خودتان مستقیماً به وب سایت ادارۀ مهاجرت کانادا مراجعه کنید و از آخرین تغییرات و مدارک مورد نیاز جهت ویزای استارتاپ کانادا اطلاع یابید.

هزینۀ مورد نیاز جهت اخذ ویزای استارتاپ کانادا

هزینۀ مورد نیاز جهت اخذ ویزای استارتاپ کانادا

به دلیل پتانسیل اشتغال زایی کارآفرینی از طریق استارتاپ ها، کشور کانادا حمایت های زیادی از افراد متقاضی انجام می دهد. هزینۀ مورد نیاز برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا 1540 دلار است. البته این مقدار جدای از تمکن مالی است که قبلاً توضیح دادیم، فرد باید برای هزینه های زندگی خود و خانواده در کانادا داشته باشد. هزینه های زندگی در کانادا و میزان تمکن مالی مورد نیاز جهت اخذ ویزای استارتاپ کانادا به صورت متوسط برای فرد متقاضی ویزای استارتاپ کانادا 12960 دلار و به ازای هر نفر 3175 دلار اضافه است. بنابراین برای افراد مجرد اثبات تمکن مالی برای هزینه های زندگی به اندازۀ 12300 دلار کانادا کافی می باشد.
به طور کلی هزینه های کل کار برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا به شرح جدول زیر است:
 

1,050 دلار هزینه های پردازش متقاضی اصلی
490 دلار و 50 دلار (کارت PR) هزینۀ صدور گواهینامه
1,590 دلار هزینۀ کل متقاضی اصلی
550 دلار هزینه های پردازش همسر
490 دلار و 50 دلار (کارت PR) هزینۀ صدور گواهینامه
1,090 دلار کل هزینه های همسر
150 دلار پرداخت هزینه های وابسته به متقاضیان زیر 18 سال
490 دلار و 50 دلار (کارت PR) هزینۀ صدور گواهینامه
200 دلار کل هزینه های وابسته زیر 18 سال
پردازش هزینه های وابسته به افراد 18 تا 25 سال
490 دلار و 50 دلار (کارت PR) هزینۀ صدور گواهینامه
کل هزینه های وابسته 18 تا 25 سال
پرداخت هزینه های وابستۀ بالای 65 سال
490 دلار و 50 دلار (کارت PR) هزینۀ صدور گواهینامه

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا

بعد از این که مراحل درخواست ویزای استارتاپ کانادا شما با توجه به شرایط گفته شده به طور کامل انجام شد، باید منتظر بمانید تا درخواست شما بررسی شده و روند اداری را طی کنید. در این زمان اگر پروندۀ شما دچار نقصی باشد، بدون اینکه پردازشی روی آن انجام گیرد، برای شما ارسال خواهد شد. اما در صورتی که مورد پذیرش کانادا باشد، ادارۀ مهاجرت موافقت خود را برای صدور ویزای استارتاپ کانادا اعلام می کند. بنابراین از همان ابتدا همۀ مراحل لازم را با دقت انجام دهید و مدارک را به صورت کامل ارسال کنید تا وقتتان هدر نرود. اگر در این زمینه نگران هستید، می توانید با شماره تلفن 02141276 تماس حاصل نموده و یا فرم مشاوره رایگان را پر نموده تا از تجربۀ مشاوران مجرب مؤسسۀ آرمان من کمک بگیرید. به طور کلی شما باید در این مسیر صبور باشید. زیرا معمولاً بین 1 الی 2 سال زمان لازم است تا ویزای استارتاپ کانادا برای شما صادر شود.

ویزای استارتاپ کانادا برای چه افرادی مناسب است

جمع بندی

کانادا یکی از کشورهای فوق العاده برای سرمایه گذاری و کارآفرینی است که همیشه به دنبال تصویب قوانینی است که بتواند سرمایه ها و ایده های ناب خارجی بهتر و بیشتری را جذب کند. یکی از روش هایی که کانادا برای این کار در نظر گرفته، حمایت هایی است که برای سرمایه گذاری در زمینۀ استارتاپ ها برای افراد متقاضی انجام می دهد. افرادی که از طریق ویزای استارتاپ کانادا وارد این کشور می شوند، از همان ابتدا اقامت کانادا را داشته و تحت حمایت های این دولت قرار می گیرند.

به این مقاله رتبه دهید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا